Diana (Izabellaonline) escort

 
8.7 (1)
7209 0 6 2
Γραφείο
Πόλη Εργασίας

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
9.0(1)
Επικοινωνία
 
7.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μόλις μου έδειξε κάποια γνωστή μου τις φωτογραφίες του μωρού, πρίν ανέβουν στο site του γραφείου που εργάζεται, τρελάθηκα. Ζήτησα αμέσως λεπτομερείς πληροφορίες για το πότε και που είναι διαθέσιμο το μωρό για να το αξιολογήσω. Που αν και στις φωτογραφίες φαίνεται μπόμπα, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να είναι μάπα το καρπούζι, την έχω πατήσει πολλές φορές. Τελικά αποφάσισα χωρίς περεταίρω σκέψεις να κλείσω ραντεβού με το ξανθό μωρό.

Με το που σκάει μύτη το μωρο, αναφωνησα, θεέ και Κύριε όταν έχεις κέφια τι δημιουργείς. Οι φωτογραφίες του μωρού τα λένε όλα, οτι βλέπετε αυτό παίρνετε.
Πρόσωπο baby face, ωραία ροζ χείλη, εκφραστικά μάτια, δεν περνάει απαρατήρητη. Ήρθε με ωραία διάθεση η γκόμενά παραγγείλαμε νερό Ναι! ήπιαμε μιλήσαμε, βέβαια δεν καταλαβαίνει Αγγλικά αλλά με λίγα Ελληνικά μπορέσαμε να συνεννοηθούμε, και πάμε στο κυρίως πιάτο.
Το σώμα της έχει απαλή λευκή επιδερμίδα, έχει τα σωστά κιλά δεν είναι στυλ μοντέλου ή skinny αλλά έχει τα σωστά πιασιματα , τις πολύ καλές καμπύλες που ελκύουν κατά την γνώμη μου το αντίθετο φύλο. Ενώ τα στήθη της 3άρια ζουμερά σιλικονατα, με ωραία αίσθηση στη αφή ολοκληρώνουν το πολύ καλο κορμί που έχει, αν και θα ήθελα να είναι λίγο πιο μαλακά. Μόλις την είδα γυμνή ένιωσα το ζωωδες ένστικτο μου να ξυπνά. Κάνω επίθεση για φιλί, και παθαίνω σοκ, το αποφεύγει ευγενικά, είναι ντροπαλή, άλλωστε πρώτη ημέρα στην δουλειά, λέω οκ, καταλαβαίνω. Μου ξεκινάει ένα στοματικό Super, με την μικρή γλωσσιτσα της να εξερευνά το μόριο μου, καυλωσα, και ποιος δεν θα πέταγε στα ουράνια με αυτήν την απίστευτη baby face να σε κοιτάει στα μάτια και να σε περιποιείται. Έρχεται πιο κοντά μου αρχίζει να με γλύφει στο στηθος, στο λαιμό μου, μου λέει μου αρέσει το άρωμα σου και έτσι όπως είμαι την αγκαλιάζω, την φέρνω πιο κοντά μου, αυτό ηταν, την ξεκλειδωσα. Από εδώ και πέρα ξεκινάει το ταξίδι της ηδονής με εμένα και την Diana να ταξιδεύουμε. Με λίγα λόγια ηδονή και πάλι ηδονή γλωσσοφιλα, ρομαντικές στάσεις του sex, με το μωρό να βαριανασαινει στην αγκαλιά μου από απόλαυση.

Συμπερασματικά να πω ότι πρόκειται για amature ντροπαλή πιπίνα με απίστευτο σώμα για τα δικά μου δεδομένα, που αν την ξεκλειδώσεις γίνεται δικιά σου. Επιπλέον με 120 ευρώ για κοπέλα γραφείου με αυτές τις υπηρεσίες και με αυτό το παρουσιαστικό σίγουρα είναι VFM κατά την γνώμη μου.

Υ.Γ. Ρεμάλια zarden, jimy.m. mephista, maniouel αφήστε για λιγο τα MILFS για να αναζωογονηθειτε με την πιπινα, αξίζει.
Υ.Γ.2 thank you I.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
178
Likes:
17.749
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |