You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Εκεί πρεπει να πάω εγω να χορτάσει το παπαρι μου
Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 987
- Πόντοι
- 81
Beautiful girl livestream – Videos
Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 987
- Πόντοι
- 81
διαφορα καναλια με ΠΟΡΝΕΣ απο πατταγια 

Συνημμένα
-
trav.jpg142 KB · Εμφανίσεις: 145
-
jggdr.jpg106,1 KB · Εμφανίσεις: 151
-
dsfgeyt.jpg112,7 KB · Εμφανίσεις: 182
-
efsfesf.jpg129,2 KB · Εμφανίσεις: 177
-
fgfdnd.jpg122,3 KB · Εμφανίσεις: 179
-
ann.jpg163,9 KB · Εμφανίσεις: 163
-
956558.jpg154,8 KB · Εμφανίσεις: 186
-
3465454itled.jpg163,3 KB · Εμφανίσεις: 168
-
08d.jpg142 KB · Εμφανίσεις: 153
-
received_374525554023287.mp43,2 MB · Εμφανίσεις: 14
Τελευταία τροποποίηση:
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.358
- Πόντοι
- 28.786
Οι "μόνιμες" μου στη LOS έχουν λυσάξει να επιστρέψω.
Μου τα περιγράφουν πάντως πολύ ψόφια τα πράγματα απο πλευράς διασκέδασης.
Μάλλον κατα Νοέμβρη με βλέπω με τα υπόλοιπα αδείας.
Ευχαριστώ , 10 χρόνια σερί Thai και φέτος ελπίζω ξανά πάλι . Απλά βλέπω καλή φάση μια βίλα σε καμία καμαλα κάπου γύρω από πα Τονγκ να έχει πισίνα και να έχεις μέσα κανα 2-3 μόνιμες για λιγότερο ρίσκο , θα πάω με ένα φιλο έτσι το βλέπω τώρα αν κάτσει έχει καλός αλλιώς Βουλγαρία , ΠολωνίαΟι "μόνιμες" μου στη LOS έχουν λυσάξει να επιστρέψω.
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Για μένα είναι εκεί που δεν γαμαω να χόρταση η ψωλη μου
Πολύ δύσκολα για φέτος, δύσκολα να ανοίξουν απο Οκτώβριο όπως ήταν το πλάνο. Τα κρούσματα ανεβαίνουν συνέχεια, εμβόλια κάνουν μόνο οι πλούσιοι, κι απο νύχτα τίποτα απολύτως. Ακόμη κι αν ανοίξει η διασκέδαση σε 1η φάση ούτε το 50% δεν θα μπορεί να ξανα-ανοίξει...
Δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι της διασκεδάσεις , το μόνο που μου αρέσει είναι γυναίκες και ο τρόπος που σε περιποιούνται όταν θέλουν , τα μασάζ και φυσικά το φοβερό φαγητό .Πολύ δύσκολα για φέτος, δύσκολα να ανοίξουν απο Οκτώβριο όπως ήταν το πλάνο. Τα κρούσματα ανεβαίνουν συνέχεια, εμβόλια κάνουν μόνο οι πλούσιοι, κι απο νύχτα τίποτα απολύτως. Ακόμη κι αν ανοίξει η διασκέδαση σε 1η φάση ούτε το 50% δεν θα μπορεί να ξανα-ανοίξει...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.074
- Πόντοι
- 6.256
Σχεδον 40 το μπατ?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.339
- Πόντοι
- 4.895
Ναι, στο 39.25 το έχει το xe.com, έχει πέσει τρελά.Σχεδον 40 το μπατ?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.339
- Πόντοι
- 4.895
Στάνταρ θα ξανανοίξουν, δεν τους παίρνει να μείνουν κλειστοί πολύ παραπάνω. Προφανώς μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με COVID-19 και αρχίσουμε να το ξεχνάμε, θα ανοίξουν όλα τα πράγματα και θα λειτουργήσουν όπως παλιά.ελπιζω να μπορεσω να ξαναπαω καποια στιγμη απο το καλυτερα ταξιδια που εχω κανει ειναι η thai πραγματικος παραδεισος
Για την ώρα όμως, κι επειδή γνωστοί μεταφέρθηκαν εκεί λόγω δουλειάς, όποιος πάει έχει 2 εβδομάδες καραντίνα, οπότε πρακτικά δεν αξίζει. Προσωπικά αφού τελειώσει το όλο στόρυ με το ρημαδοιό θα αρχίσω να ταξιδεύω ξανά.
