Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

derakos1

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας σε Βάνα. Στα τηλέφωνα κλασσικά η Έλσα. Παρούσες 3 κορασίδες. Έφη, Ναταλία και μία ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Ναταλία (μεγάλο βυζί). Μασάζ μέτριο, στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή. Το μειονέκτημα πολλά κιλά η καθέ μιά τους. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Υγιαίνετε παίδες!
Σε πιο μαγαζί φίλε μου;

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Επίσκεψη crystal , παρούσες Νεφέλη , Άρτεμης , Βιβή , Αντριανα και η Ελίνα (boss)...αν δεν τα μπερδεύω. Πέρασα με Άρτεμης...δεν υπάρχει ρε παιδιά...σωματάρα με τούμπανο βυζί και θεϊκό κωλαράκι...και όμορφο πρόσωπο. Σκέτο καύλο-ράπανο που θα έλεγε και ο μεγάλος Μπουκόφσκι. Μία ώρα γεμάτη , η καλύτερη ώρα που έχω περάσει ποτέ μου σε τέτοιο μαγαζί . Στα 30+20 το τίμημα και επειδή πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά έδωσα από μόνος μου κάτι παραπάνω...έτσι για ένα καφέ να πιει το μωρό από μένα. Να τονίσω πως δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα από μόνος μου της έδωσα κάτι παραπάνω.
Τελικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μαγαζί το Crystal , είναι τίμιο ξέρεις ότι δεν έχει κάτι παραπάνω ( αν κάποιος κατάφερε κάτι παραπάνω μπράβο του) έχει νομίζω τα πιο όμορφα μωρά στον χώρο και το πιο βασικό ο χώρος είναι άψογος , έτσι πρέπει να κάνουν ανακαίνιση και τα υπόλοιπα ιδρύματα δεν αρκεί μόνο το φουλ πρόγραμμα που προσφέρουν.
Για διπλό οι τιμές είναι 40+20+20 και είναι προτιμότερο να διαλέξεις την μία κοπέλα και να την αφήσεις να διαλέξει αυτή παρτενέρ μίας και ξέρουν με ποιες έχουν καλύτερη χημεία. Να προσθέσω επίσης ότι η Άρτεμης δυστυχώς θα φύγει εξωτερικό οπότε θα σταματήσει , όσοι λοιπόν την έχετε υπ όψιν τρεχάτε να προλάβετε .
Ξέρω ότι πολύ θα πείτε 50€ για μια μαλακία? Ναι το προτιμώ από το να δώσω 80 και 100 σε κάτι ορκ που πήγα και πλήρωσα ή σε ξεπετες του 10λεπτου ή σε χώρους αχούρια.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

derakos1

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Επίσκεψη crystal , παρούσες Νεφέλη , Άρτεμης , Βιβή , Αντριανα και η Ελίνα (boss)...αν δεν τα μπερδεύω. Πέρασα με Άρτεμης...δεν υπάρχει ρε παιδιά...σωματάρα με τούμπανο βυζί και θεϊκό κωλαράκι...και όμορφο πρόσωπο. Σκέτο καύλο-ράπανο που θα έλεγε και ο μεγάλος Μπουκόφσκι. Μία ώρα γεμάτη , η καλύτερη ώρα που έχω περάσει ποτέ μου σε τέτοιο μαγαζί . Στα 30+20 το τίμημα και επειδή πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά έδωσα από μόνος μου κάτι παραπάνω...έτσι για ένα καφέ να πιει το μωρό από μένα. Να τονίσω πως δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα από μόνος μου της έδωσα κάτι παραπάνω.
Τελικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μαγαζί το Crystal , είναι τίμιο ξέρεις ότι δεν έχει κάτι παραπάνω ( αν κάποιος κατάφερε κάτι παραπάνω μπράβο του) έχει νομίζω τα πιο όμορφα μωρά στον χώρο και το πιο βασικό ο χώρος είναι άψογος , έτσι πρέπει να κάνουν ανακαίνιση και τα υπόλοιπα ιδρύματα δεν αρκεί μόνο το φουλ πρόγραμμα που προσφέρουν.
Για διπλό οι τιμές είναι 40+20+20 και είναι προτιμότερο να διαλέξεις την μία κοπέλα και να την αφήσεις να διαλέξει αυτή παρτενέρ μίας και ξέρουν με ποιες έχουν καλύτερη χημεία. Να προσθέσω επίσης ότι η Άρτεμης δυστυχώς θα φύγει εξωτερικό οπότε θα σταματήσει , όσοι λοιπόν την έχετε υπ όψιν τρεχάτε να προλάβετε .
Ξέρω ότι πολύ θα πείτε 50€ για μια μαλακία? Ναι το προτιμώ από το να δώσω 80 και 100 σε κάτι ορκ που πήγα και πλήρωσα ή σε ξεπετες του 10λεπτου ή σε χώρους αχούρια.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.
Φίλε μου είναι αυτό στην μοναστηριού 93 στον 2 όροφο;

derakos1

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Είμαι καινούριος στον χώρο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μασατζιδικο στην Θεσσαλονίκη με πίπα και γαμησι. Ευχαριστώ εκ τν προτέρων!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Είμαι καινούριος στον χώρο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μασατζιδικο στην Θεσσαλονίκη με πίπα και γαμησι. Ευχαριστώ εκ τν προτέρων!
Δες Dames κ body free έχουν site κ τα 2 κ είναι ελεύθερα για το κοινό

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Η Τόκιο συνεχίζει στο κρυσταλ; Αν κρίνω από αυτά που βλέπω στο ινστα της με τις παρέες που έχει βλέπω σύντομα να αλλάζει καριέρα..

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Η Τόκιο συνεχίζει στο κρυσταλ; Αν κρίνω από αυτά που βλέπω στο ινστα της με τις παρέες που έχει βλέπω σύντομα να αλλάζει καριέρα..
Ειναι στο ροστερ μου είπανε απλά την μέρα που πήγα είχε ρεπό

SimonTemp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Kalimera se olous. Sygnwmi gia ta greeklish eimai me syskevi xwris elliniko pliktrologio. Epistrefw se mérites meres Velgio.
Eimai a namesa se 2.
Massagio vs Bodyfree??

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Πέρασμα από crystal με Λίνα χαλαροτικο μασάζ με πολύ δυνατή και ωραία περιποίηση σώματος και πολύ ωραία εκτόνωση θα έλεγα 10/10

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Μην μου στέλνετε μηνύματα καλώς ή κακώς δεν πρόκειται να το δώσω. Άλλωστε από εκεί δεν δέχεται παιχνίδι

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
410
Πόντοι
301
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα παίδες. Ξέρει κανείς αν παίζει σε κανένα από τα μαγαζιά δάχτυλο από κάποια κοπέλα κατά τη χειρομάλαξη; Ας στείλει πμ όποιος είχε σχετική εμπειρία.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.090
Πόντοι
201
Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.. τι ακριβώς παίζει με τα μασαζ? Υπάρχει κανένα όπως Αθήνα που με 80 ευρώ έχει Full για καμιά ώρα?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.. τι ακριβώς παίζει με τα μασαζ? Υπάρχει κανένα όπως Αθήνα που με 80 ευρώ έχει Full για καμιά ώρα?
Προφανώς βαριέστε να διαβάσετε κάποιοι δεν εξηγείται αλλιώς μία σελίδα πίσω αν δεις έχω απαντήσει στην ιδία ακριβώς ερώτηση

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.376
Πόντοι
216
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα παίδες. Ξέρει κανείς αν παίζει σε κανένα από τα μαγαζιά δάχτυλο από κάποια κοπέλα κατά τη χειρομάλαξη; Ας στείλει πμ όποιος είχε σχετική εμπειρία.
Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom