Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;
Venus σίγουρα.
μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..
Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
1
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Μινώταυρου 16 στην πρωινη βάρδια έκαναν τη μέρα που άνοιξαν τα δέλα.

thebigboss1818

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
0
Venus σίγουρα.

Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....
δεν πηγε εκει το μυαλο μου μπορει να εχεις και δικιο απλα επειδη ειμαι αρκετα ενεργος και στην κανονικη ζωη και μου το λενε και μερικες κοπελες και εκει γιαυτο μου φανηκε οκαυ. παντως δικιο εχεις ο πελατης εχει παντα δικιο!

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
821
Πόντοι
96
Λοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;
Δοκίμασε φίλε αξίζει είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει αν σου αρέσουν γυναίκες στα κυβικά της θα μείνεις ευχαριστημένος.Ξεκκνα με 30 το απλό για δοκιμή

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;
Φίλε συνεχησε να ψάχνεις Θεσσαλονίκη με 10,20€ να γαμας και θα μείνεις γ πολύ καιρό Αγαμητος οπως το λεει και το ψευδώνυμο σου εδω περα!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;
Αυτο το λεμε χρονια οτι πρεπει να φτιαξουνε σπιτακια με 20 ευρο παραβολο αλλα βολευτηκανε με τα 30 και λενε μια χαρα τα κονομανε απο τα κοροιδα αρα συνεχιζουμε ετσι..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Αυτο το λεμε χρονια οτι πρεπει να φτιαξουνε σπιτακια με 20 ευρο παραβολο αλλα βολευτηκανε με τα 30 και λενε μια χαρα τα κονομανε απο τα κοροιδα αρα συνεχιζουμε ετσι..
Αν ειναι κωλοχανεια να βρωμαει κατουρλιλα απο εξω να μας λειπει...αγοραζουμε ποιοτητα με 10 επιπλεον €.Σε οποιον φαινονται πολλα ας κανει λιγη οικονομια και ας μην ψαχνει καφε με5€ στην παραλια καθε μερα....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Αν ειναι κωλοχανεια να βρωμαει κατουρλιλα απο εξω να μας λειπει...αγοραζουμε ποιοτητα με 10 επιπλεον €.Σε οποιον φαινονται πολλα ας κανει λιγη οικονομια και ας μην ψαχνει καφε με5€ στην παραλια καθε μερα....
Πολυ ποιοτητα στα 30 ειδικα την μερα κατα βαση.,,,,κατι χοντρες κατι γριες κατι τζιμπσις...απαντας που απαντας για να διαφωνησεις πες τιποτα βασιμο..

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
703
Πόντοι
301
kalispera perase kaneis se kapoia mirela twra teleutaia na mou pei entiposeis euxaristw ek ton proteron!!?

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Τι θα κάνατε αν η πουτανα έμπαινε μέσα στο δωμάτιο με τα χυσια του προηγουμένου στα βυζιά της?

Ναι έχει συμβεί.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Τι θα κάνατε αν η πουτανα έμπαινε μέσα στο δωμάτιο με τα χυσια του προηγουμένου στα βυζιά της?

Ναι έχει συμβεί.
Τελειως αντιεπαγγελματικο...μεταβολη , αποχωρηση και καταγγελια στους συναγωνιστες του bou.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Περασμα πριν λιγο καιρό από γαληνη.Ωραια φωνη, μεγαλα στηθη και καλη συμπεριφορα αλλά μη περιμενετε μοντελε σωμα…βεβαια οι περισσότερες που έχουν μεγαλα φυσικα στηθη δε έχουν μοντελε σωμα έτσι και αλλιως...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η γαληνη στην αρχη ειχε μικρο κωλαρακι οταν την δοκιμασα εγω

με τα χρονια ερχονται και τα κιλα.

πολυ πιο γρηγορα χαλασε η αθηνα η ελληνιδα
και πολυ περισσοτερο η νταϊανα.

και κανοντας τοσο σεξ καθε μερα ειναι παραξενο πως δεν καινε θερμιδες να κρατηθουν καλυτερα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Venus σίγουρα.

Μάλιστα δηλαδη για να καταλαβω επειδή δηλαδή πληρώνεις η γκομενα είναι υποχρεωμένη να πάθει και ζημιά για να ξεκαυλωσεις εσύ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μάλιστα δηλαδη για να καταλαβω επειδή δηλαδή πληρώνεις η γκομενα είναι υποχρεωμένη να πάθει και ζημιά για να ξεκαυλωσεις εσύ;
δεν ειπε κατι τετοιο.

γιατι υπερβαλεις?

οπως δεν μπορει να γινει νοσοκομα μια που συχαινεται να πλησιασει αρρωστο ετσι δεν μπορει να κρατησει και πελατεια μια ιεροδουλος που ειναι του αργου και του μη μου απτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom