Κατάθεση απογευματινή με την Ναταλία από Ιωαννίνων 3, ξανθό Ρωσικο μίλφ με πιασιματα...
Η τυπισσα μου το έπαιζε σκληρός αντίπαλος στο σαλόνι καθώς μου το έβγαλε έξω και μου τον έπαιζε μπροστά στα μάτια της ποντικομαμής τσατσας, η φουκαριαρα η τσατσα κρύφτηκε με μιάς στο κουζινακι καθώς είχε χρόνια να αντικρίσει τέτοιο θεαμα, πολύ πιθανόν και τέτοια μαλαπέρδα...
Με τα πολλά με έπεισε η Ναταλία, κι ας ήμουν ψημένος να πάρω την Ιρις από Ιωαννίνων 5 , ελειπε βέβαια απόψε.
Στο δωμάτιο μπήκε με τρελές καυλες, εγώ δήθεν αθώος δεν έκανα τίποτα, έπιανα λίγο βυζάκι, άντε έχωνα καμιά φαπίτσα στο κωλομέρι να λιώσει ο πάγος.
Όταν άρχισε την πίπα εκεί της έδειξα τι εστί Τόνυ , της πιάνω φιόγκο το μαλλι και της γαμαω το στόμα, αυτή κάτι ήθελε να πει αλλά έμεινε στο ησιδηηδσξγκλουχγκλουχγκλουχ...
-Τι έγινε κυρία μου; τι πάθατε;
-Εσύ τρελό αγκορι....
-Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα καυλιαρα έλα στα 4....
Μάγκες της αρχίζω ένα γαμησι, σφυροκόπημα κανονικό , πως ακούγονται οι σαγιονάρες στις πατούσες όταν τρέχετε; κάτι τέτοιο...
η τύπισσα να σαστίζει και εγώ να της δίνω πόνο, στο μεταξύ δεν έχυνα με τίποτα καθώς είχα γαμησει το μεσημέρι,....
Αφού τραβήχτηκε μετά από 6-7 λεπτα καταϊδρωμένο το Ναταλάκι , μου λέει "πίπα μουρό μου θα πιεθάνου"
Της τα έδωσα όλα στο στόμα βλέποντας τη κωλάρα της στο καθρέφτη στημένη στα 4...
Ακολουθεί ο εξής διάλογος
- Ιεσυ μουρό μου αλμπανό;
- Όχι Καυλιαρα μου γιατί;
- Ιεσύ μιγάλο πολύ big.
- Αμ, εσύ επέμενες στο σαλόνι, με είδες φρόνιμο και με εκμεταλλεύτηκες ε;
-Ιγω φταιου.
-Καλο βράδυ, μη περιφρονείς τα ηρεμa ρυάκια γιατί μεταμορφώνονται σε χείμαρροι. (ανάθεμα αν με κατάλαβε) καλό βράδυ Καυλιαρα.