Mishelle-Hot escort

 
7.2 (1)
3907 0 6 6

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
8.0(1)
Επικοινωνία
 
8.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είναι δεδομένο πως όταν βρίσκεσαι εκτός έδρας (πολλώ δε μάλλον σε ξένη χώρα – ακόμη κι αν αυτή είναι η Κύπρος), η επιθυμία για συνεύρεση είναι εντονότερη. Είτε γιατί νιώθεις απελευθερωμένος από τον έλεγχο της συζύγου/αρραβωνιαστικιάς/φιλενάδας κλπ , είτε γιατί νιώθεις μοναξιές, έχεις την επιθυμία για καλή παρέα. Είναι επίσης δεδομένο, πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ψυχρό και μοναχικό από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν δεν έχεις δίπλα σου στο (διπλό) κρεβάτι μια κοπελίτσα («περδικόστηθη και μαρμαροτραχήλα» , για να δανειστώ και τα λόγια του μπάρμα-Όμηρου από την Ιλιάδα), για να το μοιραστείς (και το κρεβάτι και το δωμάτιο).
Η δουλειά μου λοιπόν με έφερε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην Λεμεσό, όπου , και για να είμαι ειλικρινής, το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε ήταν να συνευρεθώ με εταίρα. Λίγο η αλλαγή περιβάλλοντος και κλίματος (όποιος πιστεύει πως στη Θεσσαλονίκη έχουμε υγρασία, δεν έχει επισκεφτεί την Λεμεσό), λίγο ο εργασιακός κάματος, λίγο κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής στην δουλειά, έκαναν αυτόν, τον στο κατώφλι της μέσης ηλικίας άνδρα, να αδιαφορήσει προκλητικά για τον επί πληρωμή έρωτα. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν όμως όταν, καθώς ήμουν στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου, επιστρέφοντας από μια κοπιαστική ημέρα, άκουσα μια γυναικεία φωνή να μου ζητά στα αγγλικά να κρατήσω την πόρτα. Μια γλυκιά κοπελίτσα, ξανθιά, γύρω στα 25, με ένα τσαχπίνικο και παιχνιδιάρικο μουτράκι (αυτό που αποφθεγματικά αποκαλούμε τσαμπερδονοκωλοσφυρίχτρα), φορτωμένη σακούλες, μπήκε μέσα, και μου ζήτησε να πατήσω το κουμπί του ορόφου της, δυο ορόφους κάτω από τον δικό μου. Αυτό ήταν… Όλη η κούραση της ημέρας , ως δια μαγείας , εξαφανίστηκε, και πέρασα την επόμενη 1 ώρα στο δωμάτιο , προσπαθώντας να αποφασίσω που θα βρέξω το ράμφος μου (για να θυμηθούμε και την θρυλική ατάκα από τον Νονό).
Μπορείτε, φυσικά, σύντροφοι να καταλάβετε την έκπληξή μου όταν αντίκρισα τις φωτογραφίες της Μισέλ, και στο πρόσωπό της αναγνώρισα την κοπέλα του ασανσέρ. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα τηλέφωνο στο γραφείο, και με ανακούφιση πληροφορήθηκα πως ήταν ελεύθερη. Φυσικά το έπαιξα άσχετος περί του ξενοδοχείου στο οποίο δεχόταν, και μόλις η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι έμενε στο δικό μου (κάτι το οποίο φυσικά γνώριζα), με προσποιητή έκπληξη της είπα πως και εγώ κάθομαι σε αυτό, και προθυμοποιήθηκε να μου την στείλει στο δωμάτιό μου, χωρίς χρέωση outcall.
Πράγματι σε 20 λεπτά η κοπέλα μου χτυπούσε την πόρτα , και η έκπληξη ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της , όταν είδε ποιος ήμουν. Όπως είπα και πιο πριν η κοπέλα είχε ακριβώς το σωματότυπο που μου αρέσει. Κοντούλα (όχι πάνω από 1.62-1.63), μικροκαμωμένη, με 3αρι (φυσικό) στήθος και τσουπωτό κώλο, μου συστήθηκε ως Ιταλίδα (μιλούσε τα Ιταλικά άψογα και με προφορά του ιταλικού βορρά), μέχρι τη στιγμή που είδε το τατουάζ στο μπράτσο μου (το έμβλημα της Ordine Nuovo και από κάτω το μότο “Il nostro onore si chiama fedelta”), και με ρώτησε τι ήταν αυτό !!! Φυσικά δεν έπαιζε να είναι ιταλίδα, οπότε κατευθείαν της μίλησα στα αλβανικά και ταράχτηκε. Δεν με χάλασε πάντως καθόλου, καθόσον αφενός μεν το αιδοίο δεν έχει εθνικότητα, αφετέρου δε όλοι μας σίγουρα, κατά καιρούς έχουμε πάρει αλβανίδες (οι οποίες πλασάρονται είτε ως ρουμάνες, είτε ως ιταλίδες , είτε – πολλές φορές – και ως ελληνίδες, αν έχουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα ή είναι μετανάστες 2ης γενιάς και μιλάνε πολύ καλά τα Ελληνικά), χωρίς να το αντιληφθούμε. Και στο κάτω κάτω, να γαμήσω ήθελα και όχι να κάνω εξωτερική πολιτική.
Μπήκε κατευθείαν για ντουζ (παρότι μόλις είχε κάνει γιατί τα μαλλιά της ήταν ακόμη υγρά), και μόλις βγήκε και αφαίρεσε την πετσέτα, αποκαλύφθηκε αυτό που φαντασιωνόμουν από την στιγμή που την αντίκρισα στο ασανσέρ. Ένα σφιχτό νεανικό σωματάκι, με φυσικά 3αρια στήθη που κοιτούσαν το ταβάνι, και ένα εξίσου σφιχτό, πεταχτό, κωλαράκι. Πριν προλάβω να θαυμάσω αυτό το κορμί , ξάπλωσε δίπλα μου, με τον κώλο προς τα εμένα, και άρχισε μια πεολειχία , που οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι και από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, ου μην, από τις χειρότερες. Δεν χρησιμοποίησε καθόλου χέρι, αλλά τα δόντια της δάγκωναν τόσο πολύ, σε βαθμό που άρχισα να πιστεύω ότι είχε προηγούμενα με το πέος μου. Την σταμάτησα κακήν-κακώς, και αποφάσισα να κατεβώ εγώ ανάμεσα στα πόδια της, μήπως και την φτιάξω και δώ άσπρη μέρα. Εκεί λοιπόν σύντροφοι έγινε η σφαγή του Δράμαλη… Ενώ την έγλυφα και άκουγα κάποια πνιχτά επιφωνήματα ευχαρίστησης, ξαφνικά άρχισε να συσπάται, να κουνάει την λεκάνη της πάνω κάτω, να φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα αλβανικά, και… με έχυσε… Κυριολεκτικά με πήραν τα ζουμιά από τα μούτρα… Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην σεξουαλική μου καριέρα , τα τελευταία 30 χρόνια… Σηκώθηκε , μου ζήτησε τουλάχιστον 10 φορές συγγνώμη και έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο. Άμα τη επιστροφή της, ο αγώνας συνεχίστηκε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, κατά βάση γιατί, ότι έκανε, το έκανε μηχανικά (δομικό πρόβλημα της πλειονότητας των εκδιδομένων αλβανίδων, έχουν ένα πρόγραμμα και το ακολουθούν πιστά με όλους τους πελάτες τους, ασχέτως με τις ιδιαιτερότητες και τα γούστα του καθενός) , ίσως , βέβαια, και γιατί βραχυκύκλωσε από ότι είχε προηγηθεί. Η συμπεριφορά της βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως ήταν άψογη, σε σημείο να μου ζητήσει άδεια για να καπνίσει, ενώ εγώ ήδη κάπνιζα. Αφού τελείωσε και ο 2ος γύρος, έφυγε, και με άφησε να αναλογίζομαι πως τζάμπα πάει τέτοιο κορμί…
Συμπερασματικά λοιπόν, στα συν η συμπεριφορά του γραφείου, η τιμολογιακή πολιτική, παρότι η Κύπρος είναι πολύ ανώτερη από εμάς σε επίπεδο μισθών και αμοιβών (120 ευρώ η ώρα, με φουλ πρόγραμμα και πίσω κίνηση, αν θέλεις μπορείς να πάρεις την κοπέλα incall για 15 λεπτά με 60 ευρώ ή για μισή ώρα με 80), και η εμφάνιση της κοπέλας (αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό). Στα μείον η τιμολογιακή πολιτική όσον αφορά στο outcall (+80 ευρώ, μόνο για ραντεβού μιας ώρας ή περισσότερο, + ταξί, δλδ άλλο ένα πενηντάρικο, σύνολο 130 ευρώ εξτρά – παράγων ανασταλτικός για outcall), και οι επιδόσεις της κοπέλας στο σεξ, που άλλωστε, είναι και το ζητούμενο. Ας πάρουν τουλάχιστον μαθήματα τα εν Ελλάδι γραφεία, σε σχέση με αυτές που φέρνουν και τα χρήματα που ζητάνε…
ΥΓ. Ως πόλη συνάντησης έβαλα την Αθήνα, γιατί η Λεμεσός δεν υπάρχει ως επιλογή.
ΥΓ2. Η κοπέλα δεν είναι ανεξάρτητη ως εκ παραδρομής αναφέρεται στα στοιχεία της.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, TurboLover και 25 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |