Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 125 10
Call-Girls
607396
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η δεύτερη συνάντηση που κάνω με την Ιωάννα, από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με ανεξάρτητες, σίγουρα πρόκειται για τη νο1 κι εξηγούμαι...πάμε στο κλείσιμο του ραντεβού, της έστειλα μήνυμα, μετά από 3 μέρες απάντησε, μετά από ανταλλαγή 2-3 μηνυμάτων το ραντεβού κλείστηκε στο Βασίλη, απόλυτα συνειδητοποιημένη σχετικά με το τι κάνει, στο δωμάτιο είναι εκεί να σε ευχαριστήσει. Άργησε 15 λεπτά, αλλά είχε ενημερώσει εγκαίρως, στους δρόμους γινόταν κλασσικά χαμός, μπήκε γεμάτη διάθεση κι αυτοπεποίθηση, κουβεντούλα...μπανάκι...κι έρχεται για να ξεκινήσει η μάχη, στην πίπα έβγαζε μια κραυγούλα, που δε θυμάμαι να την έκανε την πρώτη φορά που βρεθήκαμε, άκρως καυλωτική εν συνεχεία, κι αφού της είπα ότι θα τη γλείψω στο 2ο γύρο(όπως και έγινε), πάμε στι κυρίως μενού με άναλ σε 3-4 στάσεις, πάει να γυρίσει για αρχή αλλά της ζήτησα ιεραποστολικά άναλ κι αμέσως έβαλε μαξιλάρι κάτω από τη μέση και ξεκινάμε τη μάχη...πάρε και δώσε...εναλλαγές στάσεων, μόνο κώλο, με την Ιωάννα να χτυπιέται κι αυτή και να τον πατώνει, λέγοντας μου...¨βλέπεις μωρό μου, δεν πατώνει..."...οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο, μετά από αρκετή μάχη το τελείωμα ήρθε στο στοματάκι της όπου και τα κατάπιε και μου τον έκανε λουστρίνι. Μπανάκι, αράξαμε και λέγαμε για ταξίδια που σχεδιάζουμε και κάποια στιγμή αρχίζει πάλι χαμούρεμα και πάλι μάχη, μετά από επίπονες προσπάθειες και πολύ ιδρώτα δεύτερη φορά δεν τέλειωσα, αλλά δεν τρέχει κάτι αυτό είναι το πιο πιθανό με μένα σε μονόωρο ραντεβού. PSE εμπειρία μέχρι το κόκκαλο και οι 2 φορές που έχουμε βρεθεί, και κώλο δίχως αύριο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 17, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Οτι κριτήρια και να εχεις,Top 3 η κοπελια στανταρακι.Μεγαλο αστερι.

Hawkeye Argill
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Ιωαννα 34= G.O.A.T....απλα

pastelios
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Τηλέφωνο που βρίσκουμε? Ευχαριστώ.
E
Espresakis
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Ρε παιδιά το τηλέφωνο της που μπορούμε να το βρούμε??έχω ένα αλλά δεν απαντάει εδώ και καιρό
A
Attilas7
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε με την κοπέλα??έχει κανείς το τηλέφωνο της? ευχαριστώ
A
Attilas7
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5