Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Η Άρτεμις είναι αυτή που ήταν και στο παλιό ή άλλη?

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Η ´Αρτεμις έχει το καλύτερο βυζι που έχω πιάσει στη ζωή μου. Αλλά στη Δωδεκανήσου ήταν ξενέρωμα η ρουφιανα. Έστρωσε ή παραμένει διεκπαιρεωτική?

T2D4Y

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει καποιος αν μια κοπελιτσα με μαυρο αγορε μαλλι ειναι ακομα στο luxury στον ευοσμο?νατασσα νομιζω το ονομα

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Επισκεψη σημερα στο crystal με νεφελη μετα το σημερινο νομιζω σιγουρα τουλαχιστον μια φορα τον μηνα θα πηγαινω. Με ξενερωσε λιγο το οτι ενω ξαπλωσα χωρις πετσετα μου την εβαλε μονη της και μεχρι να με ρωτησει αν θελω σε ολο το σωμα δεν μου την εβγαζε, ισως φταιει οτι δεν εχω ξαναπαει μαζι της καθως ειανι η δευτερη φορα γενικα που πηγαινω. Στα του αγωνα πολυ καλη πολυ φτυσιμο και τελειωμα στα βυζια της μετα απο δικη της προτροπη. Στο μασαζ νομιζω βαζει λιγο παραπανω δυναμη καποιες φορες απο οτι πρεπει. Ξερει κανενας αν η νεφελη κανει τιποτα παραπανω εκτος φραπε?
Έχουμε πει πολλές φορές ότι πολλοί άντρες (να το παραφράσω λίγο) σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω, αν και διαχωρίζονται σαφώς οι λειτουργίες και οι χρήσεις του καθενός. Εις μάτην...... Ποτέ δεν βρίζω κανέναν αν και μερικές φορές χρειάζεται. Αλλά όχι δεν θα ρίξω το επίπεδό μου.
Αγαπητέ μου, το τονίζω, πρόσεξε δεν θέλω παρεξηγήσεις το τονίζω . Αυτό που ρωτάς ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΠΟΤΕ . ΠΟΤΕ.
Αλλά, λέω αλλά , αν μου είχε συμβεί θα στο έλεγα εσένα και μέσω εσού και του site σε όλη την Ελλάδα; Και μετά;
Δεν συνεχίζω... θα σε αφήσω να σκεφτείς και λίγο... έστω και τώρα.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
κάντο λίγο λιανά αδερφέ.....
Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pm

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.378
Πόντοι
216
Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pm
Άστον να γράφει μαλακίες...
Δεν τον λαμβάνει κανένας υπόψιν

Παρεμπιπτόντως η ιδιοκτήτρια του massagio
ταυτίζεται με αυτή του crystal

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Νταξει μιας και εξαντλησαμε το κρυσταλ , μπορει καποιος να δωσει ενημερωση για βανα ?

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Μάγκες καμία ενημέρωση για crystal ρόστερ και προγράμματα

derakos1

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γμωμη για luxury spa service στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης; Συγκεκριμένα μεγάλου Αλεξάνδρου 63.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203491

Επισκέπτης
Αν καποιος εχει παρει για μασαζ 2 κοπελες απο crystal αν μπορει ας μου στειλει πμ

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.378
Πόντοι
216
Αν καποιος εχει παρει για μασαζ 2 κοπελες απο crystal αν μπορει ας μου στειλει πμ
Κανένας δεν το έχει δοκιμάσει

Εσύ θα είσαι ο πρώτος

και θα μας γράψεις εδώ αναλυτικά την εμπειρια σου καθώς και μια ανάλυση του κόστους της συνεδριας

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Έχω δοκιμάσει εγώ, μου κάναν μασάζ και ζητούσαν επι 2 για να μου κάνουν σε όλο το σώμα. Ρώτησα αν γίνεται να φύγει η μια και να συνεχίσω με την άλλη αλλά έλαβα αρνητική απάντηση και τελικά έκανα απλό με τις δυο. Κόστος 40Ε μισή ώρα το πολύ, ενώ αν έκανα σε όλο το σώμα θα έδινα 40+20+20

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
Μετά από αρκετό καιρό και πάλι στη θεσσαλονίκη. Αφού ήθελα λίγο καλό μασαζ μετά από προτροπή μέλους του σαιτ επισκέφθηκα το μασάτζιο αφού δεν υπάρχει πρόσβαση σε πριβέ μαγαζιά. 4 κοπέλες την ώρα που πήγα από τις οποίες η μια ήταν αδύνατη μαυρομάλλα και οι άλλες 3 πιο γεμάτες. Ονόματα δεν θυμάμαι λόγο και ηλικίας :cheesy: Επέλεξα μια ξανθιά γεματούλα και τελικά νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα εκείνη τη στιγμή. Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Μου έκανε πρόταση και για φραπέ με +20 ευρώ αλλά δεν ήθελα οπότε μείναμε στο μασάζ. Κόστος 20 ευρώ για 40 λεπτά. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά βρήκα αυτό που έψαχνα την δεδομένη στιγμή και έμεινα ικανοποιημένος από το μασάζ που με χαλάρωσε πλήρως.

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας σε Βάνα. Στα τηλέφωνα κλασσικά η Έλσα. Παρούσες 3 κορασίδες. Έφη, Ναταλία και μία ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Ναταλία (μεγάλο βυζί). Μασάζ μέτριο, στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή. Το μειονέκτημα πολλά κιλά η καθέ μιά τους. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Υγιαίνετε παίδες!

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα, Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας σε Βάνα. Στα τηλέφωνα κλασσικά η Έλσα. Παρούσες 3 κορασίδες. Έφη, Ναταλία και μία ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Ναταλία (μεγάλο βυζί). Μασάζ μέτριο, στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή. Το μειονέκτημα πολλά κιλά η καθέ μιά τους. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Υγιαίνετε παίδες!
Με Κατερίνα έχει μπει κανείς?

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Μετά από αρκετό καιρό και πάλι στη θεσσαλονίκη. Αφού ήθελα λίγο καλό μασαζ μετά από προτροπή μέλους του σαιτ επισκέφθηκα το μασάτζιο αφού δεν υπάρχει πρόσβαση σε πριβέ μαγαζιά. 4 κοπέλες την ώρα που πήγα από τις οποίες η μια ήταν αδύνατη μαυρομάλλα και οι άλλες 3 πιο γεμάτες. Ονόματα δεν θυμάμαι λόγο και ηλικίας :cheesy: Επέλεξα μια ξανθιά γεματούλα και τελικά νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα εκείνη τη στιγμή. Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Μου έκανε πρόταση και για φραπέ με +20 ευρώ αλλά δεν ήθελα οπότε μείναμε στο μασάζ. Κόστος 20 ευρώ για 40 λεπτά. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά βρήκα αυτό που έψαχνα την δεδομένη στιγμή και έμεινα ικανοποιημένος από το μασάζ που με χαλάρωσε πλήρως.
MAGOYLIS σε θυμάμαι, φαντάζομαι κι εσύ εμένα. Και σε εκτιμώ. Αλλά δέν είναι κακό όταν το μυαλό μας δε φτάνει να καταλάβει κάποια πράγματα να ζητά εξηγήσεις. Δηλ. 20 € για το απλό μασάζ και 20 για το "πρόσθετο" ; Σύνολο 40 € ;
Σύντροφοι αυτό είναι είδηση. Τρέξτε πέσαν οι τιμές. Κατά τα άλλα, εμμέσως πλην σαφώς πληροφορηθήκαμε από επίσημα χείλη ότι το λεγόμενο 2ο επίπεδο πλέον προσφέρεται. Και μάλιστα αν δεν το ζητήσεις στο προτείνουν.
Άντε και εις ανώτερα. Τώρα μάλιστα. Σημειωτέον εκτιμώ ιδιαίτερα την υπεύθυνη του καταστήματος. Τη "χοντρούλα" μου που τη λέω εγώ. Έτσι χαϊδευτικά ρε, έχετε πρόβλημα;

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom