Τη τελευταία φορά που πήγα συνάντησα ένα μελαχροινο ψηλό άβγαλτο γύρω στα 28. Μέσα ήταν δύναμη και μου πρότεινε με έξτρα και κώλο. Αρνήθηκα ευγενικά έκανα το δοκιμαστικό μου και αποχώρησα. Γενικά καλά. Μπορώ να πω αρκετά καλά. Αλλά δεν είναι ο τύπος μου όμως. Πάντως μια δοκιμή μιας και είναι και vfm θα μπορούσε κάποιος να ρισκάρει. Όνομα δε θυμάμαι. Κατά τα άλλα είχε τη Σίσυ που εγώ ποτέ μου δεν έχω περάσει καλά. Δηλαδή λέμε έχω τέτοιες αναμνήσεις από τη Σίσυ που καλύτερα έδινα μια ισπανική στη χοντρή. ?????Καλησπέρα για Εβίτα υπάρχει κάτι αξιόλογο;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)
konstantinos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2010
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σοφία την λένε άμα θυμάμαι καλά. Την έχω συνάντηση 3 φορές μέσα σε 2 μήνες και ήταν μια χαραΤη τελευταία φορά που πήγα συνάντησα ένα μελαχροινο ψηλό άβγαλτο γύρω στα 28. Μέσα ήταν δύναμη και μου πρότεινε με έξτρα και κώλο. Αρνήθηκα ευγενικά έκανα το δοκιμαστικό μου και αποχώρησα. Γενικά καλά. Μπορώ να πω αρκετά καλά. Αλλά δεν είναι ο τύπος μου όμως. Πάντως μια δοκιμή μιας και είναι και vfm θα μπορούσε κάποιος να ρισκάρει. Όνομα δε θυμάμαι. Κατά τα άλλα είχε τη Σίσυ που εγώ ποτέ μου δεν έχω περάσει καλά. Δηλαδή λέμε έχω τέτοιες αναμνήσεις από τη Σίσυ που καλύτερα έδινα μια ισπανική στη χοντρή. ?????
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 7.191
Φίλε μου έγραψες κάτι και κόλλησα!!τι εννοείς στην νεφέλη θα έβαζες παραπάνω αν δεν ζητούσε έξτρα;;;τι εννοείς;;τι έξτρα όλες το ίδιο κάνουν !!!Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Νεφέλη 9/10 , Ναντια 6/10 , Τόκιο 6/10 , Άρτεμις 7/10
Μασάζ
Νεφέλη 8/10 , Ναντια 9/10 , Τόκιο 5/10 , Άρτεμις 5/10
Τελείωμα
Νεφέλη 8/10( θα έβαζα παραπάνω αν δεν ζητούσε εξτρα) , Ναντια 9/10 , Τόκιο 9/10 , Άρτεμις 7/10.
Νεφέλη κόμματα, Ναντια άψογη με υπέροχο στήθος, Τόκιο σου βγάζει μια προστυχια , Άρτεμις γλυκιά ωραίο στήθος.
Θα ήθελα να κάνω συνέδρια με την Φαίδρα και θα ήθελα απόψεις από όσους είχαν εμπειρία μαζί της
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Το ότι ζητάει χρήματα για να βγάλει την μπλούζα της για παράδειγμα είναι αντί καυλωτικό σε σχέση με την Ναντια που το προσφέρει απλόχερα. Οποτε η βαθμολογία του τελείωματος πέφτει . Πίπες και γαμησια δεν παίζουν εκεί μέσα. Αυτό.Φίλε μου έγραψες κάτι και κόλλησα!!τι εννοείς στην νεφέλη θα έβαζες παραπάνω αν δεν ζητούσε έξτρα;;;τι εννοείς;;τι έξτρα όλες το ίδιο κάνουν !!!
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω παραπανω πληροφοριες για crystal massage γτ τωρα τελευταια βλεπω πολλες αναρτησεις και θελω να το επισκεφθω!!! Τι κανουν στο προγραμμα τους;
Φίλε μου τακτικος πελάτης της Νεφέλης και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ έξτρα για να βγάλει ρούχα. Και να ήθελε επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και τη τακτική του κρυσταλ οποία ζητήσει έξτρα για να βγάλει ρούχα εκτός εσωρούχων φεύγει κακήν κακώς. Τα μόνα έξτρα που εγώ προσωπικά μου έχουν ζητηθεί είναι να δαχτυλωσω (όχι από όλες κάποιες το προσφέρουν και τσαμπα ονόματα δε λέμε) μουνακι η κωλαρακι.Το ότι ζητάει χρήματα για να βγάλει την μπλούζα της για παράδειγμα είναι αντί καυλωτικό σε σχέση με την Ναντια που το προσφέρει απλόχερα. Οποτε η βαθμολογία του τελείωματος πέφτει . Πίπες και γαμησια δεν παίζουν εκεί μέσα. Αυτό.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Μερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Περι ορεξεως κολοκυθοπιταΜερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Μαζί σου. Ποτέ μου δεν έδωσα έξτρα χρήματα. Αναπαράγω πράγματα που διάβασα εδώ προς διευκόλυνση των υπολοίπων. Και εγώ τα χώνω τα δαχτυλάκια μου. Αν μ αφήσουν καλώς αν δεν μ αφήσουν πάλι καλώς.Φίλε μου τακτικος πελάτης της Νεφέλης και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ έξτρα για να βγάλει ρούχα. Και να ήθελε επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και τη τακτική του κρυσταλ οποία ζητήσει έξτρα για να βγάλει ρούχα εκτός εσωρούχων φεύγει κακήν κακώς. Τα μόνα έξτρα που εγώ προσωπικά μου έχουν ζητηθεί είναι να δαχτυλωσω (όχι από όλες κάποιες το προσφέρουν και τσαμπα ονόματα δε λέμε) μουνακι η κωλαρακι.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Σ αυτά τα χρήματα στην θεσσαλονικη είναι από τα καλύτερα που μπορείς να κανείς. Ξέρω κατάντια αλλά περί ορέξεως μπουγάτσα!Μερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Αδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;Σ αυτά τα χρήματα στην θεσσαλονικη είναι από τα καλύτερα που μπορείς να κανείς. Ξέρω κατάντια αλλά περί ορέξεως μπουγάτσα!
Ειμαστε σοβαροι;
Με 60 - 80 ερω εχεις φουλ προγραμμα χωρις να παρακαλας να βγαλει μπλουζα η εσωρουχο.
Αλλα αυτοι ειμαστε και αυτα μας αξιζουν.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Και μας πουλάει λατρέ η καθεμίαΑδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;
Ειμαστε σοβαροι;
Με 60 - 80 ερω εχεις φουλ προγραμμα χωρις να παρακαλας να βγαλει μπλουζα η εσωρουχο.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Γεια σας και παλι μετα απο καιρο!Κορωνοϊος,καραντινες κλπ απειχα γενικως! Κ το καλοκαιρι καθως λειπουν τα καλα κομματια για διακοπες,επισκεφτηκα Venus ηταν η Μπετυ και η Κατερινα,προσωπικα δεν μου λενε κατι και αποχωρησα,that's all!
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Ενώ ξεκίνησες πολλά υποσχόμενος .... τελείωσες απότομα σαν Ελληνική ταινία...Γεια σας και παλι μετα απο καιρο!Κορωνοϊος,καραντινες κλπ απειχα γενικως! Κ το καλοκαιρι καθως λειπουν τα καλα κομματια για διακοπες,επισκεφτηκα Venus ηταν η Μπετυ και η Κατερινα,προσωπικα δεν μου λενε κατι και αποχωρησα,that's all!
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Εδώ αναλύουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα λαδομαγαζα η μασαζομαγαζα. Στην Θεσσαλονικη αυτήν είναι η κατάσταση και έχεις δίκιο. Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Υπάρχει άλλη συζήτηση στο φόρουμ με αναζήτησή call girl ή γραφείων. Και εκεί απ ότι βλέπω πέφτει κλάμα. Οι προσφερόμενες είναι η κυρα Σουλα και η κυρα ζωή 50 χρόνων και μετά βάλε και τον ΦΠΑ.Αδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;
Ειμαστε σοβαροι;
Να πω την αλήθεια θέλω ακριβώς τις υπηρεσίες και τον χώρο που προσφέρει το angels αλλά εκεί το ελάττωμα είναι η Φαίη. Πλέον σαν γκομενα μου την αισθάνομαι και ψάχνω κάτι άλλο τρυφερουδι. Μοιραία τα τρυφερουδια τα βρίσκεις στα λαδομαγαζα. Τρως και λίγο τον Παπα ότι αγγίξες ωραίο κωλαρακι. Και κοιμηζεις τον εαυτό σου ότι κάτι έκανες.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Π
Παρακαλώ ας συνοψίσουμε αυτές που προσφέρουν σωστές υπηρεσίες στα60-80 και βλέπονται και νομίζω θα αποτελέσει έναν οδηγό ώστε να πέσει αυτό το γαμημενο μαύρο στα λαδομαγαζα με τις λιγοστές υπηρεσίες.Αδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;
Ειμαστε σοβαροι;
Kyriakosevo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδιά πρωτη φορα εδώ και θα ήθελα να μάθω αν κάποιον πηγε να μας πειν κάποια πληροφορια από το luxury magazine στο Ευοσμο ευχαριστώ εκ των προτερων
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Καποτε τα μασατζιδικα ειχαν φουλ προγραμμα απο 80 και πανω. Και οι κορασιδες φυσουσαν. Απο εκει εμεινε το thrend και μαλλον εκει εμεινε στο προ 6τειας.Εδώ αναλύουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα λαδομαγαζα η μασαζομαγαζα. Στην Θεσσαλονικη αυτήν είναι η κατάσταση και έχεις δίκιο. Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Υπάρχει άλλη συζήτηση στο φόρουμ με αναζήτησή call girl ή γραφείων. Και εκεί απ ότι βλέπω πέφτει κλάμα. Οι προσφερόμενες είναι η κυρα Σουλα και η κυρα ζωή 50 χρόνων και μετά βάλε και τον ΦΠΑ.
Να πω την αλήθεια θέλω ακριβώς τις υπηρεσίες και τον χώρο που προσφέρει το angels αλλά εκεί το ελάττωμα είναι η Φαίη. Πλέον σαν γκομενα μου την αισθάνομαι και ψάχνω κάτι άλλο τρυφερουδι. Μοιραία τα τρυφερουδια τα βρίσκεις στα λαδομαγαζα. Τρως και λίγο τον Παπα ότι αγγίξες ωραίο κωλαρακι. Και κοιμηζεις τον εαυτό σου ότι κάτι έκανες.
Δεν ειναι μονο η κ. Σουλα και η κ. Ζωη. Εχει αρκετες κορασιδες, για ολα τα γουστα και ολα τα βαλαντια. (κανε ενα τσεκ στο κανεσεξ )
Οσο υπαρχουν ατομα τα οποια δινουν το 50ρικο για χαδι και μαλακια, τοσο οι υπερεσιες και οι καρασιδες θα πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο.
Και μου πεις οτι δεν σου δινουν τηλ απο ιδρυματα η απο κορασιδες. κασκαντεριλικη αδερφε, κασκαντεριλικη και ενημερωση. Ετσι θα αποκτησεςι κονε απο εδω και φυσικα το/τα επομενο/να στανταρακια σου.