Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 361
Ζητώ συγγνωμη τη Φωτεινή εννοούσα!Καλό μωρό η Τζούλια συνοδοιπορε?Αν είναι να τιμηθεί
Ζητώ συγγνωμη τη Φωτεινή εννοούσα!Καλό μωρό η Τζούλια συνοδοιπορε?Αν είναι να τιμηθεί
Τι μας θύμισες Ροντικα πάλι?Aν είναι αυτό καλό deal τότε πώς θα χαρακτήριζες μια συνεύρεση με την Αρίνα (Ροντίκα) στο σπίτι της για μια ολόκληρη ώρα έναντι του ίδιου ποσού; (50 ευρώ)
Όσες έχουν περάσει τα 40 θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις πηδήξουμε και όχι να τις πληρώνουμε εμείς!
Είναι και 2η αρκετές φορές, συναλλαζει στα δίπλα μαγαζάκια (υπόγειο - δίπλα ισόγειο στα τρία σκαλακια)παίδες αυτή η Αννα Κου που διαβάζω αλλά δεν την έχω πάρει ποτέ... στο Φωκαίας υπόγα.... μόνο 3η βάρδια είναι? Μήπως είναι και 2η?
Δωστε κιαλλες φωτος απο Ρεναταρα στο λαοο!!!η Ρενάτα πρέπει να φοράει περούκα , δεν τη θυμάμαι ποτέ
με τέτοιπ μαλλί
ευχαριστώ πολύ!Είναι και 2η αρκετές φορές, συναλλαζει στα δίπλα μαγαζάκια (υπόγειο - δίπλα ισόγειο στα τρία σκαλακια)
Για τις καλές σαν την Ροντίκα υπάρχουν και τα στούντιο !Τι μας θύμισες Ροντικα πάλι?
Νεώτερα έχουμε?
Δεν υπάρχουν!Δωστε κιαλλες φωτος απο Ρεναταρα στο λαοο!!!![]()
ΤΖΑΜΠΕ?Κερδισμένοι βγαίνουμε μόνο όταν πηδάμε μουνάκια έξω τσαμπέ με την αξία
μας
Εαν γινεις πιο σαφης θα δω τι μονοπατια εννοεις και αναλογα θα πραξω . !!!!!!!!Είσαι σίγουρος πως θέλεις να μπεις σε τόσο σκοτεινά μονοπάτια τύπε μου;;;; ?
Διότι εάν κάνεις αυτό το βήμα δεν θα υπάρχει επιστροφή...
Mate την πηρα και εγω την Λορα σημερα, πηγε να περασει προφηλακτικο για πιπα και τις ειπα, ασε το λαστηχο για αργοτερα...υπακουσε......αλλα η πιπα τις δεν ηταν και τιποτα σπουδεο. Στο γαμιση ηταν ομως πολυ καλη, κραυγουλες και φωνουλες ωραιες, με εφτιαξε, την πηρα σε missionary και doggy στην συνεχεια, τελιωσα στα βυζακια τις.2 βραδυνές καταθέσεις στα σοκάκια της ηδονής...
Φιλιππιδου 11Β στην Λόρα, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι, αλλά η τύπισσα δεν κάνει ελεύθερο, όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα, κατόπιν συζητήσεως με 2 μύστες στο σαλόνι.
Στο σεξ λίγο φοβισμένη, στήνεται άτσαλα για να μη μπει όλος, γενικά δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία, ας όψεται που έχει ωραία τροφαντή κωλάρα που μ'αρέσει, εχει ωραίο πρόσωπο και ματάρες που γουστάρω, τι να σου κάνω Λωρα, δε θα ξαναπάρω...
Δεύτερη κατάθεση στην Αναστασία στο Διδυμου 27, ήταν και η Φωτεινή μαζί της αλλά την έχω πάρει πολλάκις, και η Αναστασία ο,τι να ναι όμως, βγήκε με βλέμμα όλο υποσχέσεις στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο...χμμμ..δεν.
Πίπα με δόντια, λες και είχα βάλει πριόνι στο πούτσο μου ηταν ναούμε..
Στήσιμο στα 4 καλό όμως, δέχεται δυνατές πιστονιές αλλά δεν έχει αυτό το νάζι, αυτή τη χάρη ενός Ρωσικου μιλφ που ξέρει να κερδίζει πελάτες, εμφανισιακά κιόλας δεν είναι τίποτα, εννοείται...απλά δοκιμάστηκε.
Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τα στανταρακια σου, η Ραμονα ας πούμε στο Διδύμου 22 θα μου είχε ρουφήξει τη ψυχή τώρα και θα μου είχε δώσει την ψωλή στο χέρι, αλλά, ας είναι, δεν πειράζει, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.
Αν μείνεις σε ξενοδοχείο ρώτα την βραδινή βάρδια της ρεσεψιόν, αν είναι άντρας ρώτα άνετα,άν είναι γυναίκα πιάσε κουβέντα και πες το με τρόπο.Άν πάρεις απο το δρόμο πρόσεχε,να την πάς μόνο στο ξενοδοχείο που θα μένεις,θέλει προσοχή γιατί πολλές κλέβουν.Υπάρχουν και βιζιτοsite πιο ασφαλή αλλά και πιο ακριβά.Καλησπέρα κ από εμένα καλό υπόλοιπο Κυριακής!
Θα πήγαινα ενα ταξιδάκι τις επόμενες ημέρες Βουλγαρία συγκεκριμένα Ντουπνιτσα κ Σοφια.
Εκει τι παίζει από πορνικη ζωή σπίτια, πιάτσα οτιδήποτε ξέρει κανείς;
Μία που θα πάω εκεί ευκαιρία να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο κ το πορνοβιογραφικο μου..
Υπάρχει και η περίπτωση που το προφυλακτικό μπορεί να ήταν πολύ τεντωμένο και εφαρμοστό στο ψωλοκέφαλο και από την τριβή να έγινε ελαφρύ κοκκινοπό έγκαυμα. Το είχα πάθει κάποτε και φεύγει σύντομα.Βρε μάγκες πάτε που πάρε βάλτε και τα άλλα σπιτάκια φυλής για παράδειγμα το 109 και τα άλλα απέναντι. Επίσης χτες πέρασα με Άντζελα καλυλοαλβανιδακι και παρόλο που είχε καποτα φουλ σήμερα γέμισε κοκκινίλες το πουτσοκεφαλο. Το έχει πάθει κανείς σας να δώσει συμβουλές; τι μπορεί να παίχτηκε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γενικά ήταν πολύ καθαρή και εντάξει αλλά έχω φρικάρει λιγο
Εχεις υπόψη σου κάτι συγκεκριμένο ?Για τις καλές σαν την Ροντίκα υπάρχουν και τα στούντιο !
Την ξανθια πως τη λενε, ξερει κανεις αν δουλευει ακομα;η Ρενάτα πρέπει να φοράει περούκα , δεν τη θυμάμαι ποτέ
με τέτοιπ μαλλί
παλιά ήταν καλή, εμένα μου χε φερθεί σπαθί! Μετά άρχισε να χαλάει (το δα και γω ο ίδιος)Φυλής 86α Λάουρα γνώμες;
Μαλάκες, αυτό που έζησα σήμερα δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου, στην σημερινή μπουρδέλο καταδρομή Μετά τη λήξη του αγώνα εγώ με τον σύντροφό αντικρίσαμε κάτι που δεν μπορεί να Αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους. Μετά από ένα τραγικό λάθος που κάναμε και στρίψαμε σε ένα λάθος στενό είδαμε ένα αμάξι μάρκας Fiat pundo μπλε να έχει μέσα μία μορφή πραγματικά απερίγραπτη με λόγια. Ήταν ένας άντρας ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περουκα μεγάλη ίσια μύτη και έντονα ζυγωματικά. Είχε στρίψει το κεφάλι του 90 μοίρες και λίγο πρώτα τα πίσω και χαμογέλαγε με ένα υπερβολικά τρομαχτικό λάγνο βλέμμα . Δε πίστευαμε αυτό που ειδαμε και δε μπορείτε να καταλάβατε . Μετά τη φρίκη που πάθαμε συνειδητοποιήσαμε Ότι βρισκόμαστε στο λάθος στενο και γυρίσαμε απευθείας πίσω προς το αμάξι.
Όμως στο φανάρι πριν φτάσουμε αντικρίζω για άλλη μια φορά αυτό το τρομακτικό αμάξι από μακριά και συνειδητοποιώ ότι είναι το ίδιο με πριν. Το φανάρι γίνεται πράσινο και το αμάξι δεν φεύγει.
Βάζει όπισθεν και αρχίζει να έρχεται προς τα πάνω μας. Συνέχιζε και μας κοίταγε με το ίδιο βλέμμα εγώ άρχισα να γαβγίζω και ο φίλος όρμηξε προς το παράθυρο. Αρχίσαμε να φωνάζουμε να βρίζουμε και είμασταν 100% ετοιμοπόλεμοι. Μετά ήρθαν κάτι Ρωσοπόντιοι μάγκες που έληξαν την πορνό καταδρομή και μας βοήθησαν..
Θελει μεγάλη προσοχή το Μεταξουργείο της βραδυνές ώρες, τόσο καιρό στους δρόμους πότε δεν έχω δει κάτι παρόμοιο και δεν θέλω να φανταστω πως θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η φάση.ΠΡΟΣΟΧΗ