Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 476127
Γενική βαθμολογία

9.0
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

9.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Μέτα από τα σχόλια που διάβασα αποφάσισα να επισκεφτώ το χώρο μαζί με την κυρία μου. Είμαστε ζευγάρι swingers, με αρκετές εμπειρίες σε τρίο και ομαδικά, οπότε δεν πήγαμε και με ιδιαίτερο άγχος...

Κυριακή βράδυ, περίπου στις 23.00, περνάμε την είσοδο του [at], στα αριστερά μας υπήρχε ένας καναπές όπου καθόντουσαν 3 κύριοι.
Να πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν πελάτες η προσωπικό. Μίλησα για λίγο μαζί τους και μου έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τους χώρους και τον κόσμο που επισκέπτεται το μαγαζί, καθώς και κάποιες συμβουλές για το που πρέπει να πάμε αναλόγως με το τι ψάχνουμε.

Μπαίνοντας στη κύρια αίθουσα του cinema,έναν πολύ όμορφο χώρο, με πολυτελή καθίσματα και καναπέδες δεξιά-αριστερά, υπήρχαν
5-6 άντρες οι οποίοι έβλεπαν την ταινία, ενώ υπήρχαν ακόμα 6-7 άτομα πάνω στον εξώστη, επίσης ένας πολύ όμορφος χώρος με
καθίσματα και καναπέδες αλλά και δωματιάκια για prive καταστάσεις ζευγαριών. Στο υπόγειο υπήρχε το λεγόμενο dark room,
πολύ όμορφα διακοσμημένο, ευρωπαικών προδιαγραφών κατάλληλο για να πραγματοποιήσεις κάθε σεξουαλική σου φαντασίωση.

Αφού εξερευνήσαμε το χώρο και κάναμε τις γνωριμίες μας, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ (πολύ σημαντικό) 2 άτομα
και πήγαμε στο dark room. Εκεί υπήρχε ένα πολύ μεγάλο δερμάτινο κρεββάτι όπου πήγαμε οι 4 και ξεκινήσαμε τις
σεξουαλικές δραστηριότητες, ενώ σε ελάχιστο χρόνο μας περικύκλωσαν 10-15 άτομα όπου κατά πλειοψηφία αυνανιζόντουσαν.
Κάτσαμε εκεί περίπου 2 ώρες και είναι άξιο να αναφέρω ότι ουδέποτε αισθανθήκαμε άβολα η ήρθαμε σε δύσκολη θέση από
το κόσμο που βρισκόταν εκεί όσον αφορά την συμπεριφορά τους. Κανένας δεν πήρε καμία πρωτοβουλία από μόνος του,
όποιος ήθελε να χαιδέψει τη κοπέλα η να της δώσει στοματικό, πρώτα έπαιρνε άδεια από εμένα.

Πραγματικά η εμπειρία που περάσαμε ήταν άριστη και ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ προδιαγραφών και κάποια στιγμή θα ξαναπάμε.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Πιστεύω είναι λάθος του μαγαζιού η χρέωση 12 euro για το ζευγάρι. Η είσοδος έπρεπε να είναι γενική 7 euro, για άντρες και για ζευγάρια. Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στο μαγαζί και σε εμάς(πελάτες). Θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Αυτό που
κάναμε εμείς σαν ζευγάρι ήταν ωραίο...αλλά ήταν εμπειρία για πρώτη φορά, γιαυτό λοιπόν και χαλάλι τα 12 euro. Επειδή όμως την
επόμενη φορά δεν θα είναι εμπειρία, θα πάμε εις γνώση μας και θα ξέρουμε τι θα συμβεί...μου φαίνεται παράλογο και
πραγματικά με ξενερώνει, να φέρω τη γυναίκα μου να διασκεδάσει όλο το μαγαζί...να διαφημιστεί το μαγαζί επειδή
πηγαίνουν ζευγάρια ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΚ, δεν λέω μαγαζί είναι, έχει έξοδα, να πληρώσω βρε αδερφέ τα
7 euro σαν άντρας..αλλά να πληρώνουν και οι γυναίκες που ξέρουμε όλοι πόσο σπάνιο είναι να έρθουν σε τέτοιους
χώρους? Με την τρέχουσα χρέωση του μαγαζιού, θα πάμε πάλι κάποια στιγμή αλλά ίσως αργήσουμε. Αν τα πράγματα ήταν
διαφορετικά σίγουρα μία φορά την εβδομάδα θα κάναμε την επίσκεψη μας.

Αυτά. ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2011
bignick14
Μέλος
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 11
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παντως αν θελετε ελατε κ τα εισητιρια δικαμου.Στειλτε pm.
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 11
1 2