Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές.Διαβαζοντας την προηγούμενη κριτική,καυλωσα κ μου χε μπει τ δαιμόνιο να την συναντήσω,αλλά κάτι με κρατούσε.ειναι επδ είναι καινούρια στ γραφειο κ μπορεί ν ναι πλασματική κριτική;λόγω του νεαρού της ηλικίας ?δν ξέρω.Ανοιγω την πόρτα κ βλέπω ένα μέτριο κ νεανικό προσωπάκι .το περίμενα .καθόμαστε καναπέ και επί 10 με 15 λεπτά είχε πιάσει τη μπάρλα.τι της ήθελεα τις συζητήσεις;σκέφτηκα να την διώξω αλλά δν μου πάει η καρδιά .δν τ θεωρώ ηθικά σωστό.αλλα απ' την άλλη δίνουμε τα λεφτά μας.Ουτε ένα ιχνός αισθησιασμού απ' μέρος της.Με τον τρόπο μου την στέλνω για μπάνιο.επειτα αρχίζει ο αγώνας στ κρεβάτι.Ωραια βαθιά πίπα με σάλιο όπου εύκολα μπορει να σ τελειώσει.σταση ιεροποστολικη κλασσικά μετά ντογκι και τελειώνω.μεχρι στιγμής ψιλό μέτρια.πιανουμε πάλι κουβέντα κ μ λέει ότι η προηγούμενη κριτική είναι 50% αληθής κ την έχει ενοχλήσει.ουτε cim κάνει.ουτε πίπα στ μπαλκόνι όπως έλεγε ο άλλος.ουτε της έβαλε τα δάκτυλα στ στόμα της αφού τα χει βάλει πρώτα στ νινι της.ουτε της έχυσε τ κρασάκι στ κωλαρακι της .ούτε γ μπάνιο πήγανε μαζί.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΏΤΗΜΑ?ΓΤ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΊΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ?ΜΗΠΩς ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Τ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ?ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Γ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΛΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥς ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ.τεσπα παίχτηκε κ ένας 2ος γύρος κ όλα γκουντ.εν κατακλείδι σίγουρα υπάρχουν κ καλύτερες επιλογές αλλά είναι καλό τυπακι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
275
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ntinosam, APE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2021
Τυπε μου καλημερα.

ΔΕΝ νομιζω οτι κρυβεται το γραφειο πισω απο την προηγουμενη και πρωτη κριτικη της κοπελας.
Εχω παρει σχεδον ολες τις κοπελες του γραφειου, κι η εξυπηρετηση ηταν παντα σχεδον αψογη!

Πιστευω ο τυπος που εκανε την κριτικη, ειναι αυτο που λεμε φιδεμπορας. Και μονο απο το Αρλεκιν που εγραψε, λιγο πολυ το καταλαβαινες.
Εγω το ειχα καταλαβει και απο προηγουμενες κριτικες που εχει γραψει (2-3 απο αυτες, ανετα βγαζουν ματι), αλλα και απο τη συμμετοχη του, σε διαφορα νηματα εδω μεσα (εξυπναδες, αρλουμπες κτλ ολο πεταει).

Τεσπα αφου ΔΕΝ τα εκλαψες τα χρηματα καλα εισαι.
Πας για αλλα τωρα και παντα με προσοχη!
review reaction 1 james034, insanetourist99, papaphilips και 1 ακόμα μέλος
19 Απριλίου, 2021
αδερφε δεν ξερω για την αλλη κριτικη και τι γραφει και τι ισχυει αλλα το cim το εχει στο σαιτ στις υπηρεσιες της η κοπελια.ανδεν το κανει ας πει να το βγαλουν απο το γραφειο.
review reaction 1 hornyasfuck
19 Απριλίου, 2021
εχουν καψει κοσμο και κοσμακη κατι τετοιου στυλ κριτικες.
ουτε η πρωτη ειναι, αλλα ουτε και η τελευταια.
καλη συνεχεια.
review reaction 1 hornyasfuck
20 Απριλίου, 2021
Εγώ φίλε την έδιωξα.
APE
APE
review reaction 1 AGNWSTOS89
23 Απριλίου, 2021
Συναγωνιστή γιατί την εδιωξες; Ρωτάω γιατί σκεφτομουν να την πάρω, είνμαι καινούριος στο εσκορτ άθλημα (δεύτερη φορά) και έχω εστιάσει σε Ελληνίδες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5