Milana4 citytour ανεξάρτητη

 
7.2 (1)
2862 0 6 1

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
8.0(1)
Επικοινωνία
 
8.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από ένα σχόλιο παίκτη στο δίπλα φόρουμ, έπεσε το μάτι μου στη Μιλάνα την οποία μέχρι τότε δεν είχα προσέξει, κάτι το οποίο θα έπρεπε να το λάβω πιο σοβαρά υπ' όψιν μου, μιας και το ένστικτο ή/και η εμπειρία μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Τελικά τα λόγια του συμπαίκτη σε συνδυασμό με τις φωτό του γυμνού κορμιού της στο ΕΝ με έψησαν πως πρόκειται για κάτι δυνητικά έξοχο και πως έπρεπε να το λάβω σημαντικά υπ' όψιν μου για την επιλογή της Παρασκευής. Παρ' ότι εξ αρχής είχα θεωρήσει υψηλό το αντίτιμο των €200/60' και € 160/30' για αυτό που έβλεπα, το γεγονός ότι και οι τρεις επιλογές μου (Ταμάρα, Τζέσικα, Μιλάνα) βρίσκονταν στο ίδιο γνωστό Παρκοξενοδοχείο, σε συνδυασμό με το ότι ήθελα να κλείσω άμεσα το ραντεβού μόλις μου προέκυψε ένα κενό, με οδήγησαν στην πόρτα της Μιλάνα.

Ανοίγοντας την πόρτα επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου πως η φάτσα δεν είναι καλύτερη από τις φωτό, αντίθετα κι αναμενόμενα είναι λιγότερο λαμπερή και αρκετά αδιάφορη. Το κορμί όμως που φαινόταν κάτω από τα εσώρουχα ήταν υποσχόμενο και αμέσως εστίασα στο στήθος που μου φαινόταν από τις φωτό αδύνατο να είναι φυσικό. Αμέσως κατάλαβα πως όντως ήταν φυσικό μιας και η λίγη χαλάρωση που φαινόταν στο πάνω μέρος και ο τρόπος που καθόταν στο σουτιέν ήταν χαρακτηριστικά ενός μεγάλου φυσικού και λίγο χαλαρωμένου στήθους.

Μιας και η κοπέλα έσπασε αμέσως τον πάγο με κάποια φιλιά και τα καλά αγγλικά της, κι αφού τη ρώτησα αν φιλάει βαθιά και κάνει owo (μη μας μαλώσει και κανείς), αποφάσισα να κάτσω για 30'. Να σημειώσω ότι είναι ανεξάρτητη οπότε ίσως να υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση στα λεφτά ή τον χρόνο.

Το δωμάτιο ήταν σε καλή κατάσταση με χαμηλό φωτισμό και μουσικούλα να παίζει από καποιο ηχειάκι, και το μπάνιο αρκετά καθαρό αν και υπήρχαν κάποιες τρίχες στη μπανιέρα. Τη ρώτησα αν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και απάντησε αρνητικά, αλλά έχει κάνει τουρ σε Γαλλία και Ιταλία. Γενικά είναι άνετη και ζεστή, ηλικιακά την κάνω γύρω στα 30.

Αφού φασωθήκαμε λίγο στα όρθια, γονάτισε και μου έκανε μια καλή πίπα την οποία ανταπέδωσα με ανάλογη περιποίηση που εκτιμήθηκε πολύ. Στο σεξ ή αίσθηση του κόλπου της είναι καλή και το σφιχτό (από τη μέση και κάτω) κορμί της είναι πολύ ευχάριστο οπτικά και στην αφή. Έχει λίγο στομαχάκι και το βυζί είναι λίγο χαλαρό αλλά αυτό είναι αναμενόμενο για ένα φυσικό τεσσάρι στήθος μιας 30ντάρας. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις με το ιεραποστολικό να έχει την καλύτερη αίσθηση καθώς τα πόδια της βγαίνουν με μεγάλη ευκολία από τη μέση δίνοντας τη δυνατότητα βαθιάς διείσδυσης.

Η Μιλάνα συμμετέχει ενεργά και με πάθος στο σεξ χωρίς υπερβολές. Σίγουρα γουστάρει αυτό που κάνει και σέβεται τον πελάτη αλλά η εμφάνισή της την περιορίζει. Το ατού της είναι το σώμα της αλλά δεν έχει φροντίσει να το διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Είναι η φάκαμπλ τουρίστρια που ξέμεινε εδώ και πηδιέται για να βγάλει τα έξοδα του εισιτηρίου της επιστροφής την οποία θα ξεχάσεις σε δυο μέρες, και όχι η τουρίστρια που έρχεται έχοντας γεμίσει τις βαλίτσες της με καύλα, σεξ-απίλ και παραστάσεις και φεύγει αφήνοντας στο μυαλό σουβενίρ που κρατάς για πάντα. Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
lavios
Σεβαστός
Εγγραφή:
11 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
554
Πόντοι:
1.226
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE
Σχόλια (2) |