υπερναυαγιο, εχεις τιποτα χρησιμο να γραψεις η' θα μας φλομωσεις στην παπατζα και στην αρλουμπα οπως εδω και 50 σελιδες ?
οδους δε ξερεις,
τα σπιτια δεν τα ξερεις,
τις κοπελες δεν τις ξερεις.
εισαι στο νημα της ενημερωσης και το μονο που δε ξερεις να κανεις, ειναι η ενημερωση.
μπαγλαμα.
υπερναυαγιο, εχεις τιποτα χρησιμο να γραψεις η' θα μας φλομωσεις στην παπατζα και στην αρλουμπα οπως εδω και 50 σελιδες ?
οδους δε ξερεις,
τα σπιτια δεν τα ξερεις,
τις κοπελες δεν τις ξερεις.
εισαι στο νημα της ενημερωσης και το μονο που δε ξερεις να κανεις, ειναι η ενημερωση.
μπαγλαμα.
5 λεπτα το θεωρεις γαμησι βλακα ?
σου εχω μια προταση.
βαλε το 20αρικο στην παλαμη σου και γραψε ΛΙΖΑ.
κλεισε το πουλακι σου με αυτο στη φουχτα σου και παιχτονα για 5 λεπτακια.
δεν αντεχεις παραπανω στανταρ.
μετα στα καπακια ανοιξε σιγα σιγα τη φουχτα και ως δια μαγειας, θα εμφανιστει το 20αρικο.
guess what ?
γαμησες τζαμπα.
εμ δεν εισαι υπερναυαγιο μονο, εισαι και πανιβλακας με διπλωμα.
αφηνω εσενα να μας ενημερωσεις βλακα, που νομιζες για κεντρικη διασταυρωση των μπουρδελων, την κηφισιας με αλεξανδρας.
Εγώ πέρασα από το Φυλής 109 όροφος μήπως βρω το στανταράκι μου, τη Νέλλυ.
Ωστόσο δούλευε πρωινή βάρδια, όπου και θα την τιμήσω άμεσα.
Με το 20άρι δε ρισκάρω εύκολα.
Αυτά από εμένα. Αν παίξει κάτι άλλο θα ενημερώσω.
Πρέπει να την έχεις πολύ μεγάλη την ευφυΐα . Έχεις καταγαμησει τόσο καιρό στη θεωρία. Στα βορδελα δεν πας. Τι μπαιΝεις και γράφεις μόνο αρχιδιες. Ενδιαφέρουν κανέναν; Ίσως τον δοδο. Το έτερο ημισύ σου. Παπαδόδο ε παπαδοδο.
Πρέπει να την έχεις πολύ μεγάλη την ευφυΐα . Έχεις καταγαμησει τόσο καιρό στη θεωρία. Στα βορδελα δεν πας. Τι μπαιΝεις και γράφεις μόνο αρχιδιες. Ενδιαφέρουν κανέναν; Ίσως τον δοδο. Το έτερο ημισύ σου. Παπαδόδο ε παπαδοδο.
Εγώ πέρασα από το Φυλής 109 όροφος μήπως βρω το στανταράκι μου, τη Νέλλυ.
Ωστόσο δούλευε πρωινή βάρδια, όπου και θα την τιμήσω άμεσα.
Με το 20άρι δε ρισκάρω εύκολα.
Αυτά από εμένα. Αν παίξει κάτι άλλο θα ενημερώσω.