Καλημέρα συνάδελφοι, πηρα το αμάξι μου στις 5:20πμ και κατηφόρισα προς τερατιστάν μαζί με αγαπητό φίλο και συναγωνιστή για την καθιερωμένη μας μπουρδελότσαρκα. Φτάσαμε περίπου στις 5:35πμ και αρχίσαμε να διασχίζουμε την Big Alexander , μπήκαμε σε ένα ανοιχτό αρδελόμπι λίγο πριν την διασταύρωση με την Jason’s Street, εκεί αντικρίσαμε ένα Τσάτσο να μας κοιτάει επίμονα και αφού περίμενε να κάτσουμε μας ανακοίνωσε χαμηλόφωνα πως έχουν κλείσει χωρίς όμως να μας διώχνει, ομόλογο ότι από εκείνο το σημείο το βλέμμα του μας παραξένεψε και μας κίνησε υποψίες για το τι μπορεί να σκέφτεται, φύγαμε και στρίψαμε αριστερά στην Jason’s Street να δούμε αν ο χυσοτενεκές μας εφημερεύει, για μεγάλη μας απογοήτευση αγνοούταν, έτσι κάναμε μια βόλτα σε διάφορα μπουρδελόσπιτα μέχρι που ένας συνομήλικος μας, μας πρότεινε ενθουσιασμένος να πάμε στο Mall, πρώτο όροφο αριστερά, έτσι λοιπόν κάναμε και αντικρίσαμε ένα μέτριο προς καλό εμφανισιακά πορνίδιο μέχρι που γύρισε και είδαμε μια καλλιέργεια από μανιτάρια να έχει αναπτυχθεί στην πλάτη της, φύγαμε γρήγορα και συνεχίσαμε να ψάχνουμε την γυναίκα που θα στραγγίξει τον μαγικό ζωμό μας, αντικρίσαμε αρκετά τερατουργήματα μιας και η ποιότητα του Μεταξουργείου από όταν άρχισε ο covid έχει πέσει δραματικά, κατεβήκαμε πάλι προς την Big Alexander και φτάσαμε στον αριθμό 28, εκεί μπήκαμε στο υπόγειο και αντικρίσαμε μια εμφανίσιμη ξανθιά Ρωσίδα 20 χρόνων με πλούσιους βύζους και σταφυλίσιες ρώγες που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το όνομα της, πρέπει να είναι καινούργια ή απλώς μου έχει διαφύγει, ο συναγωνιστής μου παρέδωσε το κόκκινο εισιτήριο και μπήκε στο μαγικό δωμάτιο, περιμένοντας τον συνάδελφο μου στο χώρο υποδοχής, ήρθε η τσατσά και έκατσε δίπλα μου, μέτρια προς καλή εμφάνιση γύρο στα 50, άρχισα να κολλάει πάνω μου και αμέσως ο πούτσο μου έγινε σκληρός σαν πέτρα, το αντιλήφθηκε άμεσα και έχωσε το χέρι της μέσα στο βρακί μου παίζοντας την πούτσα μου με μανία, άρχισα να πιάνω της βυζάρες της και ομόλογο πως έσταζα από καύλα, έχυσα αρκετά γρήγορα και μπορώ να πω πως έμειναν παρά πολύ ικανοποιημένος, κοιτά να δεις πως μια συνηθισμένη μπουρδελοημέρα μπορεί να εξελιχθεί, ήταν κάτι ιδιαίτερο αυτό που συναίβει και μπορώ με σιγουριά να πω ότι έσπασε την ρουτίνα, μετά από αυτό περίμενα 5 λεπτά μέχρι που ο συνάδελφος βγήκε από το δωμάτιο (η εμπειρία του με την κοπέλα ήταν σχετικά καλή, απλό πρόγραμμα) και αναχωρήσαμε. Μετά από την εμπειρία μου με την τσατσά δεν χρειάστηκε να βρω άλλο πορνίδιο μιας και έφυγα φουλ ευχαριστημένος, δεν ξέρω αν το κάνει τακτικά ή απλά έτυχε, το μόνο που ξέρω είναι πως πέρασα φανταστικά. Είμαι ο Μπουρδελομαχητής1999 και αυτή ήταν η σημερινή μου εμπειρία, εύχομαι σε όλους μια όμορφη μπουρδελομέρα!