θυμαμαι την ειχα ριξει καλο πουτσο κ επειδη μαρεσουν οι αδυνατες γιαυτο ρωταω αν βγαινει αλλοΠρεζονι.. Πας παρακατω. Κ νομιζω καποιοα παιδιά την εχουν μπερδεψει με μια απο το κανε σεξ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Meraklis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Απέναντι από το one salonika τα βράδια. Το χειμώνα βγαίνει την μέρα κ συχνάζει κοντά στο ερειπιο(πριν τη στροφή για τα κτελ στα αριστερά)Που ομως την βρισκουμε πανω στο δρομο η μεταωτα Κτελ?
Meraklis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή,Ποια λες τύπε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, αλλά οκ. Και εσύ και ο ψηλοπούτανος ανακαλύψατε εσύ αυτήν την Κατερίνα κι αυτός μια ...Ντόρα, τέλος πάντων, δεν γαμείς![]()
Η Κατερίνα δεν είναι καινούρια εκεί. Την πρώτογνώρισα προπερσυ το καλοκαίρι. Σε όλες τις καραντίνες ήταν επίσης εκεί κ την τιμούσαν δεόντως . Τα βράδια πιατσαρει απέναντι από το one salonika κ λίγο πριν.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Την μανα της Σονιας λες μαλλον με τον αλβανο νταβατζη με το ασπρο σιεσεντο, τωρα εχει ενα γκριΣυναγωνιστή,
Η Κατερίνα δεν είναι καινούρια εκεί. Την πρώτογνώρισα προπερσυ το καλοκαίρι. Σε όλες τις καραντίνες ήταν επίσης εκεί κ την τιμούσαν δεόντως . Τα βράδια πιατσαρει απέναντι από το one salonika κ λίγο πριν.
Mixalis(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Κοντή ξανθιά και άκωλη..και την λένε Σύλβια και της έκανα και λίγο γλειφομούνι.Σηνηθως στην Μαναστηριου κάθεται δίπλα σε μια στάση λεωφορείου. Είναι γυναίκα όχι τρανς.ΜπερδευεσαιΜάλλον θες να πεις Στέλλα κ όχι σιλβια η οποία είναι τρανς
Mixalis(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ένα σουβλατζίδικο το μοναδικό επάνω στην Γιαννιτσών απέναντι από ένα πάρκοΨησταρια;; σταση;;
Mixalis(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Σύλβια και είναι κοντή ξανθιά και άκωλη...της έκανα και λίγο γλειφομούνι. Την έχω πάρει και μόνη της άλλες 2 φορές με 20 ευρώΜάλλον θες να πεις Στέλλα κ όχι σιλβια η οποία είναι τρανς
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.260
- Πόντοι
- 3.556
Η Έλενα μαζί με την σύλβια παράξενο μου φαίνεταιΣύλβια και είναι κοντή ξανθιά και άκωλη...της έκανα και λίγο γλειφομούνι. Την έχω πάρει και μόνη της άλλες 2 φορές με 20 ευρώ
Αλλά για να λες έτσι θα είναι
Συνήθως είναι μαζί με την Στέλλα πάνω στην μοναστηριού αρκετά πιο πέρα από κει πού κάθεται η σύλβια
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.448
- Πόντοι
- 4.766
Αν εγλειψες το τετοιο αυτής της Αλβανίδας θα χρειαστείς 3 μπουκαλια Listerine για να καθαρίσει το στόμα σουΣύλβια και είναι κοντή ξανθιά και άκωλη...της έκανα και λίγο γλειφομούνι. Την έχω πάρει και μόνη της άλλες 2 φορές με 20 ευρώ
skieros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 37
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 3.187
κεζαπ για σιγουραΑν εγλειψες το τετοιο αυτής της Αλβανίδας θα χρειαστείς 3 μπουκαλια Listerine για να καθαρίσει το στόμα σου![]()
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Η ξανθιά είναι τρανςΗ Αναστασία η ξανθιά ξανά επέστρεψε είδα. Θα την γαμησω αύριο μάλλον. Δύο που είναι μαζί μια ξανθιά ψηλή κ μια κοντή μοναστηριου πριν το ροτοντα είναι καλές ή όχι?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Οπως ειπε κ ο φιλος η ξανθια ειναι τρ. Αν τις παρεις προσεχε την συμφωνια που θα κανεις να ειναι ξεκαθαρη.Η Αναστασία η ξανθιά ξανά επέστρεψε είδα. Θα την γαμησω αύριο μάλλον. Δύο που είναι μαζί μια ξανθιά ψηλή κ μια κοντή μοναστηριου πριν το ροτοντα είναι καλές ή όχι?
Ποια ειναι η Παολα παιδια δωστε λεπτομερειεςilluzion3 εμφανίστηκε πάλι το μωρό σου η Παολα στο γνωστό σημείο!?
Οκ άρα μόνο την άλλη παίρνω ουσιαστικά.Η ξανθιά είναι τρανς
Στην Γιαννιτσών ήταν η Αναστασία σιακι. Αυτή δεν ήταν Κύπρο?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
Παιδαι γενικα προσοχη οσοι θελουν να παρουν την ξανθια την τρανς μαζι με την αλλη. Εγω τις ειχα πει να παιξουν μεταξυ του και να τελειωσει η τρανς και οταν πηραν τα λεφτα μετα ξεκινησε να λεει για να τελειωσω θελω αλλα 20 ευρω. Λεω να παει να γαμηθει βαριεμαι τωρα να μαλωνω(μαλακια μου) τις παρατησα στην καβατζα τους και εφυγα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Εφυγες χωρις καν να κανουν κατι; Τιποτα;Παιδαι γενικα προσοχη οσοι θελουν να παρουν την ξανθια την τρανς μαζι με την αλλη. Εγω τις ειχα πει να παιξουν μεταξυ του και να τελειωσει η τρανς και οταν πηραν τα λεφτα μετα ξεκινησε να λεει για να τελειωσω θελω αλλα 20 ευρω. Λεω να παει να γαμηθει βαριεμαι τωρα να μαλωνω(μαλακια μου) τις παρατησα στην καβατζα τους και εφυγα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Αναστασια Σιακι; Χαρακτηριστικα;Οκ άρα μόνο την άλλη παίρνω ουσιαστικά.
Στην Γιαννιτσών ήταν η Αναστασία σιακι. Αυτή δεν ήταν Κύπρο?
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Την Ελένη λεει την ξανθια οικονομου με γιαννιτσων απο την απεναντι μερια. Την κρυοκωληΑναστασια Σιακι; Χαρακτηριστικα;