1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Τα τελευταία χρόνια το'χα ξεχάσει αλλά δυστυχώς όπως διαπιστώνω η παράδοση αυτή κρατάει γερά.
αλήθεια εγώ γιατί είχα αυτή την εντύπωση για τους οπαδούς την μάτζεστερ;
Τα τελευταία χρόνια το'χα ξεχάσει αλλά δυστυχώς όπως διαπιστώνω η παράδοση αυτή κρατάει γερά.
Tι τσαπού ήταν αυτή σήμερα; Μόλις τώρα το άκουσα από τις ειδήσεις.
Ταρατσούληηηηηηηηηηηηη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το παράδοξο είναι ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι οπαδοί της Λίβερπουλ....ακόμα και αυτοί που στο Ελληνικό πρωτάθλημα το παίζουν ουδέτεροι!Και εγώ για τον ίδιο λόγο δεν την πάω αυτή την ομάδα!Για όλους αυτούς τους δημοσιοκάφρους με αρχηγό τον Σωτηρακό...το τι μπινελίκια άκουσε στον τελικό της Αθήνας δεν περιγράφεται!Έκανε τρίωρη εκπομπή αφιέρωμα και τις 2.45 μιλούσε για την Λίβερπουλ και τα 15 λεπτά για την ΜΙΛΑΝ και όταν είχε τολμήσει κάποιος να του κάνει παρατήρηση η απάντηση του ήταν "ξυδάκι σε όποιον αρέσει"!Θα ξαναγράψω αυτό που είχε γράψει πριν δύο χρόνια. Όσο δούλευα σε (μεγάλη) αθλητική εφημερίδα και ήμουν σε καθημερινή επαφή με δημοσιογράφους-οπαδούς της Λίβερπουλ, είχα κυριολεκτικά σιχαθεί τη συγκεκριμένη ομάδα εξ'αιτίας τους.
Δεν υπάρχουν πιο αλαζόνες-κολλημένοι οπαδοί από αυτούς. Μπροστά τους ο Τσουκαλάς είναι ο ορισμός του μετριοπαθούς και πολιτισμένου οπαδού.

Ετσι έτσι...ξυδάκι και σ'όποιον αρέσει!!!!Το παράδοξο είναι ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι οπαδοί της Λίβερπουλ....ακόμα και αυτοί που στο Ελληνικό πρωτάθλημα το παίζουν ουδέτεροι!Και εγώ για τον ίδιο λόγο δεν την πάω αυτή την ομάδα!Για όλους αυτούς τους δημοσιοκάφρους με αρχηγό τον Σωτηρακό...το τι μπινελίκια άκουσε στον τελικό της Αθήνας δεν περιγράφεται!Έκανε τρίωρη εκπομπή αφιέρωμα και τις 2.45 μιλούσε για την Λίβερπουλ και τα 15 λεπτά για την ΜΙΛΑΝ και όταν είχε τολμήσει κάποιος να του κάνει παρατήρηση η απάντηση του ήταν "ξυδάκι σε όποιον αρέσει"!![]()
![]()
![]()

Βάλτε την βαθμολογία και κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγια σήμερα λοιπόν.....
"ξυδάκι... σε όποιον αρέσει"!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ίδιο κι εσύ ξαφνικέ οπαδέ του λαίβερπουλ!Ετσι έτσι...ξυδάκι και σ'όποιον αρέσει!!!!
Κι αν δεν έχεις ξυδάκι...
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()

Λογίκο είναι...τόσα χρόνια ακουπία!καλά που είναι οι οπαδοί της λίβερπουλ κομπλεξικοί.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλτε την βαθμολογία και κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤο ίδιο κι εσύ ξαφνικέ οπαδέ του λαίβερπουλ!![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*Λογίκο είναι...τόσα χρόνια ακουπία!![]()
Αυτό ξαναπές το όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη Ντεμίνιο...κάτσε πάνω τώραΛογίκο είναι...τόσα χρόνια ακουπία!![]()

Άστο για την ΜΙΛΑΝ...δεν σας παίρνει,μια "κακή" χρονιά δεν σημαίνει τίποτα!ως τι μιλάς τώρα...
ως ΑΕΚ ή ως Μίλαν;
:o :o :o :o :o :o
Άστο για την ΜΙΛΑΝ...δεν σας παίρνει,μια "κακή" χρονιά δεν σημαίνει τίποτα
Αυτό ξαναπές το όταν κοιταχτείς στον καθρέφτηΝτεμίνιο...κάτσε πάνω τώρα![]()

εριξες 4 μέσα στο τηγάνι και δεν το θυμάμαι...???Άστο για την ΜΙΛΑΝ...δεν σας παίρνει,μια "κακή" χρονιά δεν σημαίνει τίποτα!
Για την ΑΕΚ ισχύει...σήμερα μου θυμίζετε την περσινή συμπεριφορά μας μετά την 4άρα εναντίον του γαύρου! ;)
Μέσα στο Οάκα...εκεί κόλλησες ρε μπαγλαμά?Ξέχασες τι γινότανε...εριξες 4 μέσα στο τηγάνι και δεν το θυμάμαι...???![]()
Τίποτα δεν πήρε....4 παστέλια ήταν αυτά,απλά έχει ακόμα παραισθήσεις...κάτι παίρνει αυτός...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τίποτα δεν πήρε....4 παστέλια ήταν αυτά,απλά έχει ακόμα παραισθήσεις...![]()
ο σερ Αλεξ και του είπε να μην εκτίθεται παραπάνωΟ Ταράτσα ζει?Μίλησε κανείς μαζί του?![]()