Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.485
Πόντοι
37.562
Έχει πάει κανεις στα μπουρδελα με ταρίφα ; Εάν ναι Τι του είπατε ;
Αν ντρεπεσε τους ταριφες,πανε με τις αστικες συγκοινωνιες..
Και αν δεν ξερεις που να κατεβεις,πες τον οδηγο να σου πει..

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Βρε δε διαφωνω οτι πολλες λενε πιπες κι οτι ενω εισαι κανονικος σε λενε τεραστιο και μαλακιες απλα λεω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας πως θα γαμηθει το οτι τις πληρωνουμε δε το αναιρει αυτο
Συμφωνώ, όπως έγραψες συνάδελφε της πληρώνουμε. Αν της φανεί της αλληνής μεγάλο μπορεί να ακυρώσει/ να στο πει ευγενικά (μέχρι και μέσα στο δωμάτιο) και να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου. Επίσης αν είναι κουρασμένη (άνθρωπος είναι) απλά κάθετα σπιτάκι της. Θα τύχει και επί του αγώνα να τραβηχτεί δεν αντιλέγω, δυστυχώς όμως την έχουνε μάθει καλά την καραμέλα ορισμένες.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Συμφωνώ, όπως έγραψες συνάδελφε της πληρώνουμε. Αν της φανεί της αλληνής μεγάλο μπορεί να ακυρώσει/ να στο πει ευγενικά (μέχρι και μέσα στο δωμάτιο) και να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου. Επίσης αν είναι κουρασμένη (άνθρωπος είναι) απλά κάθετα σπιτάκι της. Θα τύχει και επί του αγώνα να τραβηχτεί δεν αντιλέγω, δυστυχώς όμως την έχουνε μάθει καλά την καραμέλα ορισμένες.
Δεν ειναι θεμα κουρασης η να σου γυρισει τα λεφτα πισω φιλος το πως γαμιεται ειναι δικο της θεμα δε θελουν ολες το αγριο αυτο που την πληρωνεις θα στο δωσει το πως ομως δε μπορεις να της το επιβαλεις

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Καμια αναφορά θα γράψει κανείς, η θα ασχολειστε με 2 μαλακες;
Μην καψουμε τσαμπα βενζινες να έρθουμε στην συμπρωτευουσα, αμαρτία είναι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Το φοβηθηκε το μεγάλο πουλί για όσους ξέρουν κατι παραπάνω ειναι απο τις πιο γελοίες φράσεις
αμα φοβουνται τα μεγαλα πουλια και θελουν να μην μπαινουμε ολοκληροι,τοτε να το λενε απο πριν και να δινουν τα λεφτα πισω....οχι τις πληρωνεις κανονικα και κανουν οτι θελουν αυτες....απλα πραγματα...

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Βρε δε διαφωνω οτι πολλες λενε πιπες κι οτι ενω εισαι κανονικος σε λενε τεραστιο και μαλακιες απλα λεω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας πως θα γαμηθει το οτι τις πληρωνουμε δε το αναιρει αυτο
Το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία, σίγουρα δικαίωμα της είναι πως θα γαμηθει η κάθε μία, αν δεν με ικανοποιεί όμως σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ κάπου αλλού :)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία, σίγουρα δικαίωμα της είναι πως θα γαμηθει η κάθε μία, αν δεν με ικανοποιεί όμως σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ κάπου αλλού :)
Εννοητε αυτο συμφωνω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! ειδα κι εγω ντανιελα..νομιζω γυφτορουμανακι πρεπει να ειναι..ενταξει ωραια κοπελιτσα αλλα δεν μου εκανε το κλικ να περασω μαζι της..ισως στο μελλον δοκιμαστει ισως.
Βεβαια πηγα σοφια για να περασω καλα υποτιθεται..αλλα οσοι το σκεφτεστε για εκει περιμεντε να χασει κανα κιλο πρωτα και να ξανα βρει την φορμα της.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ο πελατης εχει παντα δικιο παιδια. Δεν γουσταρουν μεγαλα πουλια, ασχημους αντρες, απλυτους, αμορφωτους, αθεους, αρειανους η ΠΑΟΚτσηδες! το γραφουν απ εξω η λενε την τσατσα να ενημερωνει τον κοσμο και τελος.
Το να μπαινεις στο δωματιο να πληρωνεις και η αλλη μετα να αρχιζει τα δεν μπορω και δεν γουσταρω..οχι αυτο ειναι κοροιδια απλα.
Φυσικα και αυτς ειναι ανθρωποι..φυσικα και πονανε και αηδιαζουν μερικες φορες..αλλα ας σεβαστουν και εμας δεν μας τα χαρησε κανενας τα λεφτα μας, τα δουλεψαμε..και δεν θελουμε τετοιες συμπεριφορες..απλα δινουν τα λεφτα πισω εφοσον δεν μας θελουν για τον χ.ψ λογο και εμεις δεν ξανα παταμε εκει.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ο πελατης εχει παντα δικιο παιδια. Δεν γουσταρουν μεγαλα πουλια, ασχημους αντρες, απλυτους, αμορφωτους, αθεους, αρειανους η ΠΑΟΚτσηδες! το γραφουν απ εξω η λενε την τσατσα να ενημερωνει τον κοσμο και τελος.
Το να μπαινεις στο δωματιο να πληρωνεις και η αλλη μετα να αρχιζει τα δεν μπορω και δεν γουσταρω..οχι αυτο ειναι κοροιδια απλα.
Φυσικα και αυτς ειναι ανθρωποι..φυσικα και πονανε και αηδιαζουν μερικες φορες..αλλα ας σεβαστουν και εμας δεν μας τα χαρησε κανενας τα λεφτα μας, τα δουλεψαμε..και δεν θελουμε τετοιες συμπεριφορες..απλα δινουν τα λεφτα πισω εφοσον δεν μας θελουν για τον χ.ψ λογο και εμεις δεν ξανα παταμε εκει.
To να ρωτησεις εσυ πριν μπεις ενω ξερεις οτι τον εχεις μεγαλο η οτι θες αγριο γαμησι δε παιζει αυτη πρεπει ενω σαλοναρετε να στο πει ε?

