You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
του έκανα like διότι ως fan του πρωκτικού μου έδωσε (στη θεωρία πάντα) μια ακόμα επιλογή, την οποία κατά το τσεκάρισμα την "έπιασα" ως 100% άκυρη
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.441
- Πόντοι
- 17.085
Είδα και την αναφορά. Η κριτική σβήστηκε.Λοιπόν θέλω να επισημάνω κάτι...
Ορμώμενος από αυτήν την κριτική:
https://www.bourdela.com/mpourdela/iasonos-1a#review-84828
και επειδή δεν ήξερα τι παίζει εκεί πήγα σήμερα να δω! ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ πέτυχα τη φάση που η τσατσά διάβαζε ΜΕ την (χοντρή) Αλεξάνδρα την κριτική αυτήν και ΧΑΧΑΝΙΖΑΝ.
Οι υπηρεσίες που αναφέρονται στην κριτική ΔΕΝ ανακοινώθηκαν. Θεωρώ την κριτική και το μέλος που την ανέβασε ΨΕΥΤΙΚΕΣ, το ανακοινώνω ΔΗΜΟΣΙΑ και προβαίνω και σε αναφορά στον Αντισθένη
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Το νήμα βρίθει από μαλακίες . Δεν γαμανε κάποιοι καθόλου αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. Δεν σημαίνει είναι προμοτερες. Αυτοκλητοι τρομπες είναι.του έκανα like διότι ως fan του πρωκτικού μου έδωσε (στη θεωρία πάντα) μια ακόμα επιλογή, την οποία κατά το τσεκάρισμα την "έπιασα" ως 100% άκυρη
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
ο "bangelis" είναι "μέλος" από το 2020 με ΤΡΙΑ LIKES και την "χτεσινή κριτική" ΜΟΝΟ!Το νήμα βρίθει από μαλακίες . Δεν γαμανε κάποιοι καθόλου αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. Δεν σημαίνει είναι προμοτερες. Αυτοκλητοι τρομπες είναι.
τα συμπεράσματα δικά σας...
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Θεωρώ ότι ο τρόπος που έγραφε ήταν πολύ βατός. Χωρίς αοριστολογίες. Και, κυρίως, καθόλου επιτηδευμένος.Έγραφε και αυτός φιλοσοφίες και σεντόνια με δύσκολο τρόπο ανάγνωσης. Έβαζε και τη φατσούλα με καπελάκι στο τέλος.
Ήταν λίγο τζασμενος!
Τα δε emoticons βοηθούν ιδιαίτερα στην απρόσωπη επικοινωνία του διαδικτυακού λόγου και είναι ένας τρόπος αποφυγής τυχόν παρεξηγήσεων.

Edit: και η φιλοσοφία είναι επιστήμη. Μη βλέπεις που λένε"η φιλοσοφία του προπονητή".
Μιλάμε για εκχυδαϊσμό του όρου.
Σόρρυ για το off topic.
Τελευταία τροποποίηση:
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Αυτά διαβάζω και μου κόβεται το αίμα. Και λέω να κόψω τα ελεύθερα.
Φίλε, μην αγχώνεσαι, απλά πήγαινε σε εφημερεύον δερματολογικό.
Αν ειναι κάτι εκεί θα το μάθεις. Εύχομαι πραγματικά ταχεία ανάρρωση.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.586
Μπορεί να είχε ένα δικό του στυλ γραφής αλλά δεν ήταν κακό, αυτό είναι ιδίωμα του καθενός.Έγραφε και αυτός φιλοσοφίες και σεντόνια με δύσκολο τρόπο ανάγνωσης. Έβαζε και τη φατσούλα με καπελάκι στο τέλος.
Ήταν λίγο τζασμενος!
Και θα διαφωνήσω με το τζασμένος.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Έχει και κάτι τσουξιματα φίλε που και που μακριά δεν λέει να μας συνεπαίρνει η καύλα και να αφηνομαστε που ξέρουμε τι έχει στο στόμα της αυτή μπορεί να έχει να πλύνει μια βδομάδα τα δόντια της απλώς τη στιγμή της Καυλας δε το καταλαβαίνουμε και μετα αγχωνομαστε όπως και εγώ τώρα έχω χεστει απάνω μουΑυτά διαβάζω και μου κόβεται το αίμα. Και λέω να κόψω τα ελεύθερα.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.586
Βρε παιδιά προσοχή. Είμαστε τόσους μήνες με οίκους να δουλεύουν στα κρυφά, με τις ίδιες κοπέλες, 3-4 εμφανίσημες από ό,τι διαβάζω και η πλειονότητα σιχαμένοι πάκηδες.
Και πάτε σε αυτές που προσφέρουν ακάποτα και τον δίνετε έτσι;
Καθόλου αυτοσυγκράτηση σε τόσο σημαντικά θέματα, δηλαδή σε άλλα τί κάνετε;
Συγκεκριμένα για σένα τύπε μπορεί να είναι το οτιδήποτε, μία φορά μου είχε τύχει και εμένα και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν από την θάλασσα. Πήγαινε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο να ξέρεις τί είναι και να λάβεις την κατάλληλη αγωγή το συντομότερο.
Συγκεκριμένα για σένα τύπε μπορεί να είναι το οτιδήποτε, μία φορά μου είχε τύχει και εμένα και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν από την θάλασσα. Πήγαινε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο να ξέρεις τί είναι και να λάβεις την κατάλληλη αγωγή το συντομότερο.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.079
- Πόντοι
- 1.446
Τις κοκκινίλες τις έχω βγάλει με γκόμενα στο Πουτσοκεφαλο μετά από ακαποτο γαμησι, γκόμενες που είχα πηδήξει 3-4 φορές με Καποτα και μετά κάνω στην καβλα είπα δεν γαμιεται και το καρφωνα.
Απλά είναι οι μύκητες που έχει μέσα της στα υγρά και βγάζεις σαν αναφυλαξη στο πέος και φεύγει μετά από 3-4 μέρες με συχνό πλύσιμο με ουδέτερο πεχα. Τώρα για πίπα πρέπει να ήταν πολύ βρώμικη στο στόμα. Θάνατος
Απλά είναι οι μύκητες που έχει μέσα της στα υγρά και βγάζεις σαν αναφυλαξη στο πέος και φεύγει μετά από 3-4 μέρες με συχνό πλύσιμο με ουδέτερο πεχα. Τώρα για πίπα πρέπει να ήταν πολύ βρώμικη στο στόμα. Θάνατος
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 9.450
Τη Στέλλα πήρες τυπε?.....Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Ναι φίλε νομίζω έτσι τη λέγαν γιατιΤη Στέλλα πήρες τυπε?.....
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.586
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Ξέρεις τίποτα ? Γιατί με ανυσιχει ο τρόπος που το λεςΤη Στέλλα πήρες τυπε?.....
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Έχεις δίκιο τυπε δε πρέπει να αφήνουμε το κάτω κεφάλι να. Κάνει κουμάντο το πάνω ζητο που καηκαμε μετάΒρε παιδιά προσοχή. Είμαστε τόσους μήνες με οίκους να δουλεύουν στα κρυφά, με τις ίδιες κοπέλες, 3-4 εμφανίσημες από ό,τι διαβάζω και η πλειονότητα σιχαμένοι πάκηδες.
Από 7-10 Ιουνίου ανοίγει διδύμου 18 με Αλιονα απογευματινή βάρδιαξερει κανεις αν στη Δυδιμου εχει ανοιξει κανενας οικος?
Κοκκινιλα = μυκητες. Θελει αλοιφη απο φαρμακειο, αλλα καλυτερα να στη δωσει γιατρος ποια ακριβως.Έχει και κάτι τσουξιματα φίλε που και που μακριά δεν λέει να μας συνεπαίρνει η καύλα και να αφηνομαστε που ξέρουμε τι έχει στο στόμα της αυτή μπορεί να έχει να πλύνει μια βδομάδα τα δόντια της απλώς τη στιγμή της Καυλας δε το καταλαβαίνουμε και μετα αγχωνομαστε όπως και εγώ τώρα έχω χεστει απάνω μου
Τσουξιμο = Χλαμυδια ή γονορροια. Φευγουν ΜΟΝΟ με αντιβιωση, πρεπει να πας σε γιατρο να στη γραψει. Ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο με την αντιβιωση, αν το αφησεις εκτος του οτι θα πονας, μπορει να σου κανει ζημια στη γονιμοτητα.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Θα το αφήσω 2 3 ημέρες ακόμα να δω πως θα πάει γιατί τα τσουξιματα δεν είναι έντονα και θέλω να δω πως θα εξελιχθεί εάν δω ότι δε πάει καλά θα πάω στα ντοκτορια...Κοκκινιλα = μυκητες. Θελει αλοιφη απο φαρμακειο, αλλα καλυτερα να στη δωσει γιατρος ποια ακριβως.
Τσουξιμο = Χλαμυδια ή γονορροια. Φευγουν ΜΟΝΟ με αντιβιωση, πρεπει να πας σε γιατρο να στη γραψει. Ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο με την αντιβιωση, αν το αφησεις εκτος του οτι θα πονας, μπορει να σου κανει ζημια στη γονιμοτητα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις