Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 3 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απορώ, πρώτα απ' όλα που δεν υπάρχουν πολλές κριτικές γι' αυτό το μωρό...Πολύ ωραίο πρόσωπο, ματάρες (όλα τα λεφτά), βυζί πολύ πετυχημένο και κώλος τούμπανο...Επαγγελματίας, με την καλή έννοια, φιλάει κι όλας και φαίνεται ότι συμμετέχει...κλασσική τσέχα , όπως τουλάχιστον δηλώνει...Δυστυχώς, γιατί υπάρχει και αυτό, τα 200 για 30 λεπτά και τα 250 για μία ώρα χωρίς έξτρα είναι πολλά στις μέρες μας. Οπότε, ακόμα και αυτό το θαντηφόρο κορμί (μπορείς να την πεις και θεόμουνο) νομίζω ότι πρέπει να προσαρμοστεί στα 200 την ώρα, λυπάμαι κουκλάρα, αλλά η κρίση μας αγγίζει όλους....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2012
Από αυτά που γράφω είναι νομίζω φανερό ότι έχει γίνει λάθος και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να της έβαζα 1 πουθενά.Λοιπόν, απλά δεν έβαλα καθόλου βαθμολογία που θενά και βγήκε παντού το 1. Λάθος μου και δεν κατηγορώ φυσικά τον admin...Η βαθμολογία είναι 9 εμφάνιση, 9 συμπεριφορά και παντού ενιάρια εκτός από τιμή που είναι ίσως εφτάρ ή οχτάρι..αλλοίμονο η κοπέλλα καραλέει και τη συστήνω....
01 Νοεμβρίου, 2012
Εγώ πάντως θα ακουμπούσα 250 Ευρώ για να πηδήξω τέτοια γκομενάρα.... αν δεν ήμουν μπατίρης! Λύπη
01 Νοεμβρίου, 2012
Γιατι φιλε καποιος να προτιμησει καποια ακριβη? Εγω δεν γνωριζω.. Αν μπορεις διαφωτισε με.
02 Νοεμβρίου, 2012
Γιατί Asdor στις ακριβές πάνε και καλά οι χάι-κλας ρεμπεσκέδες αυτού του τόπου.....
Αλλά μήπως και καταλαβαίνει ότι για τους πραγματικούς χαϊστες τα 250 είναι πολύ λίγα και ούτε σε αυτές πάνε?
Άσε να ζει και αυτός το όνειρό του ότι και καλά γαμάει ακριβές πουτάνες....στην Ελλάδα ζει άλλωστεΓλώσσα
Btw, όσα περισσότερα παίρνει κάποια, τόσα περισσότερα ακάποτα κάνει από όλες τις τρύπες Κουλ
Για αυτό την χρυσοπληρώνουν άλλωστε την ακριβή βίζιτα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
02 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok φίλε andyj66 διορθώθηκε.
02 Νοεμβρίου, 2012
Geopa εγω δεν τα ξερω αυτα που λες δυστηχως γιατι δεν ανηκω σαυτη τη κατηγορια εισοδηματος προς το παρον, ποιος ξερει στο μελλον αν. Γλώσσα Παντως οσον αφορα τη πληρωμη η συγκεκριμενη ειναι ανεξαρτητη ενω η sapfira πχ ειναι κατα 50 πιο φτηνη και σαν πακετο εμφανισης/αποδοσης δεν εχουν καμια φοβερη διαφορα πιστευω. Η μια βαζει περισσοτερα τσεπη η αλλη λιγοτερα.. Τα 250 για ανεξαρτητη τα θεωρω αρκετα αν και αν ανηκα σαυτη την κατηγορια εισοδηματος που αναφερεις δεν θα μενοιαζε ιδιαιτερα αυτη η διαφορα. Κουλ Αυτα.
02 Νοεμβρίου, 2012

Geopa το τί κάνω εγώ, αν ζω το ονειρό μου κλπ είναι άλλη υπόθεση..Όσον αφορά στους ρεμπεσκέδες καταλαβαίνω ότι έχεις αυτογνωσία καθώς αν θυμάμαι οι κριτικές σου αφορούν κυρίως κοπέλες που κοστίζουν κοντά στα 200 ευρώ..εξυπναδούλες εκεί που σε παίρνει..όσο για τις κοπέλες που πάω εγώ,εσύ δεν τις φαντάζεσαι καν..Γίνανε όλοι μάγκες εδώ μέσα..
02 Νοεμβρίου, 2012

δηλαδη με τι γυναικες πας?
02 Νοεμβρίου, 2012
ρε τι λετε οτι δεν είναι ακριβη ? η τυπισα 200 επερνε και με τις μαλακιες(?)τους καπιοι την ανεβασαν στα 250 καλα να παθετε τωρα πληρωστε και ρουμάνα είναι αλλα σας δουλευει ψιλο γαζι γιατι τα θελει ο κολος σας.
02 Νοεμβρίου, 2012

Ποτε επερνε 200 αδελφε ?
Ρωταω γιατι εγω που την πηρα την πρωτη φορα που την εφερε η Simon στα 250 ηταν .
Και ναι ειναι Ρουμανα εκ Βουκουρεστιου !!!
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3