TonyDOP
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2018
- Like
- 3.510
- Πόντοι
- 441
Όλες με τη κωλαρα εξω πλεον στη παραλια... Για αγριο πισωκολλητο η συγκεκριμενη...
Όλες με τη κωλαρα εξω πλεον στη παραλια... Για αγριο πισωκολλητο η συγκεκριμενη...
Καλά ναιΌλες με τη κωλαρα εξω πλεον στη παραλια... Για αγριο πισωκολλητο η συγκεκριμενη...
Έχει απενοχοποιηθεί πλήρως το κοφτό μπικίνι. Είναι δακτυλοδεικτούμενη πλέον όποια φοράει κανονικό.Καλά ναι
Δεν υπάρχει πλέον κανονικό μαγιό σε ηλικία κάτω των 40
Όλες τον πετάνε εξω
Και η συγκεκριμένη είναι για άπειρο ξεκωλιασμα...
Έτσι σωστά.Έχει απενοχοποιηθεί πλήρως το κοφτό μπικίνι. Είναι δακτυλοδεικτούμενη πλέον όποια φοράει κανονικό.
Θα μας βγουν τα ματια. Συνωμοσια των οφθαλμιατρων.. Η αλήθεια είναι ότι πας παραλία και δεν ξερεις που να πρωτοκοιταξεις.
και το κοντο του φιλου κροτιδα ειναι. αλλα αυτη στη φωτο ειναι αλλη.... γιατι πρεπει να ειναι μελος? εχει ενα σωρο ματακιδες που δε το ξερουν καν το σαιτμαν πες αληθεια, τον εχεις βροντηξει με το κοντουλικο του φιλου σου ετσι???
μηπως αυτος που τραβαγε ειναι μελος? ξεροχυνουμε με το κοντουλικο που περιγραφεις![]()
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μόνο η φωτο της καρέκλας με λεζάντα "Καθοταν ένα μουνι εδώ"
Θα το πιστέψεις ότι αν η κυρία δεν έχει κυτταρίτιδα δεν μπορώ να χύσω....H ίδια δεν ειναι πάνω και κάτω?
Για δες ρε παιδί μου πως εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα μόλις το τουρλώσει λιγο!!!![]()
Πολύ μακριά... Αλλά προσπάθησα![]()
![]()
Χμμμ.... περί ορέξεως!!!!Θα το πιστέψεις ότι αν η κυρία δεν έχει κυτταρίτιδα δεν μπορώ να χύσω....
Απογιωνομαι με την κυτταρίτιδα.
Όπως η πανσετα ενδιάμεσα στο κρέας πρέπει να υπάρχει λιπακι για να νοστημευειΘα το πιστέψεις ότι αν η κυρία δεν έχει κυτταρίτιδα δεν μπορώ να χύσω....
Απογιωνομαι με την κυτταρίτιδα.
Συνήθως. Οι νοτιοελλαδιτες τις θέλουν πιο μοντέλε σε αντίθεση με βορειοεολαδιτες κ Προσφυγικής προελεύσεως Έλληνες που τις Θέλουν πιο μπαμπατσικεςΧμμμ.... περί ορέξεως!!!!
Εμένα μου συμβαίνει το αντίθετο... αν δω κυτταρίτιδα θέλω να την "σιδερωσω", όχι να την γαμήσω!![]()
Συνήθως. Οι νοτιοελλαδιτες τις θέλουν πιο μοντέλε σε αντίθεση με βορειοεολαδιτες κ Προσφυγικής προελεύσεως
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσία για μαλακές.Ασλαμά ηρέμησε!
Στη 2η χαιδευεται το καυλακι?Αγναντεύοντας το άγιο όρος![]()
![]()
Βοήθεια μας...Αγναντεύοντας το άγιο όρος![]()
![]()
Αμαρτωλες καταστασειςΑγναντεύοντας το άγιο όρος![]()
![]()