Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και εγώ ικανή την έχω να ανέβασε όντως κάνα ρωγίδι επίτηδες για να γκαυλώσει κόσμο και να συζητηθεί.Οσο για αυτό που λες για τον Κωνσταντάρα όταν ο Ουγγαάρεζος μάλωσε μαζί του κάποια φάση φέτος,ο Ουύγγα τον ανέφερε ως εθνικό κερατά??Με τον Κωνσταντάρα δεν πρέπει να έχουν χωρίσει. Θεωρώ πως έχουν μια σχέση δούναι και λαβείν. Ποια 20αρα θα τα έφτιαχνε με χλεχλέ 38άρη αν δεν υπήρχε συμφέρον στη μέση; Όπως προκύπτει από το Instagram κάνουν μαζί διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή και στον τηλεφωνικό αριθμό που δηλώνει για να την κλείσουν ως DJ (εδώ γελάμε) στο Viber βγαίνει ο Κωνσταντάρας. Είναι σαφές, όπως λες, ότι λυσσάει για δημοσιότητα και για αυτό ανεβάζει συνέχεια περιεχόμενο προς τέρψιν του ανδρικού κοινού. Πάντως, έμπαινα χαλαρά με εξαίρεση την εκνευριστική φωνή!![]()
Και εγώ ικανή την έχω να ανέβασε όντως κάνα ρωγίδι επίτηδες για να γκαυλώσει κόσμο και να συζητηθεί.Οσο για αυτό που λες για τον Κωνσταντάρα όταν ο Ουγγαάρεζος μάλωσε μαζί του κάποια φάση φέτος,ο Ουύγγα τον ανέφερε ως εθνικό κερατά??
δυνατο χορτοκοπτικο σου λεω..για πολυ εξαλλο κοριτσι λεμε και φακα μεγαλη.Εργαλείο όπως το λες...Ασταματητες είναι ορισμένες...
Έτσι αυτές θέλουμε..!δυνατο χορτοκοπτικο σου λεω..για πολυ εξαλλο κοριτσι λεμε και φακα μεγαλη.
χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.
Εγγονός του είναι τυπε.Δεν έχει χαρίσει μόνο ρωγίδια...
Ανεβάζει κατά καιρούς διάφορα όμορφα και μετά λέει κάτι του τύπου "δεν βλέπω τι ανεβάζω κτλ".
Αυτό με τον μπουχέσα είναι θλιβερό.
Και εκπομπές στην ΕΡΤ, και σε ιδιωτικά κανάλια και σπρώχνει τα ωραιότερα μουνιά.
Επειδή είναι ανιψιός του Λάμπρου.
Το έχει πιάσει το νόημα.
Όλες αυτές έτσι είναι.Δηλαδη συνήθως...Είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά από την εκπομπή με τον Γεωργαντά κατάλαβα ότι είναι λίγο εως πολύ χαζουλα
Γκαυλιάρα!!
κουκλε εγω πιστευω οτι μας παει στην αιγινα χωρις να βραχουμε η κορασιδα. ετσι ειναι οι χαζουλες?Είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά από την εκπομπή με τον Γεωργαντά κατάλαβα ότι είναι λίγο εως πολύ χαζουλα
Δηλαδη οποια ειναι η γαμιεται με καποιον "γνωστο" γινεται αυτοματα και ελληνιδα διασημη?
Καντε και εμενα γιατι πριν πολλα χρονια γαμουσα μια τραγουδιαρα (τωρα ειναι 47 περιπου) που εχει τα παλια της τραγουδια στο youtube, και απο τι ειδα προς εκπληξη μου γραφει στιχους, και ειδα και σε εναν τραπερ γνωστο...