Linda (YourAngels) escort

 
5.9 (4)
4789 0 0 3
Άλλα προφίλ της ίδιας κοπέλας
Link 1 (3 κριτικές)
Link 2
Link 3
Γραφείο
Πόλη Εργασίας
Linda (YourAngels) Banner

Βαθμολογίες αξιολογητών

4 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0(4)
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.8(4)
Γενική συμπεριφορά
 
5.8(4)
Επικοινωνία
 
5.8(4)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.8(4)
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.3(4)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ραντεβού μετά από συζήτηση με το γραφείο προς αναζήτηση μιλφ αλλά όχι γριέτζο,απλά κάτι σε έμπειρο.
Το γραφείο μου πρότεινε Μασσα σαν προτεραιότητα αλλά θα μπορούσε πιο αργά από την ώρα που την ήθελα και έτσι μέσω φωτογραφιών επέλεξα Λίντα.

Έφτασε στην ώρα της ακριβώς.

Αρχικά να πω πως ένταξη επειδή διάβασα και τη προηγούμενη κριτική όπως και όλες,θα πω από μεριάς μου πως οι φωτό δεν είναι άλλο βλέπεις άλλο έρχεται,καθώς εμφανισιακά ήρθε και ήταν ναι μεν πιο πρισμενη και όχι τόσο έλεγκαντ όπως δείχνει στις φωτό αλλά δεν ήταν άλλος άνθρωπος.

Εξαρχής η επέμβαση στα χείλη που δεν ξέρω καν τι είναι αυτά που βάζουν η κάνουν,είναι υπερβολική σε σημείο να χαλάει την όλη εικόνα του προσώπου της.
Έχει την ηλικία της όχι ασχημη όμως.

Θα σταθώ στην άσχημη της συμπεριφορά,που ήταν κάτι μεταξύ νεύρων,κακοκεφιάς και κακού χαρακτήρα.

Τα λεφτά ζιτηθηκαν εξαρχής δε μπορώ να πω με άσχημο τρόπο ,απλά επέμενε.οκ,πάμε παρακατω.

Στο μπλα μπλα ήταν λιγομίλητη έως καθόλου και πήγε για μπάνιο.οταν βγήκε μου είπε να πάω και εγώ,παρόλο που της είπα πριν παει αυτή ότι εγώ έκανα όσο σε περίμενα.
Ο τρόπος που επέμενε να πάω για μπάνιο αποτι την κατάλαβα ήταν να κερδίσει χρόνο και όχι το να πάω για μπάνιο,ήδη ήμουν με τη πετσέτα όταν μπήκε γιατί όντως δεν είχα και πολύ χρόνο.γιαυτο είχα κάνει και από πριν αλλωστε.
Για να μη χαλάσω τώρα το σκηνικό καθώς ήθελα να απολαύσω την ώρα μου,πήγα και σε 4-5 λεπτά ξαναβγαινω.

Μου αρχίζει ένα στυλακι να κάτσω να μου κάνει μασάζ και όταν της είπα να ξαπλώσει να γλύψω λίγο το μουνακι της ,μου έκανε νο νο νο.
Επίσης βαραγε το τηλέφωνο της και της είπα βάλτο αθόρυβο ή κλειστο όπου μου είπε είναι απτή δουλειά.Ψεμα σίγουρα γιατί όσες φορές έχω πάρει απτό συγκεκριμένο γραφείο ποτέ πέρα απτή κλήση του τέλους δεν έχουν ενοχλήσει άλλες κοπέλες.
Εκεί λοιπόν άρχισε η κατάσταση να γίνετε άσχημη,κάθησα ξάπλα όχι για μασάζ,που και σαφώς δε ξέρει να κάνει,γιατί κουνάγε τα χέρια της πάνω μου σαν νεκρή,ούτε να σε καυλώσει ούτε να σε χαλαρώσει,σαν να έχεις βάλει ένα μηχάνημα να κουνάει ένα χέρι.
Πάει να αρχίσει τη πίπα της όπου πριν καν αρχίσει πάει να βγάλει προφυλακτικό και της λέω χωρίς,στραβωσε η μούρη της με τις ασχημοχειλαρες της και μου λέει νο νο νο.
Μου χάιδευε τα αρχιδια εν το μεταξύ και σταμάτησε απτά νεύρα της με μια απότομη κίνηση που και καυλωμένος νασουν θα πέθαινε ακαριαία ο κύριος κάτω.
Με τα πολλά και με τα λίγα τη ξάπλωσα να τη πασπατεψω λίγο όπου και καυλωσα φιλώντας τις τρύπες της,αλλά η κυρία ήταν σαν ψυγείο.δε ξέρω μου φάνηκε πολύ περίεργο,πως να είσαι φτιαγμένη πρόστυχη,να κάνεις αυτή τη δουλειά και στη συμπεριφορά να είσαι σαν τοίχος.
Δε φιλάει ,δε τσιμπουκωνει χωρίς,δε κάνει νάζια,δε χαϊδεύει ούτε χαϊδεύεται,δε ξέρει να κάνει καν μασάζ ή έστω να κάνει ότι ξέρει, τι σκατα λοιπόν απορεις θέλει και κάνει αυτή τη δουλειά.

