Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Αναρωτιέμαι αν όντως στα αλήθεια δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχολείται κάνεις που να μην είμαι εγώ; Λοιπόν το ότι θα έκανα κάποιο ταξίδι στη χώρα μου το είχα προγραμματίσει από πέρση αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός δεν με άφησε όπως επίσης ότι θα έκανα κάποια επέμβαση από τους λίγους που ξέρω που κάθομαι και μιλάω κι όλας το έχω πει , έχω πει στο περίπου ποτέ ήθελα να το κάνω δεν αναφέρθηκα όμως ποτέ στο ποτέ γυρνάω ούτε ποτέ θα δουλέψω και αν θα δουλέψω, τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω γιατί πολύ απλά δεν θέλω να γίνω κάκια και να μιλάω άσχημα, δεν μου αρέσει που ανθρωπη που δεν με ξέρουν έχουν άποψη και μου χαλάνε την ηρεμία μου σταματήστε να ασχοληθείτε με την πάρτη μου έχω σταματήσει πολύ καιρό τώρα να δουλέψω και μου χαλάνε την ηρεμία μου , αν ήθελα να κάνω κάποια ενημέρωση θα την Έκανα και μόνη δεν θυμάμαι να έχω μάνατζερ οπότε για αυτόυς που κάνουν ενημέρωση να σας ενημερώσω πως δεν είσαστε καλά πληροφορημένοι και έχω ζήτηση να το σβήσουν το νήμα απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο δεν έχει γίνει ακόμα. Μην με περιμένετε όρθιοι γιατί θα βαρεθήκατε.