Elena (ΕscortsΤhessaloniki) escort

 
6.5 (1)
3499 0 8 0
Γραφείο
Πόλη Εργασίας

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
7.0(1)
Επικοινωνία
 
4.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δανείζομαι λοιπόν τον χαρακτηρισμό της κοπέλας από τον συνάδελφο mallia στον τίτλο, η κοπέλα ειδικά με τα τακούνια όντως δείχνει πολύ ψηλή.
Συνάντηση σε γνωστό στέκι του γραφείου με σχετικά γρήγορη συνεννόηση και άφιξη στο δωμάτιο η κοπέλα έδειχνε σπασμένη σε σχέση με τις φωτό(ίσως είχε πέσει πολύ σοβάτισμα πριν τη φωτογράφηση) αλλά αυτό δε με χάλασε γιατί μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει αρκετή εμπειρία που όντως ίσχυε.

Αγγλικά σύνολο τρεις λέξεις εκεί έφαγα μία ψιλοξενέρα αλλά μόλις πιάσαμε τα γλωσσόφιλα άρχισα να το ξεχνάω. Συνέχισα κατεβαίνοντας προς τα κάτω, εξερευνώντας το κορμί της, στάση στα βυζάκια της για αρκετή ώρα που ήταν λίγο σκληρά αλλά με άφησε να τα περιποιηθώ ελεύθερα με πολύ όμορφες αντιδράσεις όταν έγλειφα τις τέρμα κάγκελο ρωγίτσες της.

Μετά πήρε αυτή τη σκυτάλη με μια ωραία αισθησιακή πίπα με αρκετά deep και facefuck όταν έδωσα εγώ το ρυθμό.Ρίξιμο στο κρεβάτι οπού την έγλυφα ασταμάτητα και προς το τέλος δαχτύλιασα αρκετά με πάρα πολύ καλή συμμετοχή από μέρος της.
Εδώ να σημειώσω γενικά παντού έπαιζαν διάφορα τζελ είτε πριν τη διείσδυση είτε όταν έγλυφε αυτή είτε όταν έγλυφα εγώ πράγμα που τελικά δε με χάλασε διότι όταν μου το έβαλε και μου έπαιρνε πίπα αυτή ήταν τόσο ζεστά σαν να τον ακουμπούσα στο καλοριφέρ(τι θερμαντική πούτσου ήταν αυτή δεν ξέρω),στο γλύψιμο είχε ωραία γεύση και όταν μπήκα μέσα της δεν ήταν σα να γαμάς κενό αέρος, απλά ήταν ζεστά σα να γαμάς δίπλα στο τζάκι.

Κάναμε λίγες στάσεις και εγώ από μέρος μου δεν είχα όρεξη να τη γαμήσω σε όλο το δωμάτιο και δεν ήθελα να βγώ ούτε λεπτό από μέσα της, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση στο σώμα της. Ντουζάκι και επιστροφή για δεύτερο γύρο. Γρήγορα με έφτιαξε με τα τσαλίμια της και ο sport billy ήταν και πάλι όρθιος, ξεκίνησε πάλι με πολύ ωραία πίπα και πέρασμα προφυλακτικού για το πολυαναμενόμενο πρωκτικό που ήταν και ο κύριος λόγος της επιλογής μου.

Πρώτη στάση με αυτήν από πάνω και πολύ καλή συμμετοχή, τον έπαιρνε όλο μέσα χωρίς να κλέβει για πολύ ώρα και το χαϊλάιτ της βραδιάς εκεί που τη γαμούσα ασταμάτητα έβλεπα ότι το νινάκι της είχε ανοίξει σα γαρύφαλλο και ήταν κατακόκκινο,εκεί καύλωσα ακόμα περισσότερο και έδειχνε ότι και αυτή δεν ήθελε να κατέβει μέχρι να τελειώσει, πράγμα που έγινε και όταν τη γαμούσα από το νινάκι της.
Αλλαγή στάσης και ανελέητο πισωκολλητό μέχρι που τελείωσε ο χρόνος, δεύτερη κατάθεση δεν υπήρξε αλλά να πω την αλήθεια σπάνια με καταφέρνει κοπέλα δυο φορές σε μία ώρα.

Συμπέρασμα ενώ στην αρχή υπήρχε λίγο η αίσθηση της αργοπορίας, τώρα ήταν για να φάει χρόνο δε νομίζω,ίσως, μπορεί όμως αυτοί να είναι οι ρυθμοί της κοπέλας, εγώ πάντως πέρασα αρκετά καλά κατά τα γραφόμεναΚουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Giannis5gr, doc_lin και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |