Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
περασμα απο εβιτα .πηρα σοφια απο αγιο δομινικο.3 βυζαρες.ωραια φατσουλα δεκτικη στα παντα χωρις μα.μου.θα ξανατιμιθη το σοφακι.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
3 βυζαρες??

:headbang2:

Παλι σε αλευρωσανε??
καλα μαλακα μου εσυ στην καρεκλα που καθεσαι εχει την σταμπα απο το κολοτρυπιδη σου,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και σισυ παπασταλοιον.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Κανονικά η αιδοιολειχια πρέπει να απαγορευεται δια νομου στις εργαζομενες , αλλα οταν ο κοινος νους απουσιάζει πρέπει να επικρατει η λογική φευ!!!
Σταματηστε να φανταζεστε οτι ειστε πορνοσταρ και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα των καιρων!!,
Παντα καλοπροαιρετα.......
Σε ξέρω και με ξέρεις φαντάζομαι από παλιά. Δε σου τη λέω, δε σε τρολάρω (δεν το έκανα ποτέ)
αλλά φευ !!!!!! Όταν ο κοινός νους απουσιάζει, πώς να επικρατήσει η λογική; Αφού.. στο νου εδράζεται.
Κατά τα άλλα... Οποία βλακεία, οποία υποτίμηση της πολύτιμης ζωής. Γλειφομούνι στην πουτάνα; Αδελφέ "Έκαψα
εγκέφαλο " όπως μου είπε κάποτε η Αλεξάνδρου , εκεί ψηλά στον πρόγονο του Crystal.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Σε ξέρω και με ξέρεις φαντάζομαι από παλιά. Δε σου τη λέω, δε σε τρολάρω (δεν το έκανα ποτέ)
αλλά φευ !!!!!! Όταν ο κοινός νους απουσιάζει, πώς να επικρατήσει η λογική; Αφού.. στο νου εδράζεται.
Κατά τα άλλα... Οποία βλακεία, οποία υποτίμηση της πολύτιμης ζωής. Γλειφομούνι στην πουτάνα; Αδελφέ "Έκαψα
εγκέφαλο " όπως μου είπε κάποτε η Αλεξάνδρου , εκεί ψηλά στον πρόγονο του Crystal.
Εδώ υπάρχουν (πολλοί) άλλοι που επιδιώκουν το ακαποτο σεξ με τις κοπέλες, κι εσείς κολλάτε στην αιδοιολειχία;
Κατά τα λοιπά, δεν κρίνω για να μην κριθώ, γιατί θα βγω χαμένος …

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Εδώ υπάρχουν (πολλοί) άλλοι που επιδιώκουν το ακαποτο σεξ με τις κοπέλες, κι εσείς κολλάτε στην αιδοιολειχία;
Κατά τα λοιπά, δεν κρίνω για να μην κριθώ, γιατί θα βγω χαμένος …
Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν... (Μτ. 7, 1-5).

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν... (Μτ. 7, 1-5).
Έχω την αμυδρά υποψία πως θέλετε να γίνετε Ληξιαρχος στην θέση του Ληξιαρχου.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Δεν ξερω αν σε ξερω η αν με ξερεις , πάντως οσο κι αν η καυλα υπερτερεί της διάνοιας καλο είναι να αποφεύγεται για να μην παραθεσω στατιστικες!
Σιγουρα δε δεν ομιλω με προστατική αλλα παραινετικά

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ευτυχώς η Δυστυχώς φίλτατε μόνο παραινέσεις μπορούμε να κάνουμε καλοπροαίρετες και το καλό υγιειν όλων μας.. Ωστόσο τελικά όλα είναι προσωπική επιλογή του καθενός..σωστό ή λάθος..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.460
Πόντοι
7.095

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
347
Πόντοι
291
μια με σγουρά μαύρα μαλλιά και ωραια ματια..? ο δικος της ηταν ναυτικος ελεγε,αλλα νομιζω ηταν απο Ν.Μαρμαρα..... εαν μιλαμε για την ιδια..
apo ευοσμο μου ειχε πει πως ηταν...
είχε γκομενο ναι αλλα δεν ξερω παραπανω. οσο για το μαλλι να θυμαμαι καλα ηταν μελαχρινο και ισιο...
οπως και να εχει να ειναι καλα οπου και εαν ειναι...απο τα καλυτερα κοριτσια του χωρου...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Στο ζέση πήγε κανείς τελευταία να μας πει, από τότε πού το έβαλε ρόδες κ άρχισε τις μετακινήσεις δεν μάθαμε κάτι μόνο ότι η Λάουρα την έκανε αληθεύει?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.087
Πόντοι
1.436
Καλημέρα! Είμαι ανάμεσα σε Βερόνικα και Σύλβια από vana spa. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια από τις 2 να επιλέξω? Ευχαριστώ
Απαντώντας στο συγκεκριμένο δίλημμα σου φίλε θα σου πω να τον παίξεις μόνος σου και θα κερδίσεις και 50 ευρώ

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Αν καταλαβαίνω καλά το τελευταίο διάστημα στα free δεν παίζει απολύτως τίποτα σε κάτι αξιόλογο

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Μη ζητάτε τόσο εναγωνίως τη γνώμη μας......όλα είναι υποκειμενικά.......Μία κοπέλα που για κάποιον άλλο μπορεί να είναι υπέροχη.... για μένα μπορεί να είναι μέτρια ή και το αντίστροφο.............Εκτός αν όπως είπα πιο πριν δε σας ενδιαφέρει να πάτε και κάνετε κουβέντα του στυλ σε δουλειά να βρίσκεστε...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom