Luisa (YourAngels) escort

 
3.3 (1)
2526 0 0 0
Γραφείο
Πόλη Εργασίας
Luisa (YourAngels) Banner

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
1.0(1)
Επικοινωνία
 
2.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Για πρώτη φορά θα γράψω καπάκι μετά το ραντεβού.
Το ψυχανεμιζόμουν πως θα μου κάτσει στραβή μετά από τόσα όμορφα ραντεβού αλλά ο πούστης ο Μέρφυ το τερμάτισε!!

Από το πρώτο της βλέμμα αντιλήφθηκα ότι έχω να κάνω με πολύ ιδιαίτερο άτομο. Αυτή η κάβλα που βγάζουν οι πολύ πετυχημένες της φωτό απλά δεν υπάρχει. Πιο πολύ την έκοψα για καθηγήτρια Αγγλικών με το αυστηρό της στυλ. Αν και φοβήθηκα ότι θα πάει στράφι η συνάντηση, θες το ωραίο της κορμί, θες η ρέντα στις συναντήσεις μου φέτος, συνέχισα.

Κάνα τέταρτο πριν την έναρξη, με ένα αυστηρό τόνο, μου μιλούσε για διάφορες παπαριές για να σπάσει τον πάγο. Εκεί με ρώτησε στεγνά αν θέλω κάτι extra, ανακοινώνοντας μου τον τιμοκατάλογο λες και ήμουν σε Goody’s!
Τη ρωτάω αν θα κάνει ντους,γελάει, μου λέει δε χρειάζεται! Γδύνεται, στέκεται όρθια γυμνή στο κρεβάτι παρατηρώντας τα αντικείμενα γύρω και σκάλωσε σε μια φωτογραφία. Με το αυστηρό της ύφος με ρώτησε αν είναι η μητέρα μου και μόλις απάντησα θετικά την γύρισε για να μην τη βλέπει! Pa mal….

Ρωτάει για σκουφοπίπα ή άνευ, τι να πω…., βγάζει μωρομάντηλα και ψεκαστικό και με ραντίζει.. Τελειώνει, σαρκαστικό μειδίαμα και πάει να ξεκινήσει. Εκεί τη ρώτησα γιατί δεν ψεκάζει και το δικό της πράμα, μου λέει είναι καθαρή και μετά ψεκάζεται χαμογελώντας μου με σαρκασμό συνεχώς.

Αερόπιπα, όλον μέσα αλλά ένιωθα να κλέβει. Δε γαμιέται λέω…. Πάω να τη φιλήσω, δεν ήθελε και επέμεινα οπότε με το ζόρι μου έδωσε φιλί ξαδέλφης. Τη γυρνάω 69, στήνεται και όταν πλησίαζα τραβιόταν. Προσπάθησα να την χαϊδέψω με χέρια, τινάχτηκε μόλις ένιωσε το δάχτυλό μου και μου το απαγόρευσε. Εκεί αλλάζει στάση και κάνει κατακόρυφο με το στόμα στο πέος μου και όταν προσπαθούσα να τη γλύψω τραβιόταν…ξανατραβιόταν…

Τη ρωτάω γιατί το κάνει και μου αρχίζει μια κατήχηση για θέματα υγιεινής και καθαριότητας και εκεί μου γύρισε το μάτι! Κρύφτηκε κι ο πούτσος και χάθηκαν όλα! Η μαντάμ τα γάμησε. Με ένα στυλ καθηγήτριας, όλο ντάρλινγκ μη αυτό, διακοπή στην πίπα και να κάνει γκριμάτσες….Το έργο έληξε!

Αν έχει μάθει να την γαμούν χαπακωμένοι ή πιωμένοι που δεν παίρνουν πρέφα και την πέφτουν για ύπνο, εγώ δεν έψαχνα τέτοια φάση.

Είχε περάσει μισάωρο της είπα ντύσου φεύγεις και πήρα το γραφείο για να συνεννοηθώ τι χρήματα να δώσω. Αυτή άρχιζε να φωνάζει και να μου λέει ότι δε με φιλούσε γιατί μύριζε η αναπνοή μου από χαλασμένα δόντια (!!!!!) (παρεμπιπτόντως τα βουρτσίζω πάντοτε πριν από κάθε συνάντηση). Κι εκεί μου έσκασε το πρόβλημα ότι πήγε 2 μέρες Μύκονο και δεν της άρεσε καθόλου και προφανώς είχε και άλλα θέματα για τα οποία ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία που ζει!

Αποτέλεσμα: Πληρώθηκε κανονικά για μισή ώρα που κακοπέρασα και με πρόσβαλε και δε με σεβάστηκε ως πελάτη. Με χάλασε όλη της η συμπεριφορά και παρά τις συγνώμες του γραφείου.

Υ.Γ. Δυστυχώς για μένα σε μια κριτική δεν περιγράφεται, όσο γλαφυρά κι αν προσπαθήσεις, αυτή η αρνητική αύρα της γυναίκας που σε αντιμετωπίζει ως μαθητούδι που θα κάτσεις μόκο, να κάνει αυτή όσα νομίζει για μια πετυχημένη συνεδρία. Και όταν ειδικά σε προσβάλει και την πληρώνεις κι από πάνω νιώθεις ως ο GRANDE ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αν κάποιος με νιώθει υπερβολικό ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.814
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, thesaint, geny24 και 39 άλλα μέλη
Σχόλια (11) |