Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Παιδιά λίγο προσοχή με το σεξ χωρίς προφυλάξεις, ακόμα και στο στοματικό. Όπως και στα γλωσσοφιλα και στο γλυψιμο της κοπέλας..χλαμύδια, κονδυλώματα, κλπ..περνάνε βέβαια αλλά εντάξει..κυρίως όσοι έχουν παιδιά στο σπίτι..
Σου συνεβη κατι φιλε;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.255
Πόντοι
16.235
Τζαμπα φιλε μου καμμια δεν καθεται ,ολες μα ολες θελουν το δωρακι τους,χωρις ευρω δεν πας πουθενα!αβερτα μουναρες δωρεαν ,ονειρο θερινης νυκτος.
Οι ερασιτεχνες πουτανες θα κατσουν σε κανεναν καγκουρα για να τις κανει βολτα με το μηχανακι η με το αμαξι με ραπ η γυφτολα'ι'κα στην διαπασων.
Σε πιο μεγαλη ηλικια θα κατσουν σε οποιον τις τα'ι'ζει και τις ποτιζει πιο καλα.
ΠΑΝΤΑ ειναι οικονομικη συναλλαγη το σεξ ειδικα στην χωρα μας οπου τα οικονομικα ειναι δυσκολα και καθε θηλυκο δεν αρκειται στην οποια δουλεια εχει αλλα θελει εναγωνιως και ΧΟΡΗΓΟ.Με ελαχιστες εξαιρεσεις...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Σου συνεβη κατι φιλε;
Όχι ευτυχώς..αλλά επειδή διάβασα κάποιες αναρτήσεις που αναφέρονται σε σεξ χωρίς προφύλαξη είπα να το αναφέρω σαν υπενθύμιση..επίσης τα γλωσσοφιλα με τα κορίτσια της δουλειάς ποτέ δεν τα κατάλαβα..που ξέρεις τι είχε η άλλη στο στόμα της με τον προηγούμενο πελάτη? Βασίζεται στο λιστεριν? Το λιστεριν είναι πολύ mild..τέλος πάντων κάποιοι θα με ξενερωτο (κι ίσως έχουν δίκιο,) αλλά εντάξει.. στην Αθήνα γίνεται ψιλοχαμος με ακα σεξ. Από ότι κατάλαβα εκεί η φυλής και το Μεταξουργείο έχουν μετατραπεί σε μέση κι άπω Ανατολή..ο άλλος κοιμάται στο δρόμο, βρίσκει ένα δεκαρικό, πάει στο μαγαζί, ίσως κάνει ακα, πάει ο επόμενος κλπ, κλπ.. αυτό θα έχει υγειονομικές επιπτώσεις στο λεκανοπέδιο μακροπρόθεσμα.. θα εμφανιστούν σε μεγάλη κλίμακα αρρώστιες που είχαν περιθωριοποιηθεί..βέβαια υπάρχουν φάρμακα κι αντθβιωσεθς ευτυχώς ... Θέλει προσοχή..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Όχι ευτυχώς..αλλά επειδή διάβασα κάποιες αναρτήσεις που αναφέρονται σε σεξ χωρίς προφύλαξη είπα να το αναφέρω σαν υπενθύμιση..επίσης τα γλωσσοφιλα με τα κορίτσια της δουλειάς ποτέ δεν τα κατάλαβα..που ξέρεις τι είχε η άλλη στο στόμα της με τον προηγούμενο πελάτη? Βασίζεται στο λιστεριν? Το λιστεριν είναι πολύ mild..τέλος πάντων κάποιοι θα με ξενερωτο (κι ίσως έχουν δίκιο,) αλλά εντάξει.. στην Αθήνα γίνεται ψιλοχαμος με ακα σεξ. Από ότι κατάλαβα εκεί η φυλής και το Μεταξουργείο έχουν μετατραπεί σε μέση κι άπω Ανατολή..ο άλλος κοιμάται στο δρόμο, βρίσκει ένα δεκαρικό, πάει στο μαγαζί, ίσως κάνει ακα, πάει ο επόμενος κλπ, κλπ.. αυτό θα έχει υγειονομικές επιπτώσεις στο λεκανοπέδιο μακροπρόθεσμα.. θα εμφανιστούν σε μεγάλη κλίμακα αρρώστιες που είχαν περιθωριοποιηθεί..βέβαια υπάρχουν φάρμακα κι αντθβιωσεθς ευτυχώς ... Θέλει προσοχή..
Οντως θελει προσοχη. Εγω καποια στιγμη που πηγα να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις.....το παληκαρι μου ειπε εμεις οι αντρες να μην παρασυρομαστε απο την εμφανιση των γυναικων(Πολυ περισσοτερο του χωρου) κ κανουμε απερισκεπτα πραγματα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Οντως θελει προσοχη. Εγω καποια στιγμη που πηγα να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις.....το παληκαρι μου ειπε εμεις οι αντρες να μην παρασυρομαστε απο την εμφανιση των γυναικων(Πολυ περισσοτερο του χωρου) κ κανουμε απερισκεπτα πραγματα.
Έτσι είναι.. η άλλη μπορεί να έχει κάνει πριν διάφορες φάσεις.. είναι η δουλειά της .. τα μικρόβια ομως συσσωρεύονται με τα χρόνια στον οργανισμό και κάποια στιγμή ίσως προκαλέσουν πρόβλημα..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα τα τελευταία 5 χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δεν θα βρείτε ούτε Ήρα ούτε Βερονικα ούτε Μαρίνα ούτε τίποτα της προκοπής όπως παλιότερα που τα 30 € τα τιμούσαν οι κοπέλες και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη χρόνου. Από τότε που έκλεισε ο Βαρδαρης άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.... Ο φίλος ο Barry lyndon έχει δίκιο..... Όταν παιδιά στο εξωτερικό (Αυστρία, Γερμανία κτλ) από το 2011-2012 υπήρχαν ήδη τα ακαποταδικα (ΟΑ για όσους γνωρίζουν, με μόλις 10€ ή 20€ έξτρα ανάλογα με την ηλικία της κοπέλας γ@μουσες χωρίς προφυλακτικο....) εδώ ακόμα ασχολούμαστε με κομοδινα και ΙΚΕΑ..... Έπρεπε να δείτε σε ξένα studio τι κοπέλες είχανε και έχουν ακόμα θα σας τρέχουν τα σάλια..... Το θέμα λοιπόν δεν ΕΙΝΑΙ μονο οι τιμές αλλά και οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..... Για όποιον γνωρίζει σε κάποιες χώρες έξω πλήρωνες 50€ για το δωμάτιο και μόνο για αυτό και μάλιστα για 30 λεπτά...... Οι υπηρεσίες της κοπέλας ήταν standard και γνωστές από πριν(γυμνό τσιμπουκι, γλυφομουνι κτλ).... Εδώ δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑ ΕΙΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...... Απλώς στην Αθήνα (ε τι να κάνουμε είναι το μεγάλο μπ@δελο) είναι όντως λίγο καλύτερα τα πράγματα από άποψη ποικιλίας και τιμών σε σχέση με την Θεσσαλονίκη..... Οπότε ο καθένας κάνει ότι μπορεί με τα λεφτά που διαθέτει..... Δυστυχώς η κατάσταση ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..... Ο καθένας έχει τα στανταρακια του και βγάζει τα γούστα του με οποία νομίζει ότι είναι καλή και VFM..... Από εκεί και πέρα καλή τύχη σε όλους, κοινή γαρ η τύχη το δε μέλλον αόρατον......
Σωστα τα γραφεις...Και επειδη ειμαι ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του και τα λεφτα του Σεπτεμβριο θα ειμαι για μια εβδομαδα Φρανκφουρτη στη Μέκκα των οικων ανοχης.Εκει μπορει να σκας 50αρικα κλπ αλλα γαμας μουνια που ποτε στην ζωη σου δεν θα ειχες την τυχη να γαμησεις.