επειδή την είχα κρατήσει και κακως βέβαια αλλά δεν είχα και χρόνο να περιμένω άλλη κοπέλα,και επειδή είχα δώσει και τα λεφτά,είπα να της ρίξω ένα χύσιμο έστω με μαλακιά.
Καυλωσα τον κύριο με το χέρι μου,του πέρασα σκούφο και μπήκα.
Και αποκει που ήταν νεκρή,πάτησε το play και άρχισε το αχ ωχ βαχ κτλ.
Όταν την έχυσα εξαφανίστηκε...ναι ναι εξαφανηστικε.
Πήγε να καθαριστεί.
Βγαίνοντας είχε ένα ύφος αγγαρείας και βαρεστημαρας.

Της είπα δε τη θέλω κάτι άλλο,ήταν ήδη το ματς στο 35ο λεπτό αλλά τι να την έκανα εκεί παραπάνω,έπιπλα είχε αρκετά το δωμάτιο,δε χρειαζομουν άλλο.

Επικοινώνησα μετά με το γραφείο,ενημέρωσα σαφώς πως δεν είχα παραπονο απτην εμφάνιση τόσο,ούτε καθαριότητα του ατόμου κτλ,αλλά το άτομο αυτό είναι ένας απελπιστηκος χαρακτήρας που δε βγάζει ούτε τη ζωντάνια ούτε αυτό που ψάχνουμε στα call girls.
Προσωπικά απτό γραφείο αν και έχω ξαναψωνισει δεν έχω παράπονο,είναι στη δουλειά τους άψογη,όπως και κορίτσια που έχω πάρει αποκει,αλλά η συγκεκριμένη καλό είναι να γυρίσει σπίτι της το συντομότερο με αυτή τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
8
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Obi-Wan(1), pilofori, feragamo και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (5) |
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Λόγο κακης τύχης δεν μπόρεσα να βρω ότι ήθελα...έτσι η πρώτη διαθέσιμη ήταν η κοπέλα και έγινε...πάω ξενοδοχείο δίνω δωμάτιο και η κοπέλα στην ώρα της... μόλις άνοιξα την πόρτα λέω...που είναι η Λίντα καλή μου;;;; Αυτή στις φωτογραφίες είναι μια μουναρα με κορμί και σώμα τούμπανο...αυτή που ήρθε ήταν μια κοπέλα όχι άσχημη αλλά με 5...6....7 κιλά παραπάνω και κάτι χίλια σαν ροφός... μουρμούρα...οι φίλοι του ψαρέματος καταλαβαίνουν...αν και συνήθως δεν κάνω πίσω και τις στέλνω αυτή την φορά κρατήθηκα ο μαλακας...δεν θα κουράσω...στα του αγώνα...πίπα πιο πολύ χέρι... βάθος μηδέν... φιλιά δημοτικού.... στάσεις ότι βολεύει και γουστάρει αυτή και από ρυθμούς.... χελώνας... αυτά...ένα βόλι και μόλις έφυγε τηλέφωνο για παράπονα και άλλη κοπέλα...από εμένα ΔΕΝ ...!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
nikos708
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
6.588
Πόντοι:
17.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, chris1955, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές. Πρώτη κριτική μετά το καλοκαίρι. Χρωστάω βέβαια δύο κριτικές.Καποια στιγμή θα ανέβουνε!!!
Διάλεξα την Linda γιατί,πρώτον,δυο ανεξάρτητες που πηρα τηλέφωνο δεν μπορούσαν και δεύτερον την είχα βάλει στο μάτι από προηγούμενα τουρ και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τηλέφωνο στο γραφείο και κλείστηκε το ραντεβού.
Πάω στο ξενοδοχείο στέλνω τον αριθμό του δωματίου και κάνω ένα μπανάκι. Έρχεται η κοπέλα να μια μικρή καθυστέρηση,ζητάει συγγνώμη και με φιλάει στα χείλη. Δεν προλαβαίνει να μπει στο δωμάτιο και μου ζητάει τα χρήματα. Της τα δίνω, τα μετράει και τα βάζει στο τσαντάκι της.Τότε έγιναν και οι συστάσεις και αμέσως ξεντυνεται και πάει στο μπάνιο.Κανει το ντουζάκι της και έρχεται στο κρεβάτι με ένα σετ εσωρούχων (δεν το είχα ζητήσει) και αρχίσαμε τα μπαλαμουτι. Δεν φιλάει με γλώσσα, μόνο ακουμπάει τα χείλη της στο στόμα σου.Στο υπόλοιπο σώμα μια χαρά χρησιμοποιεί την γλώσσα της.Η πίπα της καλουτσικη θα την χαρακτήριζα. Δεν έκανε προσπάθειες για deep through,χρησιμοποιεί το χέρι της αρκετά, αλλά πρέπει να της αρέσει το τσιμπούκι για κάθετε αρκετή ώρα. Γλύφει και μπάλες. Μάλιστα όταν κατέβηκε στον μικρό με σήκωσε όρθιο και αυτή κάθησε στα γόνατα και άρχισε το γλύψιμο. Μετά την σήκωσα και ξεκίνησα εγώ το γλύψιμο,ξεκινώντας από τον λαιμό και συνέχισα μεχρι τα βυζία της.Εκεί πέρασα μπόλικη ώρα, γλυφωντας και χουφτωνοντας (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική, ότι είμαι μέγας βυζολάγνος) και έδειξε οτι της αρέσει γιατί έβγαζε γλυκούς αναστεναγμους.Φοράω την κάποτα και της ζητάω να ανέβει.Ανεβηκε και άρχισε σιγά σιγά και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές(στο τέλος του ραντεβού μου είπε, ότι σε αυτή τη στάση τελείωσε)και έβγαζε μπόλικους και δυνατούς ανασταναστεναγμους και κατι έλεγε στην γλώσσα της.Ετσι μας βρήκε η λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Μπανάκι και από τους δύο, πρώτα αυτή και μετά εγώ και καθίσαμε για λίγο μπλα μπλα.Μπορεις να συννενοηθείς γιατί τα μιλάει τα Αγγλικά.
Πάνω στο μπλα μπλα άρχισα τα χουφτωματα και αρχίσαμε το χαμουρεμα. Πάλι δεν φίλησε με γλώσσα.Στο στόμα μόνο με τα χείλη.Ψαχνεις να βρεις την γλώσσα και ίσως την ακουμπήσεις κατά λάθος και αμέσως τραβιεται μολις το καταλαβει.Οταν όμως φεύγει από το στόμα μια χρησιμοποιεί την γλώσσα της. Πάλι το ίδιο μοτίβο ακολούθησε, λίγο λαιμό, λίγο στήθος ηαι αφού ένιωσε ότι ο μικρός έχει ανεβάσει σημαία κατεβαίνει αμέσως για πίπα. Αυτή τη φόρα χρησιμοποίησε και τα βυζια της. Καλουτσικο ισπανικό. Τότε μοη ήρθε η ιδέα να πάω να κάτσω στην πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο και έβαλα την Linda στα γόνατα και άρχισε το τσιμπούκι. Ωραία θέα να σε τσιμπουκωνει και να σε κοιτάει στα μάτια. Πιστεύω πως αυτό ήταν το high light του ραντεβού. Ύστερα της ζητάω να φέρει το προφυλακτικό, το φοράω και ανεβαίνει από πάνω μου και αμέσως άρχισε γρήγορα ανεβοκατεβαίνει. Επειδή με είχε κάνει τούρμπο την σταματάω την παίρνω αγκαλιά και την πηγαίνω στο κρεβάτι. Την ξαπλώνω και αρχίζω το μπαλαμουτι. Εκεί με φίλησε με γλώσσα. Μάλλον άφησε τον εαυτό της ελεύθερο. Κάναμε καλό παιχνίδι και κάπως έτσι ξαναμπηκα μέσα της.Κραυγες καυλας και από τους δύο (από εμένα σίγουρα,τώρα για την κοπέλα...)και ανταλλαγή φιλιών, με γλώσσα πάλι. Ύστερα την γυρνάω ανάποδα και της τραβάω λίγο τον γοφό και τον τουρλωνει και μπαίνω και αρχίζω το σφυροκόπημα.Δεν άντεχα πολύ και έβγαλα το προφυλακτικό και της τα έριξα στην πλάτη και έτσι μας βρήκε το τέλος του παιχνιδιού.
Η Linda έκανε μπάνιο, ντύθηκε, με φίλησε στο στόμα, μου είπε ότι πέρασε καλά και ότι τελείωσε στο πρώτο γύρο,μου είπε μακάρι να τα ξαναπούμε και έφυγε.

Υ.Γ.1. Όπως λέω στον τίτλο η Linda είναι ζουμερή γιατί έχει κάποια κιλακια παραπάνω. Δεν είναι άσχημα, απλώς σε κάποιον μπορεί να μην του αρέσει. Εγώ δεν είχα θέμα.

Υ.Γ.2. Οι φωτογραφίες έχουν επεξεργαστεί, αλλά σε γενικές γραμμές είναι η κοπέλα που βλέπεις.

Υ.Γ.3. Αποτυχία θα χαρακτήριζα την πλαστική στο στόμα.Ειναι σαν ροφος.

Υ.Γ.4. Η Linda δεν θα σου πει ποτέ όχι, αλλά σε όλο τον αγώνα έχει μια φάτσα που δείχνει ότι βαριέται.

Υ.Γ.5. Άμα ρίξει την τιμή στο πρωκτικό τότε θα την ξαναπάρω και για αυτό έβαλα ότι ίσως θα ξανασυναντουσα.


Αυτά έγιναν στο γήπεδο με εμένα και την Linda. Καλά να περνάτε και το κυριότερο καλά να γαματε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
21.691
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, james034 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχω καθισει εδω και λιγη ωρα για να γραψω δυο λογια για την σημερινη μου εξορμηση και σκεφτομαι ποσο μπορει να διαφερει η εμπειρια που αποκομιζει ο καθενας μας στα ραντεβου του.
Ετοιμαζομουν λοιπον να γραψω με χαρα για το κασκαντεριλικι που εκανα σημερα αλλα ως δια μαγειας βλεπω οτι υπαρχει ηδη κριτικη της σε παλαιοτερο προφιλ της και μαλιστα ειναι και αρνητικοτατη .
Προς στιγμη μαλιστα αρχισα να αναρρωτιεμαι μηπως κατι δεν εκτιμησα σωστα . Ενθυμουμενος ομως την ολη φαση δεν εχω να θυμηθω κατι αρνητικο .
Απο την ωρα που μπηκα στο δωματιο μεχρι την ωρα που εφυγα δεν με χαλασε κατι . Παρολο που εμφανισιακα δεν ειναι του απολυτου γουστου μου ( βασικα φτιαχνομαι με πιπινια ) προκειται αντικειμενικα
για γυναικαρα . Ισως 2-3 κιλα να περισευουν αλλα οχι κατι ακαλαισθητο . Πεντακαθαρη , προσεγμενη , αρωματισμενη , πολυτελη εσωρουχα και full διαθεση . Η αισθηση που δινει ειναι της εμπειρης high society γκομενας που θα σου κανει ολα τα χατηρια προκειμενου να σε ικανοποιησει . Δεν θα μπω σε διαδικασια αναλυτικης περιγραφης , Αυτο που θα πω ειναι οτι δεν ειπε οχι σε τιποτα . Φιλια , δαχτυλα μπρος , πισω , ουτε μα και μου ουτε this is extra και αλλα αυτου του ειδους . Παρολο που με δικη μου πρωτοβουλια ειχα πληρωσει απο την αρχη , οταν τελειωνα με ρουφηξε με ολο της το ειναι και καταπιε οτι της εδωσα αδιαμαρτυρητα . Στο social εδειξε καλλιεργημενη και με καλουτσικα αγγλικα . Γενικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια που με χαρα θα επαναλαμβανα . Ιδιαιτερα αν το anal γινει πιο προσιτο (+70 τωρα) θα σπευσω διοτι παω στοιχιμα οτι πρεπει να το εχει...........
Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια με την κοπελλα . Ελπιζω οσοι την προτιμησετε να το ευχαριστηθειτε τοσο και ακομα περισσοτερο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.497
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, delipas, james034 και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |