Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το γραφείο συνεχίζει τις δυνατές επιλογές οπότε γιατί όχι να ξανά ψωνίσουμε .
Η τελευταία βέβαια κριτική μου για κοπέλα του gde δεν άρεσε εδώ σε κάποια "μέλη" αλλά πάμε παρακάτω , ότι κρίνω εγώ ότι εισπράττω θα το γράψω , και τα θετικά και τα αρνητικά .
Erica λοιπόν , είσοδος με αέρα, χαμόγελα και θετική διάθεση . Ψηλό κορίτσι στο 1,75 Ουκρανή , 22 μαϊων με καλή γνώση αγγλικών και εύκολη συννενόηση . Το πακετάκι με τα € σε ευδιάκριτη θέση στο τραπεζάκι, το κάρφωσε με τα μάτια της 2-3 φορές αλλά δεν έκανε κίνηση , τα μέτρησε στο τέλος .
Ζήτησε μόνο νερό και σημείο να φρεσκαριστει . Χωρίς να τρώει χρόνο γύρισε με ένα σετάκι κόκκινα εσώρουχα αθλητικά .
Χμμ ωραίο σώμα , προτιμώ τα πιο skinny αλλά και εδώ δεν με χάλασε καθόλου . Έχει τα πιασίματα της , μπρατσακια , μπουτάκια , κοιλίτσα όχι flat και ένα κωλαρακι τσουπωτο Ματάκι
Με βρήκε να την περιμένω καθιστός στον καναπέ και με ένα μεγάλο χαμόγελο ήρθε δίπλα μου . Καθόταν κάπως μαζεμένα , τα χεράκια μπροστά και περίμενε την πρώτη κίνηση . Εγώ ένιωθα σαν τον sugar daddy της ενώ άκουγα την φωνή του Διονύση Παπαγιαννοπουλου να μου φωνάζει "χουφτωστη χουφτωστη" Χεχε!
Αρχίσαμε το μπαλαμουτακι , φιλάκια με λίγη γλώσσα , και με ταχυδακτυλουργικη κίνηση της έβγαλα το σουτιέν .
ΘΕΣΠΈΣΙΟ βυζί δυαρακι στητο , το πήρα αμέσως με την γλώσσα μου , ρώγες με ακαριαία ανταπόκριση , την δάγκωνα ελαφρά στο πηγούνι , στον λαιμό και τα αυτάκια της είχαν γίνει κατακόκκινα , μάλλον ντρεπόταν , γενικά είναι συνεσταλμένο κορίτσι αν και στο social έχει γνώμη για όλα . Πήρα το χέρι της και το έβαλα στο boxerακι μου που είχα γίνει ήδη μπετοβεργα , πάλι κατάλαβα ότι ένιωθε κάπως άβολα αλλά θα έπρεπε να προχωρήσει και η συνεδρία . Έσκυψε λοιπόν το γλυκό προσωπάκι , που δεν είναι το super wow ξανθό ουκρανικό αλλά ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά , όμορφα για εμένα .
Τον πήρε πολύ αργά στο ζεστό στόμα καθισμένη στα γόνατα μπροστά μου . Ελαφρύ γλυψιμο , χέρια και τα δύο τα οποία της τα τράβηξα αλλά γενικά ρηχή και άτεχνη θα έλεγα πιπουλα . Δεν περίμενα αυτό , ήμουν ήδη φτιαγμένος , οπότε την ξάπλωσα για να αναλάβω εγώ . Λυσσασμένο γλυφομούνι , πήρε ένα και στην συνέχεια δεύτερο δάχτυλο στο μουνάκι που μύριζε μωρό ενώ τα δάχτυλα μου γέμισαν ζουμακια . Πέρασμα και από κωλοτρυπιδακι το οποίο είναι παρθένο η έστω αδουλευτο . Η γλυκιά φατσούλα είχε γίνει εκτός από τα αυτακια ολόκληρη κόκκινη σαν παντζάρι και εκεί πήρα μερικά πιο βαθιά φιλιά καθώς οι αναστολές της είχαν καμφθεί . Ήρθε πάνω μου , την άφησα να πάρει πρωτοβουλίες και αφού περάσαμε λάστιχο έκατσε αργά .
Υπέροχη αίσθηση του μουνιού της , αφέθηκα , έδινε έναν πολύ αργό Ρυθμό με κρατούσε αγκαλιά με τα χέρια της και ανεβοκατέβαινε χωρίς να τερματίζει .
Δεν κρατήθηκα για πολύ και ενώ είχα στόχο να την κεράσω στο στόμα φύγανε όλα μέσα της (στο λάστιχο)
Συνέχισε το λικνισμα μέχρι να στραγγίξω ενώ πήρα μερικά φιλιά ακόμη . Άλλες δύο φορές γαμηθηκαμε στην υπόλοιπη ώρα , ακολούθησε παντού , κατάλαβα ότι της αρέσει το αισθησιακό και αργό γαμησι αλλά και όταν ανέβασα ρυθμό στα 4 και σε missionary στάσεις το έβγαλε χωρίς πρόβλημα . Δύο φορές της τα έδωσα στο στόμα , τα κράτησε για λίγο με χαμόγελο και φτύσιμο στο μπάνιο .
Καυλώνει , έχει συμμετοχή και αν δεν την ζορισεις θα φάς και εσύ καλά .
Πρωτάκι στην δουλειά αλλά με άριστη επικοινωνία ,
μαζεμένη και ντροπαλή στην αρχή αλλά αν την ξεκλειδώσετε αποδίδει πολύ πάνω από τον μέσο όρο στην συμμετοχή .
Ωραίο πιπινακι , αν δεν το ξαπατωσετε σαν την freya μπορεί να ξαναπάρω να δω βαθμό βελτίωσης Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dimigoall
Ανώτατος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
17.826
Πόντοι:
13.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, topgun83, Kontopodis και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2023
" στο μουνάκι που μύριζε μωρό"
γουατ δε φακ ρε μαστορα τι λες, σοβαρα εεε ???
Money MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth
review reaction 3 hornyasfuck
11 Μαΐου, 2023
Εε ναι κύριε τύπε .
Πάντως σίγουρα δεν μύριζε Αφγανόπακιστανικη πουτσίλα όπως τραβάς εσύ τις τζούρες σου στα μπουρδελάκια της φυλής ... Money Mouth Money Mouth
review reaction 1 review reaction 3 Score73, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2