You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Μήπως φιλτατε περνάςΝα προσέχεις μόνο μην την πετύχεις σε μέρα που έχει περίοδο, δηλαδή περίπου 25 μέρες τον μήνα
ΑυτήΗ Άρτεμις είναι αυτή που ήταν και στο παλιό ή άλλη?
Μήπως φιλτατε περνάς
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
κάντο λίγο λιανά αδερφέ.....Zakthess ιδιοκτήτρια του massaggio μασατζιδικου στη βίζιτα πρώτη είσαι...
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Έχουμε πει πολλές φορές ότι πολλοί άντρες (να το παραφράσω λίγο) σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω, αν και διαχωρίζονται σαφώς οι λειτουργίες και οι χρήσεις του καθενός. Εις μάτην...... Ποτέ δεν βρίζω κανέναν αν και μερικές φορές χρειάζεται. Αλλά όχι δεν θα ρίξω το επίπεδό μου.Επισκεψη σημερα στο crystal με νεφελη μετα το σημερινο νομιζω σιγουρα τουλαχιστον μια φορα τον μηνα θα πηγαινω. Με ξενερωσε λιγο το οτι ενω ξαπλωσα χωρις πετσετα μου την εβαλε μονη της και μεχρι να με ρωτησει αν θελω σε ολο το σωμα δεν μου την εβγαζε, ισως φταιει οτι δεν εχω ξαναπαει μαζι της καθως ειανι η δευτερη φορα γενικα που πηγαινω. Στα του αγωνα πολυ καλη πολυ φτυσιμο και τελειωμα στα βυζια της μετα απο δικη της προτροπη. Στο μασαζ νομιζω βαζει λιγο παραπανω δυναμη καποιες φορες απο οτι πρεπει. Ξερει κανενας αν η νεφελη κανει τιποτα παραπανω εκτος φραπε?
Αγαπητέ μου, το τονίζω, πρόσεξε δεν θέλω παρεξηγήσεις το τονίζω . Αυτό που ρωτάς ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΠΟΤΕ . ΠΟΤΕ.
Αλλά, λέω αλλά , αν μου είχε συμβεί θα στο έλεγα εσένα και μέσω εσού και του site σε όλη την Ελλάδα; Και μετά;
Δεν συνεχίζω... θα σε αφήσω να σκεφτείς και λίγο... έστω και τώρα.
Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pmκάντο λίγο λιανά αδερφέ.....
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 216
Άστον να γράφει μαλακίες...Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pm
Δεν τον λαμβάνει κανένας υπόψιν
Παρεμπιπτόντως η ιδιοκτήτρια του massagio
ταυτίζεται με αυτή του crystal
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Νταξει μιας και εξαντλησαμε το κρυσταλ , μπορει καποιος να δωσει ενημερωση για βανα ?
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Έχει κανείς άποψη για την Λίνα από vana spa?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
Αν καποιος εχει παρει για μασαζ 2 κοπελες απο crystal αν μπορει ας μου στειλει πμ
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 216
Κανένας δεν το έχει δοκιμάσειΑν καποιος εχει παρει για μασαζ 2 κοπελες απο crystal αν μπορει ας μου στειλει πμ
Εσύ θα είσαι ο πρώτος
και θα μας γράψεις εδώ αναλυτικά την εμπειρια σου καθώς και μια ανάλυση του κόστους της συνεδριας
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 216
Έχω δοκιμάσει εγώ, μου κάναν μασάζ και ζητούσαν επι 2 για να μου κάνουν σε όλο το σώμα. Ρώτησα αν γίνεται να φύγει η μια και να συνεχίσω με την άλλη αλλά έλαβα αρνητική απάντηση και τελικά έκανα απλό με τις δυο. Κόστος 40Ε μισή ώρα το πολύ, ενώ αν έκανα σε όλο το σώμα θα έδινα 40+20+20
Μετά από αρκετό καιρό και πάλι στη θεσσαλονίκη. Αφού ήθελα λίγο καλό μασαζ μετά από προτροπή μέλους του σαιτ επισκέφθηκα το μασάτζιο αφού δεν υπάρχει πρόσβαση σε πριβέ μαγαζιά. 4 κοπέλες την ώρα που πήγα από τις οποίες η μια ήταν αδύνατη μαυρομάλλα και οι άλλες 3 πιο γεμάτες. Ονόματα δεν θυμάμαι λόγο και ηλικίας
Επέλεξα μια ξανθιά γεματούλα και τελικά νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα εκείνη τη στιγμή. Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Μου έκανε πρόταση και για φραπέ με +20 ευρώ αλλά δεν ήθελα οπότε μείναμε στο μασάζ. Κόστος 20 ευρώ για 40 λεπτά. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά βρήκα αυτό που έψαχνα την δεδομένη στιγμή και έμεινα ικανοποιημένος από το μασάζ που με χαλάρωσε πλήρως.
Καλησπέρα στην παρέα, Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας σε Βάνα. Στα τηλέφωνα κλασσικά η Έλσα. Παρούσες 3 κορασίδες. Έφη, Ναταλία και μία ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Ναταλία (μεγάλο βυζί). Μασάζ μέτριο, στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή. Το μειονέκτημα πολλά κιλά η καθέ μιά τους. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Υγιαίνετε παίδες!
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Με Κατερίνα έχει μπει κανείς?Καλησπέρα στην παρέα, Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας σε Βάνα. Στα τηλέφωνα κλασσικά η Έλσα. Παρούσες 3 κορασίδες. Έφη, Ναταλία και μία ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Ναταλία (μεγάλο βυζί). Μασάζ μέτριο, στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή. Το μειονέκτημα πολλά κιλά η καθέ μιά τους. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Υγιαίνετε παίδες!
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
MAGOYLIS σε θυμάμαι, φαντάζομαι κι εσύ εμένα. Και σε εκτιμώ. Αλλά δέν είναι κακό όταν το μυαλό μας δε φτάνει να καταλάβει κάποια πράγματα να ζητά εξηγήσεις. Δηλ. 20 € για το απλό μασάζ και 20 για το "πρόσθετο" ; Σύνολο 40 € ;Μετά από αρκετό καιρό και πάλι στη θεσσαλονίκη. Αφού ήθελα λίγο καλό μασαζ μετά από προτροπή μέλους του σαιτ επισκέφθηκα το μασάτζιο αφού δεν υπάρχει πρόσβαση σε πριβέ μαγαζιά. 4 κοπέλες την ώρα που πήγα από τις οποίες η μια ήταν αδύνατη μαυρομάλλα και οι άλλες 3 πιο γεμάτες. Ονόματα δεν θυμάμαι λόγο και ηλικίαςΕπέλεξα μια ξανθιά γεματούλα και τελικά νομίζω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα εκείνη τη στιγμή. Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Μου έκανε πρόταση και για φραπέ με +20 ευρώ αλλά δεν ήθελα οπότε μείναμε στο μασάζ. Κόστος 20 ευρώ για 40 λεπτά. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι απλά βρήκα αυτό που έψαχνα την δεδομένη στιγμή και έμεινα ικανοποιημένος από το μασάζ που με χαλάρωσε πλήρως.
Σύντροφοι αυτό είναι είδηση. Τρέξτε πέσαν οι τιμές. Κατά τα άλλα, εμμέσως πλην σαφώς πληροφορηθήκαμε από επίσημα χείλη ότι το λεγόμενο 2ο επίπεδο πλέον προσφέρεται. Και μάλιστα αν δεν το ζητήσεις στο προτείνουν.
Άντε και εις ανώτερα. Τώρα μάλιστα. Σημειωτέον εκτιμώ ιδιαίτερα την υπεύθυνη του καταστήματος. Τη "χοντρούλα" μου που τη λέω εγώ. Έτσι χαϊδευτικά ρε, έχετε πρόβλημα;