TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
τον οκτωμβριο ξανα η αφροδιτη πεταει το καλοκαιρι σε αλλες πολιτειεςΥπηρχε αγγελια αλλα σβηστηκε!
τον οκτωμβριο ξανα η αφροδιτη πεταει το καλοκαιρι σε αλλες πολιτειεςΥπηρχε αγγελια αλλα σβηστηκε!
Κανει tour σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις?τον οκτωμβριο ξανα η αφροδιτη πεταει το καλοκαιρι σε αλλες πολιτειες
τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδαςΚανει tour σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις?![]()
τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδας![]()
![]()
αν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καληΓυμναστικη κανει?Παντως, τα βυζια της αξιζουν!
Και δεν μιλας εεεε?????????τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδας![]()
![]()
Θυμηθηκα ποια ειναι νομιζω Δεν την εχω δοκιμασειαν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καλη![]()
αν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καλη
ρε εσυ δεν πας καλα τωρα τελευταιαΚαι δεν μιλας εεεε?????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμηθηκα ποια ειναι νομιζω Δεν την εχω δοκιμασει
και κωλο να εδινε μια χαρα θα ητανεΟπως να εδινε φιλια και τουλαχιστον τελειωτικο στο στομα!
Κανει ραντεβου σε επιλεγμενες γαμηστρωνες του κεντρου!Τελικά η Αφροδίτη κανεσεξ κάνει ή σταμάτησε την πήρε κάνεις
Για καποιο λογο δεν την πηρα...δεν θυμαμαι γιατι. Κατι ειχαν γραψει?ρε εσυ δεν πας καλα τωρα τελευταιατοσαα χρονια εδω γυρω γυρω και δεν εχεις παρει την μικρα
![]()
της μηλου? πολλους αιωνες τωραΤελικά η Αφροδίτη κανεσεξ κάνει ή σταμάτησε την πήρε κάνεις
ειναι πολυ τρελλη η μικρη φιλε φιλτραρει τα παντα δεν κανει μλκιες απλος ειναι δυσκολη στο ννα κλεισεις πρεπει να εισαι πρωινος τυποςΓια καποιο λογο δεν την πηρα...δεν θυμαμαι γιατι. Κατι ειχαν γραψει?
ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.Όντως σου έρχεται αυτή η κοπέλα;;;
Ρε φίλε fake μου φαίνονται οι φωτογραφίες,αλλά αν τυχόν είναι αυτή στις φωτογραφίες, τότε η γυναίκα είναι μουναρος!!!ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
Kαι τι ενημερωση κανειs δηλαδη νεε μου .....πηρα την Αννα ειναι γαματα κλπ. ....κοιτα τι εγραψεs .... ειναι ενημερωση αυτο ?? Aυτα και τελοs ....!!!δηλαδή θα μας πεις κ ότι φλεξαρω σε λίγο..αν ο άλλος πάει στον οίκο μπορεί να ζητήσει το τηλ της κ να το πάρει..γτ να μην ενημερώσω όταν ο κόσμος τρώει τόσες φορές κ υπάρχουν αξιοτιμες επιλογές κ πιο οικονομικές
Αν έρθει αυτή θα την δώσω και 100€ μπουρμπουαρ γιατί τζάμπα δουλεύει το κορίτση....TinEye Reverse Image Search
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
ασε μας ρε φιλαρακο που ειναι αυτη κιολας
τετοιο μουνι με 110 με κωλο και ειναι αληθινες οι φωτο , που εδω σου παει η ταριφα στο 90% με κωλο+χυσιμο μουτρα κοντα στα 200 και οι γκομενες ειναι στην καλυτερη πορνιδια και εμφανισιακα νορμαλ κοριτσια , στην χειροτερη πρωην στουντιοκοριτσα του χυσε να φυγουμε.
ρε σοβαρευτειτε λιγο ρε
Μονο που δεν ειναι ενημερωση αυτο που εκανε Τασο ...περισσοτερο θα το ελεγα αναφορα του στυλ εκανα αυτο .... ε και ? Διαβασε τι εγραψε ....Αυτα !!!καλως ενημερωνεις το φορουμ για αυτο ειναι