Alexa-Dream citytour ανεξάρτητη

 
8.5 (1)
4164 0 6 7

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
9.0(1)
Επικοινωνία
 
8.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρά τις αναμφισβήτητες κατακτήσεις των λαών των πρώην κομμουνιστικών κρατών, που συνοψίστηκαν στην δωρεάν Υγεία-Παιδεία-Στέγαση και σε μια γενικότερη άνοδο του βιοτικού επιπέδου (σε αντίθεση μάλιστα με την προκομμουνιστική περίοδο στην οποία οι συνθήκες ζωής για της εργατική τάξη και την αγροτιά ήταν άθλιες), πολλοί είναι οι μαρξιστές θεωρητικοί (που αναφέρονται στην ανάγκη της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης), που υποστηρίζουν πως τελικά στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού δεν οικοδομήθηκε σοσιαλισμός. Αντιθέτως, μέσα από καμπές και συγκρούσεις, κυρίαρχη τάξη ανεδείχθη η κομματική/κρατική γραφειοκρατία, με αποτέλεσμα, να οικοδομηθεί σταδιακά ένα ταξικό/εκμεταλλευτικό σύστημα στο όνομα της εργατικής τάξης, αλλά με την εργατική τάξη καταπιεζόμενη και εκμεταλλευόμενη από την κομματική/κρατική άρχουσα τάξη.
Πολλές είναι οι αιτίες σύμφωνα με τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τον ταξικό/εκμεταλλευτικό χαρακτήρα του κομμουνιστικού καθεστώτος. Κατά βάση ήταν η γιγάντωση του κράτους και της καταστολής, βήματα που και ο ίδιος ο Λένιν αναγνώριζε ως προσωρινές αναγκαστικές υποχωρήσεις, η ΝΕΠ του 1921 και το κατοπτρικό είδωλό της, η βίαιη κολλεκτιβοποίηση του 1928 και τέλος, η απουσία οποιασδήποτε σοβαρής αστικοδημοκρατικής παράδοσης συνετέλεσε και αυτή στη διαμόρφωση του κατάλληλου κοινωνικοπολιτικού περιβάλλοντος εμφάνισης και παγίωσης της κομματικής/κρατικής γραφειοκρατίας. Επιπλέον η λανθασμένη αντίληψη των μπολσεβίκων για τη σχέση κόμματος/κράτους, η απόλυτη ταύτιση του εργατικού μισο-κράτους (κατά τον Μαρξισμό) και του κόμματος σε κυβερνητικό επίπεδο, η σταδιακά εξασθενούμενη εξουσία των Σοβιέτ (εργατικών συμβουλίων), και από τις αρχές της δεκαετίας του '30 εξαφανισμένη, δίνοντας τη θέση της στην πανίσχυρη εξουσία του κόμματος/κράτους, όπου μέσα από το υπέρ-όργανο "κόμμα/κράτος" θα παγιώσει την παντοδύναμη εξουσία της η νέα άρχουσα τάξη των κομμουνιστικών κρατών. Η εργατική τάξη, που στο όνομά της κυβερνά η κομματική/κρατική γραφειοκρατία, μετατρέπεται σταδιακά σε άβουλο παρατηρητή στη λήψη των αποφάσεων με μόνο πολιτικό ρόλο την συμμετοχή στην υλοποίηση των πλάνων. Ο κεντρικός σχεδιασμός, η συνολική πορεία της επανάστασης και της χώρας, ξεφεύγουν από τα χέρια της και περνούν στη δικαιοδοσία της κομματικής/κρατικής γραφειοκρατίας.
Όλη αυτή η εξέλιξη του εκφυλισμού και της γραφειοκρατικοποίησης των κομμουνιστικών καθεστώτων περνά μέσα από διαδοχικές φάσεις/καμπές και ολοκληρώνεται με την εκκωφαντική κατάρρευση του 1991, όπου η κομματική/κρατική άρχουσα τάξη αποφασίζει πλέον πως δεν της χρειάζεται να κυβερνά "στο όνομα της εργατικής τάξης" και μετατρέπεται σε κανονική αστική τάξη αποκαθιστώντας και την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής. Η δε εργατική τάξη παρακολούθησε απαθής την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και των υπόλοιπων λαϊκών δημοκρατιών και σε πολλές περιπτώσεις την επεδίωξε.
Όλα αυτά στριφογύριζαν μέσα στο μυαλό μου, κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας που , μέχρι το 1989, φιλοξενούσε ένα από τα πιο σκληρά και απολυταρχικά καθεστώτα. Τα πράγματα όμως από τότε έχουν αλλάξει πολύ, και σίγουρα όποιος έχει πάει εκεί τα τελευταία χρόνια μπορεί να αντιληφθεί γιατί το Βουκουρέστι είναι η πόλη με την μεγαλύτερη οικοδομική ανάπτυξη στην Ε.Ε. Βρέθηκα , λοιπόν εκεί για δουλειές, έκανα την δουλειά μου, έφαγα , ήπια, έκανα την πολιτική και φιλοσοφική μου αναζήτηση, οπότε, ως γνωστός πορνόγερος (και δεδομένης της ώρας που ήταν ήδη 21.00), αποφάσισα πως είχε έρθει και η ώρα του παιδιού, κοινώς έπρεπε να πηδήξω…
Παρότι είχα περάσει (πάρα πολύ) καλά το προηγούμενο βράδυ (οι κκ Blizardeye και Sithlord ξέρουν για τι μιλάω), εντούτοις και δεδομένου ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως και εγώ γηράσκω αεί διδασκόμενος, αποφάσισα μια back2back επανάληψη. Αφού περιηγήθηκα δι ολίγον σε γνωστές σελίδες, η μικρά μου έκανε κλικ. Κάτι το κορμί της, κάτι το μουτράκι της, κάτι ο συνδυασμός υπηρεσιών/τιμής, με έκανε να της στείλω SMS και να την καλέσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, για τέιον μετά βουτημάτων. Πράγματι σε 1 ώρα η κοπέλα κατέφθασε. Πρώτη εντύπωση θετική. Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Ύψος γύρω στο 1.70, κορμί λαμπάδα (είδατε τι κορμιά κυκλοφορούν σε μέρη που άργησε να φτάσει η Coca Cola ;), βλέμμα πολλά υποσχόμενο (σκίσε με αλήτη μου και πέτα με στα βράχια), βυζί 2αρι φυσικό, κώλος τουρλωτός. Μπήκε μέσα, και με το καλησπέρα με άρχισε στα γλωσσόφιλα, ξέχασα κι εγώ να κλείσω την πόρτα, μας πήραν μάτι και ένα ζευγάρι που περνούσε, «δεν γαμιέται» λέω από μέσα μου, «τώρα θα γίνει εδώ η σφαγή του Δράμαλη». Μέχρι να φτάσουμε στο κρεβάτι μου είχε ήδη βγάλει την πετσέτα από την μέση (μόλις είχα κάνει μπάνιο), είχε ήδη βγάλει κι αυτή τα ρούχα της (και αυτή φρεσκομπανιαρισμένη γιατί μοσχοβολούσε) και μου τον είχε εξαφανίσει στο στόμα της. Οφείλω να ομολογήσω πως στην πίπα δεν το έχει (τον παίρνει βέβαια μέχρι τις αμυγδαλές αλλά με υπερβολική χρήση δοντιού), αλλά αυτό είναι ίσως το μόνο μειονέκτημα κατά το σεξ. Είναι άγρια γκόμενα, γουστάρει τις hardcore καταστάσεις, δεν λέει όχι σε τίποτα και δεν κωλώνει πουθενά, σε σημείο που ενώ την είχα στα 4 , σταμάτησε απότομα , έβγαλε από την τσάντα της ένα πλαστικό πέος και μου ζήτησε , επιτακτικά, να της το βάλω στον κώλο (ενώ ταυτόχρονα την έπαιρνα στα 4 και αυτή έσκουζε να της το βάλω πιο βαθιά – το πλαστικό πέος, το δικό μου πιο μέσα δεν έμπαινε…), γουστάρει υπερβολικά να τις ρίχνουν (δυνατές) μπάτσες στα κωλομέρια και να τις τραβάνε τα μαλλιά, όπως επίσης και να της σφίγγουν τον λαιμό – σε σημείο πνιγμού - κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιδιώκει δε το τελείωμα στο στόμα της (τα καταπίνει) και δεν λέει όχι στο τελείωμα στο πρόσωπο .
Συμπερασματικά , τα κάνει όλα και συμφέρει, καθώς στα 100 ευρώ για 1 ώρα και 180 για 2 ώρες, με αυτές τις υπηρεσίες (CIM, COF, anal), χωρίς κανένα έξτρα στην τιμή, και σε αυτήν την ηλικία (23-24), πολύ δύσκολα βρίσκουμε κάτι ανάλογο εμείς (στη Θεσσαλονίκη, γιατί στην Αθήνα ο ανταγωνισμός κάνει θαύματα…). Βεβαίως αν σκεφθεί κάποιος ότι μέσα σε 2 ώρες έβγαλε τα 2/3 του μηνιαίου μισθού της Ρουμανίας, καταλαβαίνει τι αντικατοπτρίζει το ποσό αυτό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Φεύγοντας η κοπέλα με αποχαιρέτισε με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, και έμεινα να σκέφτομαι αυτό που μου είχε γράψει ο σοφός , εκ Θεσσαλονίκης, γέροντας την προηγούμενη «Είναι η μαγεία της Ανατολικής Ευρώπης. Τελικά ο κομμουνισμός ήτο το βέλτιστον των συστημάτων ...»

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Βουκουρέστι (Ρουμανία)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 37 άλλα μέλη
Σχόλια (9) |