παταγια bangkok to πρωτο θετικο σεναριο οπως λενε τωρα ειναι να ανοιξουν απο ιανουαριο . ο μονος τροπος να πας ταυλανδη ακομα ειναι μεσω του phuket sandbox μονο για εμβολιασμενους . οποιος θελει πληροφορεις μπαινει και ψαχνει στο facebook group αυτο εχει περιορισμους και πολλα pcr tests . τωρα πουκετ δεν εχει bars . αλλα απο tinder , instagram , massage shops , και καμακι ισως στην nai harn απογευμα βρισκεις γυναικες ανετοτατα.
Σήμερα 1η φορά πάνω απο 20000 cases η Thai (σύμφωνα με την καθόλου αξιοπιστη πια κυβέρνηση). Το μπατ ξεπέρασε το 39.2 μετά απο το `17 και η Πατάγια έκλεισε πάλι την παραλία της....Η κυβέρνηση δέχεται πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο κόσμος πεινάει! Ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς πιό αργούς απο χελώνα 5.4% πλήρως και 19% με 1 δόση, πάντα με στατιστικά που δίνουν απο τη κυβέρνηση. Άλλωστε με τις 20 εκατομμύρια δόσεις που λεχουν χορηγηθεί δεν καλύπτεται ούτε το 1/6 του πληθυσμού και απέχει πολύ απο το 50% που είναι ένα σοβαρό τοίχος ανοσίας.
Asuchi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 987
- Πόντοι
- 81
λες να ξαναγυρίσουμε στις εποχές που μας καθάριζαν το δωμάτιο φεύγοντας για να μη μας χάσουν από πελάτες?Σήμερα 1η φορά πάνω απο 20000 cases η Thai (σύμφωνα με την καθόλου αξιοπιστη πια κυβέρνηση). Το μπατ ξεπέρασε το 39.2 μετά απο το `17 και η Πατάγια έκλεισε πάλι την παραλία της....Η κυβέρνηση δέχεται πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο κόσμος πεινάει! Ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς πιό αργούς απο χελώνα 5.4% πλήρως και 19% με 1 δόση, πάντα με στατιστικά που δίνουν απο τη κυβέρνηση. Άλλωστε με τις 20 εκατομμύρια δόσεις που λεχουν χορηγηθεί δεν καλύπτεται ούτε το 1/6 του πληθυσμού και απέχει πολύ απο το 50% που είναι ένα σοβαρό τοίχος ανοσίας.
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα έχω μια απορία ; Το γαμω μπατ πως ανεβαίνει έτσι σε μια οικονομία που πάει χάλια χωρίς τουρισμό ; Πως στο πουτσο θα προσελκύσουν κόσμο ;
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς, αλλά αυτή τη στιγμή (στην ουσία από τον Απρίλιο κι έπειτα), το baht αποδυναμώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα.
Εννοείται πως γενικότερα η οικονομία της χώρας είναι σε τέλμα, μιλάνε ήδη για τραγικές επιδόσεις, από τις χαμηλότερες στον κόσμο, για το τρέχον έτος αλλά και για το κοντινό μέλλον.
Δεν μιλάμε απλά για πρόβλημα στον τουρισμό. Κλείνουν τα πάντα. Εργοστάσια ολόκληρα είναι έτοιμα για φούντο, υπό τον φόβο...κρουσμάτων ασυμπτωματικών και τα ρέστα.
Ανησυχούν οι ειδικοί για σκηνικά παρόμοια με εκείνα της Ασιατικής κρίσης του 1997-1998 (είχαν προσφύγει στο ΔΝΤ τότε και πήραν πακέτο στήριξης πάνω από 20 δις δολλάρια για να καταφέρουν να ορθοποδήσουν ξανά).