greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 496
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
Ας βάζει καμία πρώτα δάχτυλο και να ξέρει να το κάνει και έχουμε ακόμα χρόνια για γλυφοκώλια στο χωριό μας αυτόΚαλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
Στα στούντιο πάντως δεν είναι λίγες οι κοπέλες που το κάνουν (και σε call girls ακόμα περισσότερες)Ας βάζει
Ας βάζει καμία πρώτα δάχτυλο και να ξέρει να το κάνει και έχουμε ακόμα χρόνια για γλυφοκώλια στο χωριό μας αυτό
η κορίνα κάνει. είναι βασ. όλγας. περίπου 55 χρονών.Καλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Από εμφάνιση το λέει , παλεύεται ή θα είναι σαν να πάω με την γιαγιά μου ?η κορίνα κάνει. είναι βασ. όλγας. περίπου 55 χρονών.
κατεβαίνει στην περιοχή χωρίς να το ζητήσεις.
![]()
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 6987 523 929
ΖΗΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ. 6987 523 929kanesex.com
Η ερώτηση δεν περιλάμβανε μόνο το που κάνουν φούλ. Διάβασα αρκετές σελίδες και είδα 20-30 λεπτά στα 100-120 ευρώ. Η ερώτηση ήταν με 80 ευρώ που κάνουν φούλ πρόγραμμα καμιά ώρα. Αν βρεις καμία απάντηση σε αυτό πες μου και μένα..Προφανώς βαριέστε να διαβάσετε κάποιοι δεν εξηγείται αλλιώς μία σελίδα πίσω αν δεις έχω απαντήσει στην ιδία ακριβώς ερώτηση
με 50 σου κάνει μασάζ και πίπα. στα ίδια λεφτά αν θέλεις έχει δωμάτιο πίσω με κρεββάτι. δεν είναι πιτσιρίκα ούτε γιαγιά. νορμάλ κιλά. για τα χοντρά και σε αυτά τα λεφτά είναι οκ.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Από εμφάνιση το λέει , παλεύεται ή θα είναι σαν να πάω με την γιαγιά μου ?
Η ερώτηση δεν περιλάμβανε μόνο το που κάνουν φούλ. Διάβασα αρκετές σελίδες και είδα 20-30 λεπτά στα 100-120 ευρώ. Η ερώτηση ήταν με 80 ευρώ που κάνουν φούλ πρόγραμμα καμιά ώρα. Αν βρεις καμία απάντηση σε αυτό πες μου και μένα..
Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.. καλό σαββατοκύριακοΘα μπορούσες όμως να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις σ αυτά πού ανέφερα πού ξέρεις μπορεί να σου λυθεί η απορία γιαυτα πού ζητάς
Εχεις δίκιο πρέπει να ανεβάσουμε τιμοκατάλογο με τιμές υπηρεσίες κ ΤηλεφωνάΔεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.. καλό σαββατοκύριακο
Σε ευχαριστώ πολύ, για την απάντησημε 50 σου κάνει μασάζ και πίπα. στα ίδια λεφτά αν θέλεις έχει δωμάτιο πίσω με κρεββάτι. δεν είναι πιτσιρίκα ούτε γιαγιά. νορμάλ κιλά. για τα χοντρά και σε αυτά τα λεφτά είναι οκ.
Όχι δεν χρειάζεται άστο.. κανένας λόγος εμείς βλάκες ήμαστε που τα μοιραζόμαστε στην Αθήνα και έχουμε με 80 ευρώ 2-3 πιστολιές σε 1 ώρα με μουνάκια σε πεντακάθαρους χώρους. Κρατήστε τα μυστικά τα 50 ευρώ για μια ξυνή μαλακία που αν κατέβει το σουτιέν κάνετε πάρτι ή 130 ευρώ για 1 πιστολιά .. καλύτερα μυστικό παρά να βγούνε στην φόρα πως σας τα παίρνουν και να ξεφτιλίζεστε.. 2-3 μέρες θα κάτσω θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως.. έκλεισα από γραφείο και ησύχασα..Εχεις δίκιο πρέπει να ανεβάσουμε τιμοκατάλογο με τιμές υπηρεσίες κ Τηλεφωνά
Σου έδωσα 2 μαγαζιά να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις αυτά πού θες κ βαρέθηκες να πάρεις κ ξυνιστηκες τα μυστικά πού είναι δε το κατάλαβα ακόμαΌχι δεν χρειάζεται άστο.. κανένας λόγος εμείς βλάκες ήμαστε που τα μοιραζόμαστε στην Αθήνα και έχουμε με 80 ευρώ 2-3 πιστολιές σε 1 ώρα με μουνάκια σε πεντακάθαρους χώρους. Κρατήστε τα μυστικά τα 50 ευρώ για μια ξυνή μαλακία που αν κατέβει το σουτιέν κάνετε πάρτι ή 130 ευρώ για 1 πιστολιά .. καλύτερα μυστικό παρά να βγούνε στην φόρα πως σας τα παίρνουν και να ξεφτιλίζεστε.. 2-3 μέρες θα κάτσω θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως.. έκλεισα από γραφείο και ησύχασα..
Ωχ μην λες τέτοια και ήμουν έτοιμος να πάρω για σήμερα. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος ας βοηθήσειΧρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η Κορίνα που λέτε είναι μια θεία κοντή χοντρή στη Β. Όλγας που με είχε υποδεχτεί με ρόμπα γιαγιάς και έφυγα τρέχοντας? Είχα γράψει και καυστικότατο ποστ….. Ή κάποια άλλη και κάνω λάθος!
Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...
Εμφανισιακά λένε τίποτε ή παραπέμπουν σε Κορίνα και αυτές; Από Crystal καμία δεν βάζει κωλοδάχτυλο στη μαλακία;Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...
Αυτη είναι ναι, έχει αναφερθει 3-4 φορες εδώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει καν η αναφορα....Προσπεράστε.Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η Κορίνα που λέτε είναι μια θεία κοντή χοντρή στη Β. Όλγας που με είχε υποδεχτεί με ρόμπα γιαγιάς και έφυγα τρέχοντας? Είχα γράψει και καυστικότατο ποστ….. Ή κάποια άλλη και κάνω λάθος!