You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Γλυφομούνια σε γνωστό μασατζιδικο που μετακόμισε ακούω. Το λες και ωραία εξέλιξη. Άντε να δούμε κάτ αρχήν αν ισχύει μέχρι που φτάνει και πόσο το μαλλί…!
Μη με ζαλίσετε…. Μου είπε φίλος χωρίς να προσδιορίσει κοπέλα (σωστός). Πρέπει να γίνει έρευνα. Θα θυσιάσω 4 50άρικα να ψάξω την υπόθεση..???
Μη με ζαλίσετε…. Μου είπε φίλος χωρίς να προσδιορίσει κοπέλα (σωστός). Πρέπει να γίνει έρευνα. Θα θυσιάσω 4 50άρικα να ψάξω την υπόθεση..???
Fortoekfortoseis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2017
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Θα θυσιάσω 4 50άρικα να ψάξω την υπόθεση..???
The hero we need and we don't deserve
Γλυφομούνια σε γνωστό μασατζιδικο που μετακόμισε ακούω. Το λες και ωραία εξέλιξη. Άντε να δούμε κάτ αρχήν αν ισχύει μέχρι που φτάνει και πόσο το μαλλί…!
ΠΑΛΙΚΆΡΙ!!!!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δηλαδή θα πληρώσεις για να δεις αν θα σε αφήσουν να κάνεις κάτι που θα ικανοποιήσει κυρίως αυτές;
φυσικα και μπορεί να παίξουν έξτρα, σε όλους μας έχουν τύχει, πιστευω. Και δεν είναι ανάγκη να σε ξέρει η κοπέλα και να έχεις περάσει πολλές φορές μαζί της. Μην σας πω πως καλύτερα να μην την ξέρεις καν και εκεί παίζει το στοιχείο της έκπληξης. Anyway, δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να συνέβη. Αλλά αυτό το «μου είπε αλλά δεν μου είπε» κτλ δεν μου πάει
φυσικα και μπορεί να παίξουν έξτρα, σε όλους μας έχουν τύχει, πιστευω. Και δεν είναι ανάγκη να σε ξέρει η κοπέλα και να έχεις περάσει πολλές φορές μαζί της. Μην σας πω πως καλύτερα να μην την ξέρεις καν και εκεί παίζει το στοιχείο της έκπληξης. Anyway, δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να συνέβη. Αλλά αυτό το «μου είπε αλλά δεν μου είπε» κτλ δεν μου πάει
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Κανονικά η αιδοιολειχια πρέπει να απαγορευεται δια νομου στις εργαζομενες , αλλα οταν ο κοινος νους απουσιάζει πρέπει να επικρατει η λογική φευ!!!Δηλαδή θα πληρώσεις για να δεις αν θα σε αφήσουν να κάνεις κάτι που θα ικανοποιήσει κυρίως αυτές;
Σταματηστε να φανταζεστε οτι ειστε πορνοσταρ και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα των καιρων!!,
Παντα καλοπροαιρετα.......
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
69 φιλε, οτι δίνεις παίρνειςΔηλαδή θα πληρώσεις για να δεις αν θα σε αφήσουν να κάνεις κάτι που θα ικανοποιήσει κυρίως αυτές;

Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Ο κόσμος θα την διώξει αυτήν...Είχα κάνει το λάθος να περάσω μαζί της. Σχεδόν ψυχολογικά μου άφησε η συνάντηση μαζί της. Χαλαρά ο,τι χειρότερο ever παγκοσμίως
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.340
- Πόντοι
- 7.191
Τελευταία αρκετές κοπέλες είναι αδιάφορες από το βανα σπα!μουγκα στην στρούγκα!!ειδικα στην τελική ευθεία τίποτα πάγο κολώνες ασε κιόλας για να βγάλουν και κάτι πρέπει να το κανείς και κουβέντα!!το Crystal το έχει κανεί σκόνη σ όλα τα επίπεδα!!παρολο αυτά ρε παιδιά στείλτε κανα μήνυμα για τίποτα άλλο καλό αν γνωρίζεται να αλλάξουμε και παραστάσεις και πρόσωπα!!!Καλησπέρα συνάδελφοι...Το Σάββατο πέρασα από Βάνα.Επελεξα την Ανθή.Απο τα χειρότερα μασάζ εκτόνωση που με έχουν κάνει.Ξυνη ανέκφραστη όσο δεν πάει.Μακρια και αγαπημένοι πλέον
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Εγώ δεν καταλαβαίνω Κάτι...Οι κορασίδες βλέπουν τα σχόλια που κάνουμε...Δεν λένε ας αλλάξουμε ρε παιδί μου?Το crystal εκραζε ο κόσμος για τον χώρο και τον αλλάξανε...Αυτές ντουβαριαΤελευταία αρκετές κοπέλες είναι αδιάφορες από το βανα σπα!μουγκα στην στρούγκα!!ειδικα στην τελική ευθεία τίποτα πάγο κολώνες ασε κιόλας για να βγάλουν και κάτι πρέπει να το κανείς και κουβέντα!!το Crystal το έχει κανεί σκόνη σ όλα τα επίπεδα!!παρολο αυτά ρε παιδιά στείλτε κανα μήνυμα για τίποτα άλλο καλό αν γνωρίζεται να αλλάξουμε και παραστάσεις και πρόσωπα!!!
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Guys στο luxury βγάζουν κάνα σουτιέν η έστω να χαϊδεύεις ρώγες η στο απέξω μένουμε ?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Για πες κανένα όνομα να έχουμε το νου μας. Βλέπω καινούργιες κοπέλες εκεί, δεν αξίζουν;Τελευταία αρκετές κοπέλες είναι αδιάφορες από το βανα σπα!μουγκα στην στρούγκα!!ειδικα στην τελική ευθεία τίποτα πάγο κολώνες ασε κιόλας για να βγάλουν και κάτι πρέπει να το κανείς και κουβέντα!!το Crystal το έχει κανεί σκόνη σ όλα τα επίπεδα!!παρολο αυτά ρε παιδιά στείλτε κανα μήνυμα για τίποτα άλλο καλό αν γνωρίζεται να αλλάξουμε και παραστάσεις και πρόσωπα!!!
Κανονικά η αιδοιολειχια πρέπει να απαγορευεται δια νομου στις εργαζομενες , αλλα οταν ο κοινος νους απουσιάζει πρέπει να επικρατει η λογική φευ!!!
Σταματηστε να φανταζεστε οτι ειστε πορνοσταρ και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα των καιρων!!,
Παντα καλοπροαιρετα.......
Οκ άποψη σεβαστή αλλά σε αυτή τη περίπτωση ο γκουρού Αιδιολειχος πως θα τη παλέψει? ??. Δεν είμαστε πορνοστάρ πελάτες καλοί μονο με εβδομαδιαία παρουσία σε κάποια καταστήματα όποτε δε γουστάρουμε τις διακρίσεις…
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.480
- Πόντοι
- 7.095
με πρόλαβες...πάνω που θα έγραφα να αλλάξει νικ άμεσα ο ληξίαρχοςΟκ άποψη σεβαστή αλλά σε αυτή τη περίπτωση ο γκουρού Αιδιολειχος πως θα τη παλέψει? ??. Δεν είμαστε πορνοστάρ πελάτες καλοί μονο με εβδομαδιαία παρουσία σε κάποια καταστήματα όποτε δε γουστάρουμε τις διακρίσεις…
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (και γράφουσι).με πρόλαβες...πάνω που θα έγραφα να αλλάξει νικ άμεσα ο ληξίαρχος
Έχε χάρη που εμβολιάστηκα χθες με β’ δόση και σήμερα είμαι κάπως…
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (67845-7) FreeList.gr
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 67845-7 - FreeList.gr aggelies
Καλημέρα
Επίσκεψη στην παραπάνω κυρία Μελίνα , γύρω ατα 50 λίγο γεματουλα μετρίου αναστηματος.
Κάνει μόνο μασάζ χαλαρωτικό , ούτε με το χέρι ούτε με το πόδι ούτε με τίποτα άλλο κάτι παραπάνω , έτσι μου είπε , μάλλον λάθος αγγελία διάβασες μου είπε και μου ζήτησε να φύγω . Χαιρέτησα ζήτησα ταπεινά συγνώμη αν την προσέβαλα και έφυγα . Να πω μόνο στο λίγο διάστημα που έμεινα ότι ο χωρος της είναι πολύ καθαρός και υπάρχει μασαζοκρεβατο κανονικό και γενικά το δωμάτιο είναι κλασικό μασατζιδικου με τον ανάλογο φωτισμό κλπ.
alexisgkountos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
έτσι θα έπρεπε να είναι ολες οι κριτικές !!! μπράβο !Μαζεμένες κριτικές από Crystal, και ένα recap εμφάνισης/υπηρεσιών.
Νεφέλη : Ψηλή (1,75 περίπου), λεπτό σώμα, 2άρι στήθος , πολύ ωραίος κώλος. Είναι η κοπέλα που εμφανίζεται στα social media του μαγαζιού στο fb. Μασάζ πολύ καλό. Καλή πίεση , καλή τεχνική, δεν κλέβει, αφιερώνει χρόνο. Εκτόνωση πολύ καλή. Έχει ειπωθεί ότι η απόδοση της έχει πέσει κάτι που στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον δεν αληθεύει. Συμμετοχική, μένει μόνο με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει σώμα/στήθος για παιχνίδι. Συστήνεται, στο τοπ 3 του μαγαζιού για μένα.
Νάντια : Ψηλή (1,73 περίπου), σώμα με καμπύλες. Είχε πάρει κιλά την περίοδο της καραντίνας αλλά έχει αρχίσει και τα χάνει και φαίνεται. Στήθος 3 πολύ ωραίο στην αφή , κώλος το ίδιο. Ενώ το μασάζ της ήταν μέτριο (χαμηλής πίεσης-χάιδεμα) πρόσφατα που πέρασα μαζί της διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά οπότε θα έλεγα ότι ανέβηκε στο καλό. Εκτόνωση καλή. Και αυτή μένει με το κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Από συμμετοχή διαφαίνεται κάποιες φορές μια κακή ηθοποιία (φωνούλες, τυποποιημένες εκφράσεις κτλπ) παρόλα αυτά είναι μία καλή περίπτωση. Ενώ με την Νάντια δεν έχουμε καθόλου χημεία , εμφανισιακά ίσως να είναι και η τοπ του μαγαζιού και έχει ανεβάσει απόδοση , οπότε συστήνεται. Σημείωσή η Νάντια είναι η μοναδική καπέλα από αυτές που έγραψα που μέσα στο δωμάτιο φορούσε μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια του session (οι υπόλοιπες δεν φορούσαν καθόλου)
Ανδριάννα : Καινούργια προσθήκη. Και αυτή ψηλή (1,75 περίπου). Νταρντανέ σωματότυπος. 2,5 στήθος με ρόγα που ανταποκρίνεται δεόντως και ωραίος κώλος ανάλογος του σωματότυπου. Ηλικιακά πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες κοπέλες , γύρω στα 27 θα έλεγα, χωρίς αυτό να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα τουλάχιστον για εμένα. Πολύ καλό μασάζ, και καλό social χωρίς να ζαλίζει. Γενικά η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ότι κάνει κάποια πράγματα μηχανικά, αν παραβλέψεις όμως αυτήν την πρώτη εντύπωση την ίδια στιγμή διαπιστώνεις ότι τιμάει τις υπηρεσίες της. Καλή εκτόνωση λοιπόν , προσφέρει στήθος για παιχνίδι. Στην αρχή έμεινε με το κάτω ρούχο αλλά εν συνεχεία το έβγαλε και έμεινε με το εσώρουχο. Συμμετοχική και δοτική παρά το λίγο απότομο που βγάζει στην αρχή. Για μένα παίρνει θετικό πρόσημο και έπεται επανεξέταση.
Στέλλα : Μέτριο ανάστημα. 2άρι στήθος με πτωτική τάση. Ωραίος κώλος. Μασάζ δεν γνωρίζει και στο λέει και η ίδια, παρόλα αυτά δέχεται καθοδήγηση το οποίο είναι θετικό. Επειδή δεν γνωρίζει το πρώτο κομμάτι (μασάζ) προχωράει πιο βιαστικά στο δεύτερο ( εκτόνωση). Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα που πέρασα μαζί της φορούσε ένα φόρεμα με εύκολη πρόσβαση οπότε δεν ζήτησα να το βγάλει. Βέβαια δεν το κατέβασε για να προσφέρει στήθος. Εκτόνωση πολύ καλή αν και δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να ξεπετάξει. Γενική εντύπωση : Η Στέλλα έχει ένα υφάκι- τουπέ , δεν γνωρίζει από μασάζ αλλά για μένα έχει κάλο social και πολύ καλή εκτόνωση, αφήνει πιασίματα ελεύθερα αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό για τα ρούχα. Δεν μου έτυχε να μου ζητήσει extra για κάτι αλλά μαζεύονται πολλά ερωτηματικά οπότε αποκτάει αρνητικό πρόσημο , και έπεται επανεξέταση αν και δουλεύει 2-3 μέρες max την εβδομάδα από ότι έχω καταλάβει.
Άρα δεν έκατσες. Προφανώς και σε κανένα από τα σπίτια που οι κύριες είναι ιδιώτες δεν σου λένε αμέσως τι κάνουν. Εμένα πάντως που έκατσα πρώτη φορά μου έκανε κανονικά εκτόνωση με χέρι και άφησε υποσχέσεις για παραπάνω τη δεύτερη φορά που όμως δεν υπήρξε από μεριάς μου. Πως την είδες ντυμένη; Νοσοκόμα ή με κανένα νυχτικάκι;ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (67845-7) FreeList.gr
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 67845-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Καλημέρα
Επίσκεψη στην παραπάνω κυρία Μελίνα , γύρω ατα 50 λίγο γεματουλα μετρίου αναστηματος.
Κάνει μόνο μασάζ χαλαρωτικό , ούτε με το χέρι ούτε με το πόδι ούτε με τίποτα άλλο κάτι παραπάνω , έτσι μου είπε , μάλλον λάθος αγγελία διάβασες μου είπε και μου ζήτησε να φύγω . Χαιρέτησα ζήτησα ταπεινά συγνώμη αν την προσέβαλα και έφυγα . Να πω μόνο στο λίγο διάστημα που έμεινα ότι ο χωρος της είναι πολύ καθαρός και υπάρχει μασαζοκρεβατο κανονικό και γενικά το δωμάτιο είναι κλασικό μασατζιδικου με τον ανάλογο φωτισμό κλπ.