Ψηλος34

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Πέρασμα με τη λαρα Σάββατο πρωί, 50 ευρώ χαλαρό. Ξεκίνημα με μασαζάκι είχε χαρούμενη διάθεση συζήτηση, καλή πίπα συνέχεια Καβάλα αυτή με πλάτη προς εμένα, συνέχεια ιεραποστολικό (στο οποίο άντεξε δυνατό σφυροκόπημα) και τελείωμα στα τέσσερα. Ενώ τελείωσα συνέχισε να κουνάει το κωλαρακι της. Πέρασμα και το βράδυ Σαββάτου από την περιοχή αριστερά από την Φρίξου στο πρώτο από τα τρία σπιτάκια ένα μικρό με κοντό μαλλί ωραίο βυζι και κωλαρακι. Όνομα δε συγκράτησα αλλά θα προσπαθήσω να το τιμήσω Κυριακή.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι! ειδα κι εγω ντανιελα..νομιζω γυφτορουμανακι πρεπει να ειναι..ενταξει ωραια κοπελιτσα αλλα δεν μου εκανε το κλικ να περασω μαζι της..ισως στο μελλον δοκιμαστει ισως.
Βεβαια πηγα σοφια για να περασω καλα υποτιθεται..αλλα οσοι το σκεφτεστε για εκει περιμεντε να χασει κανα κιλο πρωτα και να ξανα βρει την φορμα της.
Σε ποιο σπιτάκι είναι και τι βαρδια? Για την Σοφία ρωτάω

Τελευταία τροποποίηση:

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Απο τις 9 κάποια όπως η βίλα πριβε, από τις 13:00 κάποια άλλα όπως η γκοντιβα
Το γκοντιβα τι φάση παιζει, είχα παει παλιοτερα πριν τον κορονοιο αν θυμάμαι χτυπησα και δεν μου άνοιξαν ποτε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το γκοντιβα τι φάση παιζει, είχα παει παλιοτερα πριν τον κορονοιο αν θυμάμαι χτυπησα και δεν μου άνοιξαν ποτε...
Έχουν τα πιο λουξ δωμάτια οι μπαγασιδες, σήμερα είχαν μια Τζένη που δήλωνε Ελληνίδα, με πιασίματα μεγάλα βυζια κλπ τα οποία φαίνονταν κάπως μαλακά.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Έχουν τα πιο λουξ δωμάτια οι μπαγασιδες, σήμερα είχαν μια Τζένη που δήλωνε Ελληνίδα, με πιασίματα μεγάλα βυζια κλπ τα οποία φαίνονταν κάπως μαλακά.
Με λίγα λόγια επιλέγουν πελατες ή απλά έτυχε γτ σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Γιατί να επιλέγουν; εκτός αν είσαι μαύρος ή Πακιστανός και πέσεις σε ρατσίστρια.
Τπτ από τα δυο δεν είμαι μάλλον κάτι έκανα λάθος με το κουδουνι δεν εξηγείται..... Θα περασω πάντως μια βόλτα αυριο ευχαριστώ

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom