Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.726 57,9%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 611 20,5%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 504 16,9%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 53 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 88 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Tην Καλημερα στους Φιλους.....δυστυχως εγω δεν εχω φωτο αλλα θα σας κανω περιγραφη.....εχω μια Φιλη ρωσσιδα και κανονιζουμε να παμε για μπανιο εκεινη, μια φιλη της ,και ο ''γραφων".....ηλικιες γυναικων 55-57...Σλαβες....Καθαρες... στην συγκεκριμενη φιλη ειχα κανει πεσιμο αλλα εφαγα ενα μεγαλο "Χ"......παω τις παιρνω απο το σπιτι και παμε θαλασσα....καθονται διπλα-διπλα και εγω καμμια τριανταρια ποντους λιγο πιο μακρυα....μπαινουνε μεσα τα κοριτσια και μετα απο λιγο ακολουθησα και εγω....η φιλη η επισκεπτρια που εχω φαει "χ"ειναι ξανθια φυσικη-γαλανοματα....με μικρο στηθος η μαλλον μεσαιο με κωλαρα....σε καποια φαση που μιλαγαμε και ειχε ανοιξει τα ποδια καρφωθηκα στην μουναρα της αλλα με πηρε χαμπαρι και εκλεισε τα ποδια κατευθειαν....δεν μου ειπε τιποτα αλλα μαλλον αισθανθηκε αβολα.....τελος παντων
Κανονιζουμε για την επομενη μερα να παμε καπου αλλου για μπανιο ....παμε καθομαστε... μαζεμενη η γκομενα φοραγε το ιδιο μαγιο .....μπικινι.....σε καποια φαση παω να παρω καφε και γυρνοντας εχει βαλει το μαγιο το κατω στην κωλοχαραδρα μεσα...και εχουνε πεταχτει κωλος και κωλοβαρδουλα να τα βαραει ο ηλιος.....ορθια με την φιλη μου....καθομαστε και καθεται στην μεση μπρουμητα και να μου εχει μοστραρει την κωλαρα της στους 30 ποντους....να μου πιανει συζητηση η αλλη που ειναι στην ακρη και να μην μπορω να θαυμασω με ανεση την Κωλαρα της αλλης....βασανιστηριο σωστο....10-15 λεπτα μπλα-μπλα και να μην μπορω να δω ανετα....κατι ξαφνικες ματιες εριχνα...φευγαλεες....τουρλωτο...στρογγυλο χωρις κυτταριτιδα....αφηστε τα να πανε...ΕΦΑΓΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ αλλα χαλαλι της......Καλα να περνατε.....
μαν τωρα κανε το πεσιμο, ειναι σε οιστρο...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Τα γαμημένα τα τατουαζ με μπερδέψαν καταλαβαίνεις είχα μια κοπέλα καλή στα γαμήσια δυνατή και την λέγανε Σοφία...
εμενα που ειχε πει οτι την λενε Βαγγελιω, μας δουλευει μαγκες

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
045DC3E9-810F-47EE-B05C-E619E233302C.jpeg
θεά!
στηριζω jack :rockon: :rockon: :rockon:
να μαθαινουν οι ξενερωτοι

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Κάτσε σου 'χω κι άλλο φρέσκο πράγμα. Sorry, αλλά καμιά φορά υπάρχουν κάτι μπουρδομαλάκες εδώ μέσα που με αποσυντονίζουν!!!! :)

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ελληνάκι είναι αυτό, 25-26 χρονών περίπου, κοντοπούτανο με ζουμερό κωλί. Δυστυχώς ήταν κάπως μακριά κι οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές, αλλά παίρνεις μια ιδέα!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
αυτα τα κοντουλια ειναι...

• Like
Αντιδράσεις: trimis

starxidiams

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
746
Πόντοι
81
Για μιλφ την έκοψα να πω την αλήθεια.
Όπως και να ναι καύλα δείχνει
Κι όμως δεν είναι..
Ήταν με μια παρέα αμουστακων δίπλα μου
Και πιάσαμε κουβέντα...
Έτσι έμαθα ότι είναι τόσο
Και που να το βλέπατε από κοντά...

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
2.606
Κι όμως δεν είναι..
Ήταν με μια παρέα αμουστακων δίπλα μου
Και πιάσαμε κουβέντα...
Έτσι έμαθα ότι είναι τόσο
Και που να το βλέπατε από κοντά...
Αν έχεις και άλλο υλικό ρίξε...!

starxidiams

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
746
Πόντοι
81
Αν έχεις και άλλο υλικό ρίξε...!
Δυστυχώς έχω μόνο άλλη μία που είναι παρόμοια με τη πρώτη γι αυτό δεν την έβαλα..
Αλλά επειδή είστε μερακλήδες πάρτε και αυτή..
Screenshot_20210906_115454_com.android.gallery3d.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom