Karina25 escort

 
8.7 (1)
10579 0 6 23

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
9.0(1)
Επικοινωνία
 
9.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν ξεκινώ με τα βασικά και χρειώδη.
Στο τηλέφωνο μιλάς με άλλη κοπέλα, φίλη της. Συννενόηση στα αγγλικά εύκολη (δεν ξέρω για ελληνικά αν παίζουν καθόσον το πήγα κατευθείαν στο Λονδρέζικο). Σε δύο λεπτά όλα είχαν κανονιστεί...
Στο ραντεβού η Καρίνα Εγγλέζα. Τάκα τούκου τα τακούνια στο διάδρομο (αυτή είναι η παγκόσμια σταθερά, τι να μας πουν το G και το h....). Η πόρτα χτύπησε την ώρα που έπρεπε και η εκ Ρωσίας ορμώμενη κορασίς εισήλθε. Κοιτάω πάνω, κοιτάω κάτω και αντιλαμβάνομαι δυσκολίες...ένα ογδονταπέντε με τα υποδήματα, κάτι πάνω από το ένα εβδομήντα άνευ. Στήθος στητό 3άρι άνετα και βάλε, φτιαγμένο, εις την αφή λίγο σκληρό, εις τη βρώσιν ευκολόπεπτο. Γυναίκα όχι κοριτσάκι, μεταξύ 25 και 28, με τις καμπύλες της και ψηλά και χαμηλά, σα σοβιετικό τανκ Τ-34 έτοιμο να προκαλέσει ζημιά. Χαμογελαστή, ελαφρώς, κατά την είσοδο και με πρόσωπο όμορφο, όχι κάτι θεικό αλλά όμορφο. Το σώμα γυμνασμένο, όχι φέτες αλλά γυμνασμένο, με ένα δυο τατού όλα κι όλα (το ένα που σίγουρα πρόσεξα χαμηλά στο πόδι). Άκρα περιποιημένα. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση.
Τα τυπικά ποιος/α είσαι, που μένεις και γιατί κλπ κλπ κλπ και ντουζάκι χωρίς να χρονοτριβεί. Από το άνοιγμα της πόρτας μέχρι που ξάπλωσε στο κρεβάτι ένα δεκάλεπτο το πολύ.
Προτού δώσω μια γενική εικόνα για τα περί του αγώνα θα πω το εξής. Ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κοπέλα έχω συναντήσει, την Καρίνα θα πρέπει λίγο να την «κερδίσεις». Εννοώ να της φερθείς ανθρώπινα, σωστά, βατά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνεις τις απαιτήσεις σου, απλά μη συμπεριφερθείς σα να έχεις ένα κομμάτι κρέας δίπλα σου. Για όσους είναι αυτονόητο προσπεράστε το σχόλιο, οι υπόλοιποι λάβετέ το υπόψιν.
Επί του ρινγκ.
Φιλάει στο στόμα, με γλώσσα και βαθιά. Αγκαλίτσες – χαδάκια κανονικά για όποιον ενδιαφέρεται. Στοματικό αρκετά καλό, όχι τρελά πράγματα, αλλά ανικανοποίητο δεν θα αφήσει κανέναν. Στάσεις τα πάντα όλα με κανένα όχι και δίνε πόνο όσο θέλεις. Χέρι από μπροστά αφήνει, πίσω δεν ζήτησα, δεν ξέρω. Αγαπημένη στάση τα τέσσερα. Και τέλος η συμμετοχή. Στο δικό μου ραντεβού ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ συμμετοχή. Πέρασα πολύ καλά, σε βαθμό που δεν περίμενα. Και κουράστηκα πανάθεμά την !! Αλλά άξιζε τον κόπο...
Να αναφέρω επίσης ότι τα αγγλικά της είναι πολύ καλά. Κι ότι πόσο θα μείνει δεν ξέρει (έτσι είπε τουλάχιστον).
Αν θα την ξαναδώ? Σίγουρα θέλω, αν βρω λοιπόν το χρόνο ναι.
Α ρε Ρωσσία με τα ωραία σου...!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, alpula, Stratocaster και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |