- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.375
- Πόντοι
- 72.937
ρε φιλε δεν ειναι το δυνατο της σημειο.να μας τα δειξει ειπα οχι να τη γαμησω (γουρουνι στο σακι θα παρουμε?)
στους περισσοτερους αρεσουν τα μεγαλα.
τι να δειξει?
ρε φιλε δεν ειναι το δυνατο της σημειο.να μας τα δειξει ειπα οχι να τη γαμησω (γουρουνι στο σακι θα παρουμε?)
αν κρεμας μπουρνουζι εμενα μου αρεσει και μικρο?ρε φιλε δεν ειναι το δυνατο της σημειο.
στους περισσοτερους αρεσουν τα μεγαλα.
τι να δειξει?
?Καύσωνας ....
Ανάλογα αλλά συνήθως μέχρι 12-1 το βράδυ και αρχίζω από 3:30-4 μεσημεράκιΜέχρι το ώρα κάνεις ραντεβού;
Χιχιχι ναι κρεμάωαν κρεμας μπουρνουζι εμενα μου αρεσει και μικρο?
Καλησπέρα!!Απιστευτα σεξυ μεσουλα δαχτυλιδι!!Υπαρχουν φωτο απο μπροστα??Βλεπεις ειμαι λατρης της επίπεδης κοιλιας στην γυναικα..Η αγαπημένη μου φωτογραφία
Ανάλογα αλλά συνήθως μέχρι 12-1 το βράδυ και αρχίζω από 3:30-4 μεσημεράκι
Όχι πρωινά με τίποτα, τα ΣΚ έκανα πρωινά αλλά τώρα όλο τον Αύγουστο θα λείπω κάθε ΣΚΠρωί δεν μπορείς με τίποτα;
εε βαλε καμια φωτο να δουμε μπας και σε επισκεφτούμεΧιχιχι ναι κρεμάω
Ετσι σκετα? Χωρις φωτο?Καλη εβδομάδα να έχουμε

Nice!Καλημέρα σ όλη τη παρέα ,καλη εβδομάδα να έχουμε, ελπίζω να είχατε καλό 15αυγουστο
Να και τα βυζακια που παραπονιεστε ????Καλημέρα σ όλη τη παρέα ,καλη εβδομάδα να έχουμε, ελπίζω να είχατε καλό 15αυγουστο
Νατα και τα βυζάκια!!!Καλημέρα σ όλη τη παρέα ,καλη εβδομάδα να έχουμε, ελπίζω να είχατε καλό 15αυγουστο
Ναι γυμνάζομαι τακτικά ,σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιαΩραίο το κοριτσάκι , λυγερόκορμη , έχει κάτι μυς στα πόδια μουρλια( για όποιον αρέσκεται να θαυμάζει το καλλίγραμμο κορμί) ευγενική και πρόθυμη. Προτείνεται για χαλαρές καταστάσεις, είναι πολύ φρέσκια στο χώρο και άμα το αρσενικό δεν είναι του γούστου της της βγαίνει( είμαι από αυτούς που ο καθρέφτης σπάει όταν κοιτάζεται σε αυτόν). Την έχω συναντήσει δυο φορές και ειναι πιθανό να τη συναντήσω και άλλες.
Έχεις επιστρέψει μωρό;Καλημέρα σ όλη τη παρέα ,καλη εβδομάδα να έχουμε, ελπίζω να είχατε καλό 15αυγουστο
Ναι και είμαι πιο horny από ποτέ χιχιχΈχεις επιστρέψει μωρό;
Ετσι πρεπει.Ναι και είμαι πιο horny από ποτέ χιχιχ