Polina (YourAngels) escort

 
9.0 (1)
11023 0 10 4
Γραφείο
Πόλη Εργασίας

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
9.0(1)
Επικοινωνία
 
9.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Polina, πρώτο ραντεβού το απόγευμα, russian teen 21 στα 22, κορμάρα και καυλοπροσωπάκι , παρότι ήρθε αμακιγιάριστη , το ''φυσικό'' την δείχνει καλύτερα ως teeny μοντελάκι..Φορούσε leopard print φόρεμα που διέγραφε την κωλάρα της, κωλάρα στητή και περήφανα όρθια, σφριγηλή, λεπτή μέση, στήθος στητό και τις γόβες της.
Με το RayBan γυαλί ηλίου, άνετη και χαμογελαστή μπήκε στο δωμάτιο και αφού μιλήσαμε για δέκα δευτερόλεπτα, ίσως και λιγότερο στα αγγλικά, ξεκίνησε twerking, κουνώντας την κωλάρα της την οποία και φυσικά δεν άντεξα να βλέπω να λικνίζεται και ανεβάζοντας το φόρεμα της επιδόθηκα σε χουφτώματα, εκεί ήρθαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα από το πιπινάκι που πήρε ''μπρος'', ρούφαγε την γλώσσα σε κάποιες φάσεις και επιδοθήκαμε σε ένα δυνατό μπαλαμούτι, γδύνοντάς την παράλληλα με την ίδια να πιάνει στα χέρια της το ''πακέτο'', πήρε μια μικρή γεύση από το καυλί και η αρχοντιά μου από το στοματάκι της, ζεστή βαθιά, υγρή πίπα. '
Έφυγε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στο μπάνιο και την ακολούθησα, έχει χιούμορ κ ''πονηρό'' μουτράκι το ρωσίδι, επιστροφή στην αρένα όπου και γυάλισα το μουνάκι της με την γλώσσα μου, έβαζε και δάχτυλο στο μουνάκι της αλλά κοίταζε τον καύλαρο κ ήθελε να τον φάει. Η πίπα της αρκετά καλή, της είπα να έχει αργό ρυθμό και σιγά-σιγά να κατεβαίνει, πέρασε ωραία γυαλάδα και τις μπάλες και μετά από λίγο την ξεκίνησα στα 4...ΚΩΛΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ στα 4, μουνάκι που υγραινόταν σε πολλές εναλλαγές, από πάνω με δύναμη, πότε έδινα τον ρυθμό και πότε η ίδια, να με κρατά σφιχτά από λαιμό..καύλα, δυνατές γκαζιές και pse αλλά και gfe φάσεις ενδιάμεσα, τελείωμα στο πρόσωπο ενώ φορούσε τα γυαλιά ηλίου για να μην πάνε φλόκια στα μάτια, πήγαν λίγα στα μαλλιά όμως αλλά μετά από σύντομο μπανάκι με καλή διάθεση και χιούμορ από το πιπινάκι που έστηνε το κωλί του στην ντουζιέρα, ήρθε η ώρα για β`ημίχρονο.
Έπεσε στην πίπα με πάθος κ σε πολύ λίγο με είχε κάνει ετοιμοπόλεμο, ας μην αναλωθώ σε περιγραφή καλύτερα, διάθεση και όρεξη για γαμήσι. Εγγύηση το νυμφίδιο! Σφύριγμα λήξης στο στήθος της , έχοντας μουσκέψει και οι δυο μας απ`την μάχη, εντός και εκτός κρεβατιού, κουβεντούλα και συζήτηση, το δωράκι της και γεια σας!
Σεξομηχανή το πιπίνι, δεν τρώει χρόνο με κουβέντα, ιδρώνει την φανέλα!

Να γαμάμε καλά, μόρτες και αλάνια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
psolaras78
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
1.819
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Horselord, THV και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |