Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 746
Πέρασμα από Φωκαίας 13 όχι το υπόγειο, το άλλο! Σόφη, πολύ καλή έχω υποβάλει και κριτική
Φιλε εννοεις την αλβανιδα με τα γυαλια, αν θυμαμαι καλα?
Πέρασμα από Φωκαίας 13 όχι το υπόγειο, το άλλο! Σόφη, πολύ καλή έχω υποβάλει και κριτική
όχι καμία σχέση, εννοώ αυτήν...Φιλε εννοεις την αλβανιδα με τα γυαλια, αν θυμαμαι καλα?
Ααα οκ, αυτην που πηρες ειναι πρωινη!όχι καμία σχέση, εννοώ αυτήν...
https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review?id=86835
Σ'ευχαριστω !!!κώλο απ όσο ξέρω όχι
τώρα...
Ιάσωνος 46 εκεί που ναι τα πολλά έχει μια ΠΟΛΥ ωραία μαύρη
Ιάσωνος 20α έχει ένα καλό εμφανισιακά αλλά μαλακισμένο κατ εμε Ρωσσίδι στα 15 ευρώ
Μ Αλεξάνδρου 21 κάτω ένα καλό τουμπανάκι νορμάλ προς καλό
Κολωνού 27α 2 ΚΑΛΕΣ Λατίνες στα 15εβρά
Κολωνού 23 μια κοντούλα με μαλλί φουρέιρα και ΒΥΖΑΡΕΣ, όχι κάτι τρελό αλλά αξίζει για τα βυζιά και γαμιέται τρελά
Εγώ έκανα δυο pfizer δυο Astra zeneca και ένα της Johnson από τότε αυτό που έπαθα είναι ότι η τσαπου δεν πέφτει ποτέ. Συνιστάται αυτή η πεντάδα ανεπιφύλακταΌσοι έχουμε εμβολιαστη άλλοι αργα άλλοι πιο γρήγορα κάτι παθενουν !!!ο θεός να μας προσεχοι μάγκες μου !! Εγώ έκανα το άστρα ζενεκα το αντρικό !!( το λένε έτσι επηδη είναι πολύ βαρυ κτλ) !!
Φίλος μας κάνεις πλάκα μάλλον.κολωνου 23 είναι μια μπουλντόζα με μαλλιά Φουρέιρα με ένα στομάχι λες και έχει φάει 2 αρνιά.φυσικα και θα γαμιεται τρελα.με τέτοιο χάλι που έχει.ημαρτον δηλαδήκώλο απ όσο ξέρω όχι
τώρα...
Ιάσωνος 20α έχει ένα καλό εμφανισιακά αλλά μαλακισμένο κατ εμε Ρωσσίδι στα 15 ευρώ
Κολωνού 23 μια κοντούλα με μαλλί φουρέιρα και ΒΥΖΑΡΕΣ, όχι κάτι τρελό αλλά αξίζει για τα βυζιά και γαμιέται τρελά
έχω κάποιο καιρό να την δω, ναι τα χε τα πιασιματάκια της αν μέσα σένα μήνα έβαλε πράμα δεν ξέρω, πάντως γαμιόταν καλά! Α που σαι, 11 πιάνει η 3η βάρδια, με το καλό να πας να τις δεις ο ίδιος!Φίλος μας κάνεις πλάκα μάλλον.κολωνου 23 είναι μια μπουλντόζα με μαλλιά Φουρέιρα με ένα στομάχι λες και έχει φάει 2 αρνιά.φυσικα και θα γαμιεται τρελα.με τέτοιο χάλι που έχει.ημαρτον δηλαδή
Πήγα και το είδα.αλλη φορά να λες μια χοντρή κουράδα με μεγάλα βυζιά.οποιος θέλει την γαμαει.έχω κάποιο καιρό να την δω, ναι τα χε τα πιασιματάκια της αν μέσα σένα μήνα έβαλε πράμα δεν ξέρω, πάντως γαμιόταν καλά! Α που σαι, 11 πιάνει η 3η βάρδια, με το καλό να πας να τις δεις ο ίδιος!
όχι, δεν θα πω χοντρή κουράδα! δεν μ αρέσει καθόλου η ρητορική σου! εγώ απάντησα στο παλικάρι που θελε 1) κάτι καλό εμφανισιακά ή 2) φρατζολάκι μεν αλλά καλές υπηρεσίεςΠήγα και το είδα.αλλη φορά να λες μια χοντρή κουράδα με μεγάλα βυζιά.οποιος θέλει την γαμαει.
παιχτη αμα κουμπωσεις και κανα ρεντμπουλ, παιζει να βγαλει και φτεραΕγώ έκανα δυο pfizer δυο Astra zeneca και ένα της Johnson από τότε αυτό που έπαθα είναι ότι η τσαπου δεν πέφτει ποτέ. Συνιστάται αυτή η πεντάδα ανεπιφύλακτα.
Ειλικρινά απορώ πως πηγες μαζι της.κοιτα ο μόνος λόγος να πας Μεταξουργείο είναι να προλάβεις κάτι πριν γίνει μεταγραφή για φυλής ή εξαφανιστεί τελείως.αν είναι να γαμαμε τέτοια σώματα.καλυτερα να τον παίξω και να μην χαλάσω τσάμπα βενζίνες.χαχαόχι, δεν θα πω χοντρή κουράδα! δεν μ αρέσει καθόλου η ρητορική σου! εγώ απάντησα στο παλικάρι που θελε 1) κάτι καλό εμφανισιακά ή 2) φρατζολάκι μεν αλλά καλές υπηρεσίες
και εγώ που την έχω γαμήσει Ιάσωνος μέσα στην καραντίνα ήταν και γλυκιά κοπέλα και γαμιόταν σαν τρελή οκ έβαλε κιλά, αλλά επειδή δεν γουστάρω κουβέντες τύπου: χοντρές κουράδες, τοξικές φόλες, εμετουργεία και τ αρχίδια μου τα τρία ας τ αφήσουμε εδώ, δεν μ αρέσεις (ναι οκ δεν σε ξέρω)
Εγώ πάω σχετικά συχνά εκεί κάτω, ξέρω τα ονόματα πάρα πολλών, μιας και εγώ δεν θέλω να χαλάω βενζίνες και ήθελα να προλάβω το τελευταίο μετρό, όταν πήγα μέσα στο τσαρδί, ήταν και οι 2 είχαν δωμάτιο, ρώτησα τον κοντούλη χαρωπό τσάτσο ποιές είχε! Και απλά έφυγα! Πολλές δεν βλέπω και απλά ρωτάω ποιες δουλεύουν αν είναι μέσα στο δωμάτιο. Έχω να την δω χοντρικά 2-3 βδομάδες (αυτή που διανύουμε) τόσο βόδι δεν την θυμάμαι!Τόσο απλό! Επίσης δεν κερδίζω κάτι απ αυτό, δεν χρειάζεται να λέω τίποτα το περίεργο.Και για να τελειώνουμε εδώ.απο την μια ενημερώνεις τον άλλον και μετά λες.εχω καιρό να την δω.μας τα λες λίγο περίεργα.τελος παντον.τα λέμε
Καλημέρα Evilplasma. Ήθελα να σε ρωτήσω η μαύρη στο Ιάσωνος 46 τι ώρα είναι και πως είναι αναλογικά γιατί μού αρέσουν οι νταρντανες μαύρεςκώλο απ όσο ξέρω όχι
τώρα...
πως το βλέπω εγώ: χτικιάρα, αδύνατη, χυμώδης, παχουλή, χοντρή, τόφαλος!Καλημέρα Evilplasma. Ήθελα να σε ρωτήσω η μαύρη στο Ιάσωνος 46 τι ώρα είναι και πως είναι αναλογικά γιατί μού αρέσουν οι νταρντανες μαύρες
Ακόμη είναι στην πιάτσα αυτό το ναυάγιο της ζωής;δεν μ αρέσει καθόλου η ρητορική σου! εγώ απάντησα στο παλικάρι που θελε 1) κάτι καλό εμφανισιακά ή 2) φρατζολάκι μεν αλλά καλές υπηρεσίες...
=====
Εννοούμε την Κρυσταλλία ?![]()