Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Call-Girls 25922
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπερα συναδελφοι, αυτην την φορα γραφω μια κριτικη η οποια ειναι αντιθετη σε ολα σχεδον οσα εχουν γραψει οι προηγουμενοι. Δεν με νοιαζει ομως και θα γραψω οσα εχω να πω και σε οποιον αρεσει, γιαυτο και ο τιτλος…
Η τυπισσα λοιπον ειναι σχεδον ιδια απο εμφανιση και στο σωμα και στο προσωπο. Την λες λιγο ζυμαρακι γιατι την γυμναστικουλα της την θελει αλλα σαν κοπελα 22 χρονων που ειναι, ολα πανω της ειναι ακομα φρεσκα οποτε ακομα και τις ατελειες τις λες χαριτωμενες στο κατω κατω.
Για ποιο λογο εχουν γραψει οτι εχει υφακι δεν καταλαβαινω, μαζι μου ηταν πολυ κουλ, ανετη και απροσδοκητα καλη στο σοσιαλ. Ενιωσα οτι ειμαι με ενα τυπακι που δεν με κρινει και πανω απο ολα ανοιχτομυαλο. Στα του προγραμματος εχει και διαφορα συνεργα τα οποια δεν χρειαστηκα καθολου αλλα μιλαμε για οργανωση πραγματικα.
Αφορμη για το ραντεβου μαζι της ηταν οι φωτογραφιες αλλα και τα βιντεακια, με καυλωσαν και δεν ζητησα περισσοτερα για να την κλεισω. Για να ειμαι ειλικρινης τα 170 ειναι περισσοτερα απο οσα αξιζει αλλα πουλαει την νεανικοτητα της αλλα και την ακορεστη ορεξη που εχει να γαμιεται, πραγματα και τα δυο που με καλυψαν σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Στα φιλια μου τα χαλασε λιγο γιατι δεν εβγαλε καθολου γλωσσα εξω αλλα στο τσιμπουκι με ικανοποιησε πολυ. Με δυο λογια, κανει βεντουζωτη πιπα με στοχο τον πουτσοκεφαλο και περναει καποιες φορες και απο τα αρχιδια. Μαυρο μουνακι ξεσκισμενο δεν ειδα, ειδα ενα μουνι 22αρας, καθαρο και ετοιμο για γλειψιμο. Μπηκα μεσα με βαθος και με παθος και αρχισε τα βογγητα πριν ακομα αρχισε το σεξ. Σκεφτηκα οτι η γλωσσα ειναι βαλσαμο στο μουνακι της και την περιποιηθηκα στο μεγιστο. Απο την κουβεντα μας στο ενδιαμεσο μου εκμυστηρευτηκε οτι θελει τους πελατες που ειναι απο 45 και κατω γιατι την φτιαχνει πολυ να της δινουν το μουνι στο χερι.
Με αυτα που ακουσα στον δευτερο γυρο εγινα ακομα πιο σκληρος και γρηγορα απο την αρχη την εβαλα στα τεσσερα για να τα δωσω ολα. Δεν συζηταμε για αντοχες αλλα εξισου καλη ειναι και η συμμετοχη της. Βογγητα και στησιμο πολυ καλα, στο συνολο υπηρεσιες ισαξιες της πληρωμης της.
Με τα χυσια τα πηγε καλα, μια στο βυζι και μια στον κωλο. Οσο για τη βαθμολογια μου στο προσωπο και στο σωμα ειναι λιγο φειδωλος να ξερετε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
4.740
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 C.G.A, GLOCK19, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2024
εισαι φειδωλος με το 7 στο προσωπο μ αυτα τα χειλη και αυτες τις βλεφαριδες.
Μαλιστα
review reaction 3 hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2024
Σεβαστή η κριτική σου και ο καθενας με τα γουστα του. Pornstar που δεν γλωσσοφιλαει και κλείνουμε ραντεβου?
Που παμε ωρε συντροφοι?
Pornstar απο τα lidl. Ναι!Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2