miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Αφού δεν έχεις πρόσβαση, τι νόημα έχει?Μπορείς φίλε να μας πεις ποιο κορασιο διάλεξες και μια περιγραφή σωματότυπο και υπηρεσίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αφού δεν έχεις πρόσβαση, τι νόημα έχει?Μπορείς φίλε να μας πεις ποιο κορασιο διάλεξες και μια περιγραφή σωματότυπο και υπηρεσίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δε το καταλάβαμε ακόμα γραψτο άλλες 50 φορέςΕχει παει κανεις απο venus μοναστηριου προσφατα να μας ενημερωσει τι γινεται εκει ? τι παροχες να περιμενουμε βγαινει καμια μπλουζα?
Κ γιατί πρέπει να έφυγεΠριν καιρό δίπλα στη eurobank
Έχω πρόσβαση φίλε εδώ και σχεδόν ένα χρονο απλώς είχα αποχή από το ίδρυμα τους τελευταίους 2 μήνες διότι δεν είχε κάτι αξιόλογο κατά την γνώμη μου. Οπότε θα με ενδιέφερε η περιγραφή από την κοπέλα που διάλεξες. Αν θες στείλε μου pm.Αφού δεν έχεις πρόσβαση, τι νόημα έχει?
είναι η γνωστή μαρία. πριν 2-3 βδομάδες μόνη της.Εχει παει κανεις απο venus μοναστηριου προσφατα να μας ενημερωσει τι γινεται εκει ? τι παροχες να περιμενουμε βγαινει καμια μπλουζα?
Ξέρουμε πληροφορίες για τις άλλες εκτός από Μαρία μπήκες με καμία ?είναι η γνωστή μαρία. πριν 2-3 βδομάδες μόνη της.
τώρα είναι 3 κοπέλες. 30+20.
Δε γίνεται να συμφωνώ περισσότερο.Συμφωνώ με όσα αναφερεις dj. Φυσικά και φταίμε για την άθλια κατάσταση του κράτους. Ας προσθέσω ότι εξίσου συνυπεύθυνη είναι η εκαστοτε πολιτικη ηγεσία που ευνόησε,καλλιέργησε και διαφήμισε τις προαναφερθείσες από εσένα συμπεριφορές. Επίσης, ταυτόχρονα φρόντισε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να σταματήσουν να είναι χώροι παιδείας και ανάπτυξης της λογικής, και τα κατέστησε θερμοκήπια παραγωγής ανέργων. Ας τονίσω ότι θεωρώ ΟΛΑ τα κόμματα εξίσου υπεύθυνα. Το κράτος είναι σαν μια οικογένεια και η κυβέρνηση ο πατέρας. Αν ο πατέρας έχει προβλήματα και δεν διαπαιδαγωγει σωστά τα παιδιά, προφανώς το μέλλον για αυτά τα παιδιά είναι δυσοίωνο.
Ποιες υπηρεσίες εννοείς γιατί έχει ειδών ειδώνΚαλησπέρα σε όλους . Μπορεί κάποιος να μου πει πια καταστήματα παρέχουν αυτές τς υπηρεσίες γτ δεν βγάζω άκρη και δεν ξέρω που και τι να πάρω . Έχετε να προτείνετε κάτι Γενικά . Ευχαριστώ πολύ . Είναι πρώτη φορά και δεν γνωρίζω τίποτα .
Φίλε θα μπορούσες να μου στείλεις τηλέφωνο?Επίσκεψη στο Relax Spa, Εγνατίας 112 ισόγειο. Άλλαξε το ρόστερ, είδα κάποιες καινούργιες (3). Μασάζ με Άννα, 30 συν 20. Καλή μελαχρινή όμορφη. Θα ξαναπάωγια δοκιμή με τις άλλες 2.
Μπορείς να τσεκάρεις εδώ...Φίλε θα μπορούσες να μου στείλεις τηλέφωνο?
Γιατί το λες αυτό;Είμαι ο μόνος στον οποιο φαίνονται μπερδεμένες οι τελευταίες στιχομυθίες;
Πιπουλα γαμησακι πιάσει κολαρακι .Ποιες υπηρεσίες εννοείς γιατί έχει ειδών ειδών
Dames κ body free τα ελεύθερα πού μπορείς να παςΠιπουλα γαμησακι πιάσει κολαρακι .
Μην τον πιστεύετε, γνωστός μαλάκας. Όποια δεν του κάθεται βγαίνει κ λέει μαλακίες. Έχει αλλάξει κ username 2-3 φορέςΦίλε θα μπορούσες να μου στείλεις τηλέφωνο?
Πήρα την Ρένα, μελαμψή με ωραίο στήθος και ωραίο στοματικό.....Μπορείς φίλε να μας πεις ποιο κορασιο διάλεξες και μια περιγραφή σωματότυπο και υπηρεσίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τώρα σίγουρα κάνεις πλάκα εΚαλησπέρα παιδια ποιος μπορει να μιυ δωσει ενα τηλέφωνο απο πριβε μασαζζ