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.225
Πόντοι
206
αν ημουν νταβας με επιχειρηματικο πνευμα, θα ανοιγα ενα σπιτι "black diamond" και θα ειχα μονο μαυρες μεσα. εκπαιδευμενες κι οχι να φερνουν τα χουγια του πεζοδρομιου

δεν εχω συναντησει ποτε μαυρη σε σπιτι στην θεσνικη

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Πως δεν την πέτυχες μια μαυρουλα που ήρθε για λίγο πέρυσι; Παλιά παίζανε αρκετές μαύρες όταν ήμουν στο στρατό η δεύτερη πουτανα που είχα γαμησει στη ζωή μου ήταν ένα Νιγηριανό άλογο αλλά τα τελευταία χρόνια μου χει φύγει η τρέλα με τις μαύρες είναι βλήματα στο γαμησι ειδικά αυτές στην πιατσα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
αν ημουν νταβας με επιχειρηματικο πνευμα, θα ανοιγα ενα σπιτι "black diamond" και θα ειχα μονο μαυρες μεσα. εκπαιδευμενες κι οχι να φερνουν τα χουγια του πεζοδρομιου

δεν εχω συναντησει ποτε μαυρη σε σπιτι στην θεσνικη
Εγω προσωπικα δεν πηγαινα και με ομορφη μαυρη ουτε να με πληρωνανε.

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Δηλαδή αν σου καθόταν η Ναόμι Κάμπελ ή η Τάιρα Μπανκς δε θα τις γαμουσες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα από τα όνειρα μου είναι να ξεσκίσω τη Σερένα Γουίλιαμς

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
79
Πόντοι
1
Περασμα απ το βενους χθες οπου πηγα καρφι για ριτα και για το κωλαρακι της..πρεπει να μαθευτηκε οτι κανει καλο προγραμμα γτ ειχε κοσμο κ πριν κ μετα απο μενα.αν εξαιρέσεις την εμφανιση η κοπελα τα δινει ολα αλλα η γαμιολα η τσατσα στο 20 λεπτο δυναμωνει τη μουσικη για να τελειωνεις..

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.225
Πόντοι
206
δεν ξερω εγω μολις μπηκα αριστερα του ινκογκνιτο. εκει πηγαινα αρχικα για ντενιζ αλλα ηταν κλειστο...

πηγα που λετε στο αριστερα και βγηκε ενα μνκ ωραιο, με ματια ομως λιγο... γλαρωτικα (δες αλεξανδρατου) χωρις μεγαλες απαιτησεις περναω με το προγραμμα των 30...
μπαίνει μεσα ετοιμη να πεσει κατω...

ξαπλωνει διπλα και ουτε κουβεντα. μου πιανει τον ξεκαβλωτο πουτσο και τον τραβαει, ναι τον τραβαει για να βαλει την καποτα, ενω ταυτοχρονα τριβει το ματι και ριχνει ενα χασμουριτο. προσπαθει να παρει πιπα (ουτε το μισο πουτσοκεφαλο)... αυτο ηταν...

αντε γεια σας και τα λεφτα πισω . ας παει να κοιμηθει. δεν ηθελε να τα δοσει πισω και να μ φαει ενα δεκαρικο λεγοντας οτι μου εκανε πιπα... φυσικα αρχισα να φωναζω και τα απαιτησα ολα πισω..

• Like
Αντιδράσεις: azazel

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.584
Πόντοι
37.562
Περασμα απ το βενους χθες οπου πηγα καρφι για ριτα και για το κωλαρακι της..πρεπει να μαθευτηκε οτι κανει καλο προγραμμα γτ ειχε κοσμο κ πριν κ μετα απο μενα.αν εξαιρέσεις την εμφανιση η κοπελα τα δινει ολα αλλα η γαμιολα η τσατσα στο 20 λεπτο δυναμωνει τη μουσικη για να τελειωνεις..
Ποσο ηθελες να κατσεις?κανενα τριμηνο?
20 λεπτα ειναι το απλο..

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
79
Πόντοι
1
20 λεπτα ειναι το απλο..
60 εδωσα για πρωκτικο..το μουνακι γουσταρε κ με κανε προκατ ενα 20 κ μολις εδωσε λιγο ενταση τη μουσικη γυρισε να τη γαμησω γτ τελειωνουμε με ειπε..παντως τον τρωει καλα χωρις μα και μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.584
Πόντοι
37.562
Ενταξει στο εικοσαλεπτο δινει σινιαλο,
να επιταχυνεις..ακομα 5-10 λεπτα εχεις..
Δεν σε πεταει εξω αμεσως,,
Αλλωστε αυτο εγινε,οπως ειπε ο φιλος..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Παληκαρια τι λετε αξιζει να παρω κοπελα σε προγραμμα μιας ωρας σε οικο απ το να ψαχνω σε cg;

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
20 λεπτα ειναι το απλο..
Πριν καμια δεκαετια ειχαμε μια εμμανουελα ή Έμμα , ρουμανα που ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι και πηγαινα μονο σε αυτην. Ειχε ξεκινησει στο τσαρδι απεναντι απο το fever που τωρα εχει γινει κανονικο εμπορικο καταστημα. Μια μερα εκει τη γαμουσα περιπου κανα 45λεπτο και μολις εφευγα η τσατσα μου κανει μια με εκπληξη: Καλα βρε αγορι μου τι της εκανες τοση ωρα εκει μεσα? Ποτε δεν της εδωσα πανω απο 30 ευρω και παντα εβγαζε τρελα γουστα

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
μαγκες ξερουμε αν γυρισε η αγγελικη?

Stories