The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
ΚαθόλουΤο Φώκαιας απ' ότι κατάλαβα είναι σχετικά δύσκολο να μπεις

ΚαθόλουΤο Φώκαιας απ' ότι κατάλαβα είναι σχετικά δύσκολο να μπεις
Βάλε Ευαγγελάτο τυπε στο Μέγκα γύρω στις 4 και 30 πρώτα αποφασίζει αυτός τι θα γίνει!!Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Ξέρει κανείς τι ώρα θα ανακοινωθεί ή όποια άρση περιοριστικών μέτρων Σήμερα; Θα το δούμε στην τηλεόραση ή θα αναρτηθεί σε site υπουργείου; Απ' ό,τι ξέρω δεν έμειναν και πολλοί ΚΑΔ κλειστοί ;
δεν κρατιεται ο μαστοραςΒάλε Ευαγγελάτο τυπε στο Μέγκα γύρω στις 4 και 30 πρώτα αποφασίζει αυτός τι θα γίνει!!
papaphilips το ίδιο ζόρι τραβάμε όλοι μας. Για φαντάσου να επαληθευτούν οι φήμες για 15... Γάμησέ τα συναγωνιστή μου!δεν κρατιεται ο μαστορας![]()
δεν κρατιεται ο μαστορας
ναι μαζι σου, αλλα αφου θα το μαθουμε ολοι οταν ανακοινωθει το ανοιγμα, δε χρειαζεται το αρλουμπινγκ και οι αμπελοφιλοσοφοθεωριες του κωλου.papaphilips το ίδιο ζόρι τραβάμε όλοι μας. Για φαντάσου να επαληθευτούν οι φήμες για 15... Γάμησέ τα συναγωνιστή μου!
ειναι η ιδια που δουλευε Ι19 ισογειο;Μεσημεριανη καταδρομικη στο μετάξι. Μπήκα στην Λεωνιδίου 28 ισόγειο και τιμησα την Ντιαννα, ένα ξανθό Ρουμάνακι με ωραίο κωλαράκι, το μόνο μείον ότι έχει νερουλιασμενα βυζια. Γενικά όμως πολύ καλό. Θα ακολουθήσουν κριτικές, απλά τώρα δεν έχω το λαπτοπ έτοιμο και από κινητό στραβωνεσαι να γράψεις ?
Ναι,με λίγα κιλά παραπάνω.ειναι η ιδια που δουλευε Ι19 ισογειο;
Δεν το έχουν σε τίποτα να το πάνε 15 αφού γάμησαν για πλάκα την εστίαση με τη μουσική.Δε βλέπω κάποια ανακοίνωση σχετικά με τους Καδ ιερόδουλων πάντως.
Ακριβώς. Όλα ανοίγουν μετά την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ. ή ΥΑ. Όχι, όταν λέγονται ανεπίσημα από παπαγάλους δημοσιογράφους.Θα κάνουμε υπομονή έως την Δευτέρα στις 06 00 το πρωί... Όσοι έχουν βάρκα ή ασχολούνται με το ψάρεμα έχουν μάθει... Πριν λήξη το τελευταίο ΦΕΚ τις πρωινές ώρες παρουσιαζόταν καινούριο για ανανέωση περιορισμών...
Όποιος διαβάσει θα δει ότι σε κάποιους κωδικούς (μέσα σε αυτούς και οι οίκοι ανοχής) λήγουν τα περιοριστικά μέτρα στις 7 Ιουνίου στις 06 00. Οπότε επι της ουσίας απλώς περιμένουμε να περάσει το χρονικό διάστημα με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρχει ανανέωση...
Ίσως την Κυριακή το βράδυ γίνει μια αναφορά για το ποιοι κωδικοί πρόκειται να ανοίξουν την Δευτέρα. Οπότε μην σπεύσετε Κυριακή στις 23 59 με την ελπίδα να ανοίξουν σε 2' (φαινόμενα που παρουσιάστηκαν πέρσι).
![]()