Santana citytour ανεξάρτητη

 
8.3 (1)
2898 0 8 2

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
8.0(1)
Επικοινωνία
 
10.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως λέει ο τίτλος, η τύπισα και θυμίζει τουρίστρια και μάλλον από ότι κατάλαβα από το μπλα μπλα που κάναμε, και σαν τουρίστρια ήρθε εδώ και κάποια φίλη της μπασμένη στα κόλπα την έπεισε να κάνει και μερικές συνεδρίες για να βγουν τα έξοδα. Τιμιότατες φωτό, εύκολη στα οργανωτικά και γενικά παρόλο του ερασιτεχνικού, συνολικά μία καλή φάση. Πολωνή αποκλείεται να είναι πάντως, γιατί κώλο δεν με άφησε να ακουμπήσω καν, παρόλο που φάνηκε ψιλοδουλεμένος. Σκασίλα μου το διαβατήριο, δεν την ρώτησα καν από που και πως, αλλά το στοιχηματάκι το πάω, δεν είναι Πολωνή. Πολωνή + Πουτάνα = Κώλος και δεν έχει εξαιρέσεις.
Πάμε λοιπόν στην αναλυτική αξιολόγηση κατά τα πρότυπα των τεχνικών κλιμακίων.
Πρόσωπο: - 7 - Έχει ωραίο πρόσωπο, όπως στις φωτό, αλλά είναι σκαμμένο, κάτι που φαίνεται αφού ιδρώσει και φύγει το επίχρισμα. Εμένα δεν με χάλασε καθόλου, αλλά δεν μπορεί να πάρει παραπάνω λόγω αυτού του γεγονότος, διαφορετικά θα ήταν 9, μπορεί και 10, γιατί έχει πολύ εκφραστικά μάτια και φυσικές χειλάρες που σε καθηλώνουν (τουλάχιστον στο ημίφως)
Σώμα: - 8 - Τεχνοκρατικά δεν εκπληρώνει υψηλές προδιαγραφές. Αλλά έχει το σώμα που θες να έχει το ξέκωλο με το οποίο ξεδίνεις και θα σου στοιχίσει το διαζύγιό σου. Πιασίματα εκεί που πρέπει, μεσούλα, κωλάρα (απίθανη θέα στα 4 και γενικά από πίσω, ακόμη και όταν περπατάει), βυζί φυσικό σχετικά στητό μεγέθους Β, C, μαυρισμένη από θαλασσοφάση με σέξυ tan lines, δέρμα κλεοπάτρα, περιποιημένα άκρα, πεντακάθαρη και διακριτικά αρωματισμένη. Ευχάριστη έκληξη η έλλειψη τατουάζ.
Γενική Συμπεριφορά: - 8 - Αματούρι συμπεριφορά, κάπως αγχωμένη και εξαιτίας αυτού δεν χτυπάει παραπάνω. Φιλική πάντως, χαμογελαστή και με μία δόση όμορφης και νεανικής τρέλας.
Επικοινωνία: - 10 - Μια χαρά σούπερ ντούπερ αγγλικά, overqualified το επίπεδό τους για αυτή την δουλειά, χωρίς να είναι αγγλίδα όμως. Π.χ. ο Τζίφρας θα την κοίταγε σαν χάνος, πιο λίγα αγγλικά μιλάει από την Santana.
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: - 10 - Και ας φαινόταν ότι ήταν αγχωμένη και έξω από τα νερά της λόγω του αματουρίστικου της υπόθεσης. Και ας ήταν η πίπα της άγαρμπη (παρόλο που και DT έπαιξε κλπ). Και ας έκανε μία ώρα να μου φορέσει την καπότα. Έγινε όμως μούσκεμα, άναψε ολόκληρη, κοκίνισε όλο το στέρνο της, χάθηκε σε κάποια φάση και γαμήθηκε τρελά, σαν την τουρίστρια που σε καψουρεύεται στο νησί που βρίσκεσαι για φοιτητικές διακοπές. Ωραία φάση, δεν μπαίνει σε καλούπι GFE ή PSE γιατί με βεβαιότητα δεν ακολουθεί στρατηγική, αλλά ότι κάνει της βγαίνει αυθόρμητα.
Σχέση απόδοσης τιμής: - 7 - Στα 200 γιούρια, χωρίς κώλο, αματούρι, χωρίς άψογη τεχνική, χωρίς μοντελοκορμί....ε...και το 7 πολύ είναι.
Θα την ξανασυναντούσες: Εύκολα, άμεσα και για περισσότερες ώρες. Πέρασα άψογα, παρόλο που η αξιολόγηση δεν είναι υψηλή, αλλά το συναίσθημα του φοιτητή που περιέγραψα παραπάνω, θα με οδηγήσει με βεβαιότητα ξανά και σύντομα στην πόρτα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.075
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, THV, Funkyb και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |