δάγκωσε κανέναν..; η καύλα...

δάγκωσε κανέναν..; η καύλα...
B2B?το ξενοδοχείο στην Συγγρού πως λέγετε wn? η εχει δυο γράμματα κόλλησα δεν θυμάμαι ,θυμάται καποιος?
Νομίζω β4β
Μην μου βάζεις ιδέες34 αξιόλογες επιλογές σήμερα. Μπορεί να είναι και ρεκόρ. Μπράβο στο πρακτορείο!
Μπορείς να παίρνεις μια κάθε μέρα για ένα μήνα και να μην πάρεις ποτέ την ίδια!
Και στο τέλος του μήνα πουλάς το σπίτι...
Σωστός,δίπλα έχει ένα μαγαζί που συχνάζουν τα κορίτσια και μαζεύονται και πολλοί γαμπροίΝομίζω β4β
Νομίζω β4β
Όχι δεν ειναι αυτο ,το θυμήθηκαΣωστός,δίπλα έχει ένα μαγαζί που συχνάζουν τα κορίτσια και μαζεύονται και πολλοί γαμπροί
Σωστός , πήγαν να μου την πλασάρουν σήμερα, αλλά κάτι μου θύμισαν η φωτό και προτίμησα Rita.Καλά αυτη η ketty που ήρθε κ καλά είναι η vassiliki που πηδούσαμε πριν 10 χρόνια . Η επιστήμη σηκωνει τα χέρια ψηλά .
Λογικά αυτή πρέπει να είναιΚαλά αυτη η ketty που ήρθε κ καλά είναι η vassiliki που πηδούσαμε πριν 10 χρόνια . Η επιστήμη σηκωνει τα χέρια ψηλά .
πιο γρήγορος και από την σκιά σου
Όχι άλληΈχει έρθει ξανά Hannah;η ίδια είναι![]()
Έχει και άλλα δύο που έχω πάει....Και στο κέντρο το άλλο μια χαρά είναι...το ξενοδοχείο στην Συγγρού πως λέγετε wn? η εχει δυο γράμματα κόλλησα δεν θυμάμαι ,θυμάται καποιος?
απο ότι βλέπω το χάσαμε το κορμί κριμας...Πως να μην παρει κιλακια τοτε?
και μενα μου αρεσουν τα πιτογυρα κ εχω να φαω ενα μηνα μην & με πει χοντρο κανα ρωσιδακι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδη την Εμμανουελ τη συστηνετε?
απο σωμα οπως στις φωτο?
τόσο γρήγορος;Όσοι γουστάρουν εστεμμένες σε καλλιστεία η Jenifer έχει τίτλο miss talent …
Τι ωραια να συνδυάσει όλα της τα ταλέντα …