yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Δεν εχει λεφτα ουτε για πιπα ο ανθρωπος..τι να κανειΈχετε δει και σεις τον ανώμαλο που τον παιζει
στο δρόμο τι φάση αυτός γιατι δεν τον μαζεύουν ;

Δεν εχει λεφτα ουτε για πιπα ο ανθρωπος..τι να κανειΈχετε δει και σεις τον ανώμαλο που τον παιζει
στο δρόμο τι φάση αυτός γιατι δεν τον μαζεύουν ;
Μετά το one που πας προς δυτικάΠου ρε
Πανω στη Γιαννιτσων η σε καποια καθετη οδο;Μετά το one που πας προς δυτικά
Για τον χοντρό λένε που τον αφήνουν από την ΣταυρούποληΠανω στη Γιαννιτσων η σε καποια καθετη οδο;
Δεν τον γνωριζω φιλε μου επειδη μενω σε διπλανη πολη. Επικινδυνος;Για τον χοντρό λένε που τον αφήνουν από την Σταυρούπολη
Όχι άλλα πρέπει να τον μαζέψει η αστυνομίαΔεν τον γνωριζω φιλε μου επειδη μενω σε διπλανη πολη. Επικινδυνος;
Μιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;Πηρε προαγωγη; Μπραβο το κοριτσι.....
Εγω οταν την πηρα ηταν καστανα τα μαλλια της. Αλλα μαλλον την ιδια λεμε φιλε μου απ τα υπολοιπα στοιχεια. Ψηλη....χωρις στηθος....Οικονομου- Γιαννιτσων Για κωλο δεν γνωριζω.Μιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;
Τη Μαριαννα λες εσυ μαλλων οχι τη ΜαριναΜιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;
Ναι σωστά φίλε Μαριάννα.Τη Μαριαννα λες εσυ μαλλων οχι τη Μαρινα
Κ γω αλανι που συμπαθω τις μαυρουλες πηγα δυο φορες με Σονια. Νορμαλ φαση αλλα με φτιαχνει το κορμι της.φαν των μαυρων αλλα εχει οεσει πολυ η κατασταση... εχει να προτεινει καποιος κατι τιμιο?
Σε ποιο σημειο την σηκωσες συναγωνιστη,για να ξερουμε?Περισσοτερες λεπτομεριες για το παρουσιαστικο της?Χθες βράδυ 10 η ωρα τίποτα κανω δυο τρείς βολτες και βλέπω μια ξανθιά με τατουάζ και γαλάζια μάτια παω φουλ τουπε.
Πρέπει να ήταν Ελληνίδα λέει 20 ευρώ πίπα 30 σεξ λεω 15 πιπα μου λέει κομπλε ,
Μαγκες μου πήρε μια πάρα πολύ καλη πίπα το γούστα δεν το περίμενα αυτο στην πιάτσα με ρωτησε αν με πονάει έπαιξε με τα αρχίδια με αφησε να πιάνω βυζιά Κόλο τα πάντα της έπαιξα και το μουνακι λιγο ηταν αρκετα καθαρή για πιάτσας θα ξανα παω για όλο το πακέτο στάνταρ δεν θυμάμαι όνομα.
αυτα
Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικάΣε ποιο σημειο την σηκωσες συναγωνιστη,για να ξερουμε?Περισσοτερες λεπτομεριες για το παρουσιαστικο της?
Τσιχλα κινητο.....να φανταστω;Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικά
Ποια λεει ρε?Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικά