Πλαστικό.Αυτή τη Μαρία που τη βρίσκουμε; Πλαστικό είναι το βυζί της;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Και να το λένε και αυτοί που το λένε πάνε σίγουρα οπότε μειώνουν τον εαυτό τουςΝα ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.907
- Πόντοι
- 10.656
Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησιΝα ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια

Οι περισσοτεροι απο αυτους, αμα τους κατσει σε κανα μπιτσομπαρο στο νησι το καλοκαιρι ενα μεθυσμενο αγγλακι, θα σιχαθουν να γαμησουν στις βρωμικες τουαλετες και δεν θα τους σηκωνεται. Τη σημαια ψηλα θα την κρατησουμε εμεις τα κομαντο
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.435
- Πόντοι
- 7.865
Συμφωνώ επίσης.Βεβαια και απο πρεζοξένους δεν έχουμε λίγους,αλλά είνια αδιάφοροι και δεν θα έπρεπε νατους λογαριάζουμε καν σαν ανθρώπους.Όμως η πραγματικότητα για την ελληνική κοινωνία τσακίζει κοκαλα.Όντως το ποσοστό ελληνικών οικογενειών που έχει έστω ένα πρεζο ανεβαίνει.και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Το πότε θα τελειώσεις με μια γυναίκα εξαρτάται περισσότερο από εκείνη και λιγότερο από σένα!Πακηδες καλοί πελάτες ούτε απαιτούν, ούτε γκρινιάζουν και τους φαίνεται σεξο-παράδεισος πηγαίνοντας μπουρδέλα. Το πιο σημαντικό τελειώνουν και γρήγορα= παραπάνω πελατεία για τις τανες.
Αν η γυναίκα δεν σε γουστάρει όχι μόνο δεν τελειώνεις αλλά ούτε που σου σηκώνεται μαζί της!
Οι πουτάνες του Μεταξουργείου γουστάρουν τους μελαψούς και όχι τους ανοιχτόχρωμους άντρες,
Τελευταία τροποποίηση:
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 1.446
Καλά από την άλλη ξέρω πακιδες που κυνηγούν τα ένσημα πιο πολύ από εμένα γιατί ανανεώνουν βίζα. Στέλνουν λεφτά Πακιστάν εννοείται σχεδόν όλα κάθε 9 μηνο κατεβαίνουν ένα τρίμηνο στην πατρίδα και γυρνάνε. Δεν είναι όλοι με επιδόματα. Ίσως οι Σύριοι πρόσφυγες και ο,τι άλλο έρχεται με βάρκα.Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πλάκα στην πλάκα από τι χρώματα πρέπει να φτιαχτεί η σημαία των μπουρδελιάρηδων και τι σύμβολο θα έχει???Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησι, καπως πρεπει να δικαιολογηθουν και οι πουριτανοι.
Οι περισσοτεροι απο αυτους, αμα τους κατσει σε κανα μπιτσομπαρο στο νησι το καλοκαιρι ενα μεθυσμενο αγγλακι, θα σιχαθουν να γαμησουν στις βρωμικες τουαλετες και δεν θα τους σηκωνεται. Τη σημαια ψηλα θα την κρατησουμε εμεις τα κομαντο
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Δεν εξήγησε το λόγο.Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:
Γιατί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού περνάνε τα όμορφα παιδιά απ' το Πακιστάν αβερτα πρώταΠολλες πορτες τρωτε τελευταια, γιατι ποτε μα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο σκηνικο τοσα χρονια στο μεταξι, ειτε προς εμενα ειτε προς αλλον συνμπουρδελιαρη; Την βικτωρια την εχουν παρει κι αλλοι προσφατα απο εδω μεσα (μερικες σελιδες πισω καποιος ειχε γραψει, δεν θυμαμαι ονομα) χωρις κανενα ευτραπελο.
Τοσο ασχημοι ειστε ρε μαγκες;![]()
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μήπως είναι αλβανεζα η Βικτώρια; Ίσως με πέρασε για πατριότ και δεν με έβαλε.Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:
Γιατί;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..
Σήμερα πέρασαν τουλάχιστον τρεις Πακηδες στο 15αρι με τη Βικτώρια μεχρι να με 'εκτιμήσει' η ντίβα του κώλου.
Τελευταία τροποποίηση:
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.238
- Πόντοι
- 26.435
τα χω πει ένα κάρο φορές! με την καραντίνα βγήκε ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ και έγραφε εδώ τη μαλακία του! Σταμάτησαν (λογικό) οι ενημερώσεις και άρχισε Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ να λέει πόσο άσχημες είναι εκεί, πόση βρωμιά έχει, πόσο άσχημα περνάει και ω μον ντιε τι ντεκαντανς τι ντεκαντανς! ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, χέστες, σκυθρωπά ανθρωπάκια που απλά χαλάνε το site!Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Συν ότι μένουν αλώβητες στο σωματικό κομμάτι. Οι πιο πολλοί πάκηδες δεν κοπανάνε, όσες φορές έχω στήσει αυτί οι 9/10 δεν ακούγονται και γενικά δεν ακούγεται κάτι, άδειο δωμάτιο
Oσοι το διαβάζετε και σας αφορά να φάτε σκατά! Αχχχχχ, δεν τους θέλω τους πούστηδες εδώ μέσα δεν έχεις ιδέα
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η Νικολέττα νομίζω ξεκινάει 17.00, τι μουνί είναι αυτό ρε γαμώτο, χαλάλι τα 15Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.
Σήμερα πέρασαν τουλάχιστον τρεις Πακηδες στο 15αρι Μ αυτή μεχρι να με 'εκτιμήσει' η ντίβα του κώλου.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Βιάστηκα να πάω μάλλον. Να χαλαστώ με την φολοβικτωριαΗ Νικολέττα νομίζω ξεκινάει 17.00, τι μουνί είναι αυτό ρε γαμώτο, χαλάλι τα 15
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.238
- Πόντοι
- 26.435
αχ φίλε μου, να πω στο σημείο αυτό...Ενα λεπτο. Με πυρετο γινεται κανενας να εχει ορεξη να γαμησει? Εγω με πυρετο μονο να κοιμαμαι θελω.
Τι θερμομετρηση λενε στο μπουρδελο?
την τελευταία βδομάδα (έχω πορτοκάλια κτλ και είχα πάει να κόψω, έπιασα το πουλί μου/κατούρημα και έπαθα ουρολοίμωξη) έχω ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ! Οσοι ΔΕΝ έχετε περάσει ουρολοίμωξη είναι σα να χάνετε την παρθενιά σας κάθε φορά που κατουράτε (τσούξιμο). Χτες επιτέλους μου πέρασε, λέω θα βγω και γω να φάω κανα σουβλάκι να δω τον τελικό, έριξα και ένα πούτσο και στις 7 το απόγευμα σήκωσα 39 πυρετό! Μιλάμε έγινα Τούρκος γαμώ τη γκίνια μου! Μιλάμε ΦΡΕΝΙΑΣΑ! Σήμερα με 38 και 12κιλά επιβάρυνση έκανα προπόνηση! ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πέσω! Αλλά έλεος γαμώ την γκαντενοσύνη μου!
Διαγραμμένο μέλος 202676
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχοντας φαει 2 ασύλληπτες υπερφολες απο call girls ειπα να δω τι υπαρχει ανοιχτο σημερα απο μπουρδελα.. Βεργας 3 λοιπον... Βγαινει μια ψηλη... Κατι μου θυμιζε... Περναω..
Η Ιωαννα τελικα απο φυλης 66...
Πεντακαθαρη, σε καλη κατασταση το δωματιο... Προγραμμα απλο εννοειται (reverse cow & doggy λογω covid φανταζομαι)...
Αλλα στο 20αρικο μαγκες... Και με καλη διαθεση, ναζι... Χωρις να κλεβει στο doggy... Και καλη πιπα (με καποτα εννοειται)... Μαλιστα ηταν τοσο καθαρη που την εγλυψα και εγω λιγο...
Μπραβο στην κοπελα... Θα δουλευει στο Βεργας μεχρι να ανοιξει η Φυλης μου ειπε...
Η Ιωαννα τελικα απο φυλης 66...
Πεντακαθαρη, σε καλη κατασταση το δωματιο... Προγραμμα απλο εννοειται (reverse cow & doggy λογω covid φανταζομαι)...
Αλλα στο 20αρικο μαγκες... Και με καλη διαθεση, ναζι... Χωρις να κλεβει στο doggy... Και καλη πιπα (με καποτα εννοειται)... Μαλιστα ηταν τοσο καθαρη που την εγλυψα και εγω λιγο...
Μπραβο στην κοπελα... Θα δουλευει στο Βεργας μεχρι να ανοιξει η Φυλης μου ειπε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις