Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Μια και διαβασα απο συναγωνιστη οτι εσκασε η θεια Μονικα,ειπα να παω επισκεψη.Εχει αδυνατισει,εχει κοντο αγοριστικο μαλλι και ειναι πιο ποθητη εμφανισιακα απο οτι ηταν.Δυστηχως ομως δεν βγαζει τα γουστα με την τιμη που με εβγαζε πριν και τωρα ζητα 50Ε.Την ειπα ουτε με σφαιρες και φευγωντας με ειπε ελα αργοτερα,μηπως και δεησει για πιο φθηνα.Ξυπνησαν και οι θειτσες.Πριν κανα δυο βραδια πηγα στην αλλη θεια την νικολ.Με εβγαλε τρελλα γουστα.Ακαποτο τελιωτικο,69,ολες τις στασεις με το απλο παραβολο.Βεβαια μπορει να μην το κανει αυτο σε ολους καθοτι ειμαι παλιος πελατης της απο βαρδαρη μερια.Παντως ψαχνω να βγαζω γουστα με το απλο παραβολο και οχι τα τρελλα νουμερα που ζηταν.Και αυτο πρεπει ολοι να το κανουν.Εχουν ξεφυγει στο βλαχοχωρι σαλονικα οι κυριες,ασε που οι πιο πολλες δεν βλεπονται και ειναι για αρπαχτες.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Πηγα να δω την καινουργια μελινα..μου λενε κατα τις 11 θα ερθει..περασα μετα τις 11 μιση ηταν κλειστο..περασα απο παρανταις το ενα ηταν ανοιχτο αυτο δεξια..η γνωστη βικτωρια,αδυνατισε αρκετα η κοπελα.
Τελικα πηγα λαρα μιας και περασε η ωρα και δεν ηθελα να παω καπου στα τυφλα.
Ενταξει σουπερ για ακομα μια φορα.
Τι ώρες δουλεύει η Λάρα και που;
Την κατέβασαν από το δίπλα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Άκυρο, την ξαναανεβασαν αλλά κατέβασαν την Μελίνα
Σιγά μην φέρουνε τέτοιο μωρό σαν την Μελίνα ειδικά τώρα που έρχεται ο Αύγουστος..... Κρίμα πάντως που ακόμα μία δεν ήρθε και χορτάσαμε να βλέπουμε μόνο φωτογραφίες.......

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Σιγα σιγα οι εμφανισημες εξαφανιζονται. Αλλες δεν ερχονται καθόλου και αλλες έρχονται 1 εβδομαδα κ γεια σας. Ανιτα, Αλιονα που ηταν τα ουκρανεζικα στανταρακια πανε κ αυτα. Ισως λογο Αυγούστου ισως κ οχι. Καποιες γενικως ψαχνουν να την κανουν απο το επαγγελμα γενικα. Αλινα η ρουμανα απο εριμητη θα ηθελα καμ μπακ αλλα κρεμασε τις κοιλοτητες μαλλον οριστικά

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
μόνο στην Αθηνα δε ξερεις που να πρωτοπας,εχει και γαμω τις επιλογες,οτι γυναικα θελεις οποτε θελεις,εδω στη Θεσσαλονικη η κατασταση ειναι λιγο χαλια,σχεδον ολες ειναι πολυ αδυνατες,ειπαμε να μην ειναι χοντρες αλλα οχι κι ετσι....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Βαρεθηκα να διαβαζω για Αθηνα....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.612
Πόντοι
736
Παίδες ερώτηση. Ζητάνε γενικά ταυτότητες και πληρωμές με κάρτα όπως λέγανε τα μέτρα η μαλακιες?

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
Μια και διαβασα απο συναγωνιστη οτι εσκασε η θεια Μονικα,ειπα να παω επισκεψη.Εχει αδυνατισει,εχει κοντο αγοριστικο μαλλι και ειναι πιο ποθητη εμφανισιακα απο οτι ηταν.Δυστηχως ομως δεν βγαζει τα γουστα με την τιμη που με εβγαζε πριν και τωρα ζητα 50Ε.Την ειπα ουτε με σφαιρες και φευγωντας με ειπε ελα αργοτερα,μηπως και δεησει για πιο φθηνα.Ξυπνησαν και οι θειτσες.Πριν κανα δυο βραδια πηγα στην αλλη θεια την νικολ.Με εβγαλε τρελλα γουστα.Ακαποτο τελιωτικο,69,ολες τις στασεις με το απλο παραβολο.Βεβαια μπορει να μην το κανει αυτο σε ολους καθοτι ειμαι παλιος πελατης της απο βαρδαρη μερια.Παντως ψαχνω να βγαζω γουστα με το απλο παραβολο και οχι τα τρελλα νουμερα που ζηταν.Και αυτο πρεπει ολοι να το κανουν.Εχουν ξεφυγει στο βλαχοχωρι σαλονικα οι κυριες,ασε που οι πιο πολλες δεν βλεπονται και ειναι για αρπαχτες.
Δεν εχεις δικιο φιλε θελουμε να περναμε καλα θα το πληρωσουμε.Αυτες που βγαζουν γουστα πρεπει να αμοιβονται και αναλογα εχω φαει φολες απειρες απο νεες για αυτο το 50ευρω το χαλαλιζω οταν περναω καλα.Η Νικολ ειναι καλη μεσα αλλα δεν βλεπεται και η Βλαντα ειναι μαλωμενη με την καθαριοτητα.Ο καθενας κανει τις επιλογες του εξαλου εσυ εγραφες τα καλυτερα για την Μονικα .

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
μόνο στην Αθηνα δε ξερεις που να πρωτοπας,εχει και γαμω τις επιλογες,οτι γυναικα θελεις οποτε θελεις,εδω στη Θεσσαλονικη η κατασταση ειναι λιγο χαλια,σχεδον ολες ειναι πολυ αδυνατες,ειπαμε να μην ειναι χοντρες αλλα οχι κι ετσι....
Καλα αυτο δεν ισχυει αλλα ενταξει ο καθενας μπορει να κανει οτι ονειρα θελει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαρεθηκα να διαβαζω για Αθηνα....
Ο μυθος παντα μενει στην ιστορια γι αυτο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Καλα αυτο δεν ισχυει αλλα ενταξει ο καθενας μπορει να κανει οτι ονειρα θελει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μυθος παντα μενει στην ιστορια γι αυτο
Μια που αναφέρεις τα όνειρα...ονειρευόμουν προχθές ότι πήγαινα βουλγαρια- Σοφια ... Δροσιά, μακριά από τον καύσωνα που έρχεται...(χαχαχα)

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
79
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από Ρίτα Βένους νο2. Από εμφάνιση δεν λέει και πολλά, από σεξ αρκετά καλή αν και προσπαθούσε να με τελειώσει γρήγορα αλλά μετά από τόσα χρόνια εξάσκηση είναι δύσκολο αυτό. Γενικά μετάνιωσα που πήγα, περίμενα φάση σαν Λιλιάνα αλλά απέχει πολύ. Πάντως φαίνεται καλή γυναίκα, μου είπε μερικές φορές ότι είμαι πολύ όμορφος και ότι έχω πολύ όμορφα μάτια, έτσι με χαιρέτισε και στο τέλος, για σου όμορφα μάτια, φυσικά ο διάλογος ήταν στα ρωσικά, δεν ξέρει ελληνικά ούτε αγγλικά. Θα ανεβάσω σύντομα κριτική. Καλά γαμισια!!

Δεν εχεις δικιο φιλε θελουμε να περναμε καλα θα το πληρωσουμε.Αυτες που βγαζουν γουστα πρεπει να αμοιβονται και αναλογα εχω φαει φολες απειρες απο νεες για αυτο το 50ευρω το χαλαλιζω οταν περναω καλα.Η Νικολ ειναι καλη μεσα αλλα δεν βλεπεται και η Βλαντα ειναι μαλωμενη με την καθαριοτητα.Ο καθενας κανει τις επιλογες του εξαλου εσυ εγραφες τα καλυτερα για την Μονικα .
Ποια βλαντα ειναι μαλωμενη με την καθαριότητα τυπε?

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Κατι τυποι σαν και σενα χαλαν την πιατσα και πεταν τα 50αρικα σαν μαρουλοφυλλα.Προτιμω να την παιξω παρα να πεταω 50αρικα στο σωρο και να τρωω φολες.Η μονικα με ειπε 50 και την ειπα παρτα τα αρχιδια μου και ασ ημουν παλιος καλος πελατης της.Οσο και αν δεν βλεπετε η νικολ,μου κανει τα παντα με 30.Ποια ειναι αυτη η βλαντα.ειπα εγω για βλαντα?Αν ολοι ηταν σαν και μενα δεν θα ζητουσαν οι κυριες τετοιες τιμες γιατι θα τρωγαν βρισιδι αλλα δυστηχως οι πιο πολλοι ειναι σαν και σενα και πεταν τα 50αρικα στο σωρο.Για αυτο σε αυτο κολοχωρι την θεσσαλονικη γεμισε με μπαζα και κομοδινα που ζηταν τον ουρανο με τα αστρα.Για αυτο και γω καθε 6 μηνες μαζευω κασερι και παω μερικες μερες αθηνα μερια και τρελαινομαι στα γουστα.

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!

Η Νατασσα/τσαρινα που δουλεύει αυτό το διάστημα?
Και η Νικολ?

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Καλησπέρα!

Η Νατασσα/τσαρινα που δουλεύει αυτό το διάστημα?
Και η Νικολ?
Η τσαρινα δεν δουλευει και δεν φαινεται να ερχεται.Αν ενοεις την θεια νικολ στα τριδυμα το τριτο πισω

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η τσαρινα δεν δουλευει και δεν φαινεται να ερχεται.Αν ενοεις την θεια νικολ στα τριδυμα το τριτο πισω
Εννοώ την Νικόλ που δούλευε συνήθως στα ακριβά τα μαγαζιά, του άλλου σαιτ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Να ξεκαθαρισουμε κατι συναδελφοι. Η θεια νικολ και η καθε θεια που.. δουλευει στα στουντιο αν δεν κανει το κατι παραπανω και σε χαμηλη τιμη σε σχεση με αλλες μικροτερες και πιο ομορφες, θα βαραει μυγες και φυσικα θα σταματησει να κανει αυτη τι δουλεια.
Οποτε μερικοι μαλλον ψαχνουν ολα αυτα που θα τους προσφερει η θεια, δηλαδη φιλια,ακαποτα,περισσοτερη ωρα μεσα με λιγα λεφτα.
Αδιαφοροντας για την εμφανιση και την ηλικια της.
Αυτο καταλαβα εγω για αυτα τα ατομα που πανε με τις θειες στα μπουρδελα..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766
,
Εννοώ την Νικόλ που δούλευε συνήθως στα ακριβά τα μαγαζιά, του άλλου σαιτ
Όλα τα καλά Ουκρανακια δυστυχώς έχουν φύγει...Νικόλ, Άντζελα, Αναστασία... μείναμε με τα λιμα στις βίλλες

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Για όσους προτιμούν νεαρές κοπέλες, ( επειδη κάποιοι εξέφρασαν παράπονα) πέρασα μια βόλτα τις προάλλες και στο γωνιακό Μινώταυρου και ουρανού στο δεξί χέρι όπως ανεβαίνεις είχε δύο κοπέλες μάξιμουμ 27. Μου είπε είναι καινούριες στην πόλη. Ουκρανία, νομίζω προς το ξανθό, ομορφουλες. Δεν πέρασα, αλλά εντάξει για όποιον είναι σπορτσμαν, νομίζω αξίζει ο κοποςνα πάει να δει. Επίσης και μια Μολδαβή ήταν καλουτσικη,κάπου σε ένα γωνιακό στον κεντρικό ουρανου, και μια Σελένα και μια καρμενπου από ότι κατάλαβα δουλεύει χρόνια τώρα..οι δύο τελευταίες καπουφριξου..επίσης μια εμφανίσιμη νομίζω λεγόταν καρίνα στην ερημίτη κάπου ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom