Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Στα 100mg σωστά???Τραπεζάκια ,φαντες και βιμπρομισίν.
Άντε να δουμε.
Στα 100mg σωστά???Τραπεζάκια ,φαντες και βιμπρομισίν.
Άντε να δουμε.
Αντιβίωση είναι για τ αφροδίσια.Στα 100mg σωστά???
Ι 20Γ Ρουμάνα λεπτή με ασιάτικα χαρακτηριστικάΘύμισέ μου λίγο.
Το ξέρω...Αντιβίωση είναι για τ αφροδίσια.
100μγ είναι πολλά νομίζω. Αν θυμάμαι καλά λίγα γραμμάρια είναι.Ι 20Γ Ρουμάνα λεπτή με ασιάτικα χαρακτηριστικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ξέρω...
100μγ είναι πολλά νομίζω. Αν θυμάμαι καλά λίγα γραμμάρια είναι.
Α οκ, εγώ για Φυλής αναφερόμουν. Δίπλα μιλάνε για επιστροφή οσμώμενων και άλλων παλιών καραβανών.Ι 20Γ Ρουμάνα λεπτή με ασιάτικα χαρακτηριστικά
Τα βάλανε συνταγή όλα όμως οι κουληδεςΓαληνός - Σκεύασμα - VIBRAMYCIN DISP.TAB 100MG/TAB ΒΤΧ8 (BLIST.1X8) - Οδηγίες χρήσης
Ο Γαληνός αποτελεί τον πληρέστερο και εγκυρότερο ελληνικό οδηγό φαρμάκωνwww.galinos.gr
Σκατά και ουρά είναι σίγουρο ότι θα ευωδιάζει. Για τ αλλά δεν ξέρω.Την Καλησπερα στους Φιλους.....αυριο πρωτα ο Θεος θα κατεβω μια βολτα απο τα αμαρτωλα σοκακια του Μεταξουργειου......ελπιζω να ειναι οπως την περασμενη φορα.....τα ασβεστωμενα σοκακια και οι μυρωδιες απο τα νυχτολουλουδα και τα γιασεμη να δινουνε μια ρομαντικη ατμοσφαιρα στην περιοχη.....θα ριξουμε και μια περατζαδα απο Διδυμου και γυρω περιοχων.....Καλα να περνατε....
Το αποχετευτικό σύστημαΣκατά και ουρά είναι σίγουρο ότι θα ευωδιάζει. Για τ αλλά δεν ξέρω.
αυτά όμως τα κάνουν και δεν τα λένεΣου λέω, η ανταπάντητη έγινε για να πάρει τον αριθμό μου , Μετά από λίγο ανταλλάξαμε και viber ....αν δεν γούσταρε δεν θα μου έδινε τίποτα.
Άσε που θα το επισκεφτώ και αύριο το μιλφακι στο μαγαζί...
Την έχω στο τσεπάκι μου σε λέω..
Έχεις απόλυτο δίκιο, βέβαια η συγκεκριμένη δεν θα δουλεύει αύριο στο μαγαζί που δούλευε.αυτά όμως τα κάνουν και δεν τα λένε
η εχεμύθεια μετράει.θα μπορούσες απλά να πεις μια τσατσα χωρίς να αναφέρεις κάτι άλλο
δεν ξέρω αν θέλει η συγκεκριμένη εχεμύθεια .μπορεί και όχι.αλλά μπορεί για χ ψ λόγους να θέλει
προφανώς αν η συγκεκριμένη ήθελε να δουλέψει ως εκδιδόμενη θα το έκανε .
όντως εκεί ήταν λίγο πριν το πικ της, βέβαια μέχρι κσι το 2012-13 γινόταν χαμός για πάρτι της, κάποιοι στάθηκαν και τυχεροί...Φυσικά και δεν εννοεί την Εύα ο Tony xx. H Εύα είχε σουξέ στο ξεκίνημά της το 2000. Τότε οι προτάσεις που είχε, ήταν χωρίς υπερβολή πιό πολλές από τις κοπέλες που δούλευε κατά καιρούς. Τώρα πλέον πέρασε η μπογιά της.
Με το χρόνο δε τά ΄βαλε κανένας........
Και πέρισυ έτσι περιμέναμε με το άνοιγμα αλλά δεν...Τροχονόμο θα ζει αύριο στη Φου και φου να ρυθμίσει την κίνηση; Γιατί προβλέπεται μποτιλιάρισμα βορδελιάρηδων
γράφουν που γράφουν διαφορά άσχετα σε αυτό το θρεντ γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και βέβαια γιατί έχει και μεγάλη αναγνωσιμοτητα σε σχέση με άλλα θρεντ... το ποστ σου είναι για εδώΓραφω εδω την κριτικη μου γιατι δεν ξερω αν τελικα τα παλουκαρια μου την ανεβασουν στις κριτικες στουντιο.
λίγοι είμαστε αυτοί που αν πάμε... και περνάμε... οι περισσότεροι είναι πολύ λάδι αλλά τηγανιτά τίποτα... η δουλειά που έχουν οι κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι από άτομα που δε γράφουν ή δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη του σαιτ μας.Και πέρισυ έτσι περιμέναμε με το άνοιγμα αλλά δεν...
Καλύτερα![]()
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 .Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!!![]()