argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.138
- Πόντοι
- 16.235
This is kalamaki dear friends from Athens!![]()
Γαμάει ο χυμός![]()
This is kalamaki dear friends from Athens!![]()
Γαμάει ο χυμός![]()
??Συγκινηθηκα....Δεν ξέρω από ποτέ είναι και από ποια περιοχή, μου την έστειλαν και είπα να την μοιραστώ μαζι σας!
αυτα να τα λες πιο νωρις ,εντάξει όταν "μας στέλνουν" φωτογραφίες το τσεκάρουμε κι όλας!
TinEye Reverse Image Search
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο διαδίκτυο?
Πολλές!
δεν μπορώ να είμαι παντού!αυτα να τα λες πιο νωρις ,
εμεις την παιξαμε με την σκεψη οτι δεν ξεραμε απο ποια περιοχή ειναι
μας γαμησες τωρα
συγγνωμη κιολας που με την πουτσα σηκωμενη και με το ενα χερι να την παιζουμεδεν μπορώ να είμαι παντού!
Πρέπει να μάθετε να προστατεύεστε μόνοι σας!
όταν διαβάζεις μου την έστειλε φίλος και τέτοια,καταλαβαίνεις ότι βρωμάει!!!συγγνωμη κιολας που με την πουτσα σηκωμενη και με το ενα χερι να την παιζουμε
δεν καναμε με το αλλο χερι κοπι πειστ την φωτο στο tineye να κανουμε search αν υπαρχει και αλλου
δεν θα ξαναεπαναλληφθει
Που να δεις κ οι «γειτονισες»Γυναικάρες πάντως.πηρες καλό μάτι..!
Κανονικά οι φωτό ανοίγουν![]()
μια χαρά όλα, καθόλου δεκατα , μονο κουρέλι , σερνομαιόταν διαβάζεις μου την έστειλε φίλος και τέτοια,καταλαβαίνεις ότι βρωμάει!!!
Πως είσαι ρε?
Εγώ με δέκατα ακόμα!
Επειδή δε βλέπω πολύ καλά πείτε μου τι είναι πιο ξεχειλωμένο;Δεν ξέρω από ποτέ είναι και από ποια περιοχή, μου την έστειλαν και είπα να την μοιραστώ μαζι σας!
πες λιγο του δικού σου να κοψει τα πατατάκια , παραλίγο να τον μπαιξουμε με το βυζι τουSimera paralia attikis![]()
Βασικά απορώ πως κάθεται πλάτη...πες λιγο του δικού σου να κοψει τα πατατάκια , παραλίγο να τον μπαιξουμε με το βυζι του
χωρις παρεξηγηση τυπε![]()
πες λιγο του δικού σου να κοψει τα πατατάκια , παραλίγο να τον μπαιξουμε με το βυζι του
???????tou to exo pei ala den akouei ala ton exo emboliasei ola komple????
Μπορεί να έπινε κανένα ουισκακι τυπε και έτρωγε τη πάπρικα.με τέτοιο καύσωνα κ να τρώει πατατάκια με γεύση πάπρικα ..
Είναι παντός καιρού και ακαταμάχητα.με τέτοιο καύσωνα κ να τρώει πατατάκια με γεύση πάπρικα ..
Ποια παραλία;;;Simera paralia attikis![]()