Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Καλά ρε παιδιά τι την κάνατε την Λαρα και θέλει να φύγει μια ώρα αρχυτερα? Ακόμα δεν ήρθε η κοπέλα.... Άλλαξε το ωράριο εργασίας μέχρι τις 15:00 σήμερα δουλεύει.....

Τελευταία τροποποίηση:

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Λιλιανα δεν ανοίγει ουτε σε 200 χρόνια!! Κλειστά λες και κανει εργα η ΔΕΗ!! GOATS

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Καλά ρε παιδιά τι την κάνατε την Λαρα και θέλει να φύγει μια ώρα αρχυτερα? Ακόμα δεν ήρθε η κοπέλα.... Άλλαξε το ωράριο εργασίας μέχρι τις 15:00 σήμερα δουλεύει.....
Μήπως προληπτικά για να μην την κάνουν ... σου λέει αμα βγω off απο την πρώτη μέρα ... σε λίγες μέρες θα θέλω άδεια , δεν ξέρω κάτι απλά υποθέτω. Το πρόγραμμα ηταν ως τις 5 και το έκανε 3

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Μήπως προληπτικά για να μην την κάνουν ... σου λέει αμα βγω off απο την πρώτη μέρα ... σε λίγες μέρες θα θέλω άδεια , δεν ξέρω κάτι απλά υποθέτω. Το πρόγραμμα ηταν ως τις 5 και το έκανε 3
Τώρα άμα δεις το έκανε πάλι πέντε αλλά της Ανίτας είναι τρεις..... Ότι να είναι.... Να είχαμε να λέγαμε....

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Τώρα άμα δεις το έκανε πάλι πέντε αλλά της Ανίτας είναι τρεις..... Ότι να είναι.... Να είχαμε να λέγαμε....
Και τώρα άλλαξαν και της Ανίτας το κάναν από 5 και μετά LOL.... Κάτι έπαιξε πάντως....

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ξέρεις κανείς τι
εγινε με τα φρι χάους τα σπιτάκια εκεί που δουλεύουν η λίλιανα και η αννια γιατί τώρα το πρωί είχαν κορδέλες να μην παρκάρει κάνεις;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Της εδωσαν το μουνι στα χερια τη αλλο

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Σαν ελενα πάντως που την πήρα είδα βελτίωση και να μην είναι τόσο κρύα όπως πάλια

Σαν ελενα πάντως που την πήρα είδα βελτίωση και να μην είναι τόσο κρύα όπως πάλια
Έχει αλλάξει προς το καλύτερο, τώρα είναι σκυλί του πολέμου δουλεύει ασταμάτητα....

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Αφού είχε να δουλέψει 7μηνες, τι περιμένεις....
Στις Λάρας θα γίνεται της πουτανας!! Κρίμα που δουλεύω και δεν μπορώ να πάω να δω πόσο κόσμο έχει να περιμένει..
Πήγε κανένας να μας ενημερώσει τι γίνεται live?

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Στις Λάρας θα γίνεται της πουτανας!! Κρίμα που δουλεύω και δεν μπορώ να πάω να δω πόσο κόσμο έχει να περιμένει..
Πήγε κανένας να μας ενημερώσει τι γίνεται live?
Εγώ πάντως αν δεν δουλεύει μέχρι τις 8 δεν πρόκειται να πάω, τσάμπα η ταλαιπωρία θα φάμε πόρτα.... Μόνο σαββατοκύριακο...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Τυχερος οποιος την παντρευτηκε...το βεβαιωνω εγω και οχι μονο εγω!
πολλες φορες κρατιεμαι να μη σχολιασω σε πολλα που λες....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΟΥΤΑΝΑ? (όσο κομπλέ άτομο κι αν ειναι κι οσο σουπερ σεξ κι αν κανει)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε περασμα απο την περιοχη, γινοταν πραγματικα πανικος, ουτε καν δοκιμασα να στανατησω καπου

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Εγώ πάντως αν δεν δουλεύει μέχρι τις 8 δεν πρόκειται να πάω, τσάμπα η ταλαιπωρία θα φάμε πόρτα.... Μόνο σαββατοκύριακο...
Εγώ είμαι τώρα στο δωμάτιο και περιμένω την Εβελινα το άλλο στανταρακι μου έκανα ένα πέρασμα να δω και την Denise η γκομενα είναι μουναρος θα δοκιμαστεί λίαν συντομος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Εγώ είμαι τώρα στο δωμάτιο και περιμένω την Εβελινα το άλλο στανταρακι μου έκανα ένα πέρασμα να δω και την Denise η γκομενα είναι μουναρος θα δοκιμαστεί λίαν συντομος
Εβελίνα θα σου έρθω πέστης από πέρσυ έχω να το δω το μωρό...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Ελπίζω αύριο να έχει πέσει η κίνηση να παμε να γαμισουμε με ησυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom