Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 746
Που ειχε; Δεν ξερω αν εχει...κοντο ξανθο μαλλι; Οταν λες τρελα γουστα;Πήρα ανννα την μιλφαρα την Βουλγαρα τρελα γουστα βγάζει
Που ειχε; Δεν ξερω αν εχει...κοντο ξανθο μαλλι; Οταν λες τρελα γουστα;Πήρα ανννα την μιλφαρα την Βουλγαρα τρελα γουστα βγάζει
Ξέρουμε κάτι "λίγα" πως είναι μέσω site, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Μέσω site είναι πιο βολικό πιο πρακτικό! Γιατί σου στέλνει φώτο κλπ και μέσω τσατ συζητάς άμα σου αρέσει κομπλέ! Κλείνεις!
Τις κοριτσαρες που τις είδες ρε τυπε?Προς Θεσσαλονικεις: Επειδη απο χθες τριγυριζει επισκεψη στην πολη....κ εννοειται κ πιατσα....γνωριζετε αν οι κοριτσαρες επεστρεψαν στις θεσεις τους; Τουλαχιστον οι περισσοτερες.... Σκεφτομαι απλα για την εμπειρια να παρω Μαρια Αλβανιδα στο σπιτι της. Κ την Σονια αν εχει χωρο κι αυτη
Για να μας έβγαλε διαφορετικές ιστορίες, μάλλον είναι όπως τα έγραψε ο φίλοςΜππρει να ειναι ετσι φιλος οπως τα λεει ο φιλος. Εγω οταν τη ρωτησα που το χτυπησε....επειδη δεν μπορουσε να βαλει προφυλακτικο....μου ειπε επεσε κ χτυπησε το δαχτυλο. Κ ειχε πει οτι δεν θελει να βγαινει αλλο.
Χαριτολογωντας φιλε μου.Τις κοριτσαρες που τις είδες ρε τυπε?
Οπως τα ειπε θα ναι.Για να μας έβγαλε διαφορετικές ιστορίες, μάλλον είναι όπως τα έγραψε ο φίλος
Αξίζει να πας γουστάρει να πηδιεταιΠου ειχε; Δεν ξερω αν εχει...κοντο ξανθο μαλλι; Οταν λες τρελα γουστα;
Ωραια. Εκτος απ το κλασσικο στησιμο στα ορθια κανει κ αλλες στασεις; Με τον χρονο ενταξει ειναι;Αξίζει να πας γουστάρει να πηδιεται
Με τον χρόνο μια χαρά είναι στάσεις τώρα για έξω μόνο όρθιο δεν ξέρω αν μπορείς να βολευτεις αλλιώς σε ξενοδοχείο παίρνει 50Ωραια. Εκτος απ το κλασσικο στησιμο στα ορθια κανει κ αλλες στασεις; Με τον χρονο ενταξει ειναι;
Αυτο ηθελα να ρωτησω. 50 μισαωρο η χυσιμο κ τελος;Με τον χρόνο μια χαρά είναι στάσεις τώρα για έξω μόνο όρθιο δεν ξέρω αν μπορείς να βολευτεις αλλιώς σε ξενοδοχείο παίρνει 50
Ονομα θυμασαι;Ετυχε να ειμαι θεσ/κη πριν 5 μερες λογω δουλειας και δεν εχασα την ευκαιρια. Βραδυ τριτης και τις 2 το βραδυ βολτα στη Γιαννιτσων και πετυχαινω μια τυπισα με κατι βυζαρες στα κυβικα (χωρις υπερβολη) της Τζουλιας Λαουρα απο Κνιδου και Εξηκιου πιο μετα. Αλβανιδα αλλα τετοια ΦΟΛΑ δεν νομιζω να υπαρχει. 30 ευρο πεταμενα. Μου προτεινε και για το σπιτι της αλλα τετοια κασκαντεριλικια καλο ειναι ν αποφευγωνται για ...διαφορους λογους. Μη σας ξεγελασουν οι βυζαρες οπως εμενα.
Μου το ειπε αλλα δεν θυμαμαι.
Ακόμα χειρότερα... εγώ νόμιζα για κανέναν τρανς έλεγε και το πέρασα στο έτσι...30 ευρω για την χοντρη με το αγορε μαλλί αλβανιδα;; για το κητος;;; Μαλιστα....
Ετσι οπως το πες φιλος καταλαβα κ γω ποια λεει. Προσπεραση....30 ευρω για την χοντρη με το αγορε μαλλί αλβανιδα;; για το κητος;;; Μαλιστα....
Από 21:00 με 0:30Καλύτερες ώρες 22.00-01.00 ε?